Widok

Związek z ex prostytutką

Ja nie młody, ona tez . Czy przyzwyczai sie do skromnego faceta i życia z jednym.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 19
@k.a.
Przybij piątkę - bo tak jest, że wszystko wyjdzie w praniu - a w dłuższym czasie nawet samo wypłynie...
Kłamstwo ma krótkie nogi.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
po czasie facet zajarzy, że coś jest nie tak:) one maja zbyt roszczeniowe podejście do życia :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
a co z panienkami ,które ukrywaja ,ze daja
studiuja I "PRACUAJA" w jednym miescie
skoncza studia przenosza sie do innego i nikt nic nie wie??
kim one sa--czy lepsze od prostytutek?

i taki np autor watku nawet nie wie co panienka robiła??
a mysli ze prawie dziewica
i jeszcze z WRDZONYMI zdolnosciami-szczesliwy facet,ze ma taki przedni towar!
----
na mojej ulicy sa przynajmniej 2 domówki....
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
A racja jak zwykle leży pośrodku;)życie niesie tyle niespodzianek i chyba lepiej nie określać nikogo jednoznacznie....z jednym się zgadzam,płeć nie powinna mieć znaczenia jeżeli chodzi o ocenę człowieka.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Najczęściej się obrażają,bo prawda w oczy kole...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
@ex "Tylko powiedzcie Panie drogie zatem jak to uświadomić kobiecie tak by jej nie urazić ;)" - najlepiej wprost :) jak inteligentna jest, to się nie obrazi tylko zawstydzi, a jak tłuk pancerny, to nie zrozumie i się nie obrazi, bo nie będzie wiedziała o co ? ;):D
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
"ktoś mi wyjaśnił, że chętnych żonatych i mężatek jest bez liku"
Potwierdzam.

@Graszka
Musiał być tam niezłą szychą ;)
Ex, ostatnio pewnemu koledze to uświadamiałam, to usunął mnie z portalu społecznościowego:-)))he hehe
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Na portalach internetowych aż roi się od ogłaszających się chętnych mężczyzn i kobiet:-) ktoś mi wyjaśnił, że chętnych żonatych i mężatek jest bez liku
@k.a
"łatwe panny go też nie interesują bo ch**a na śmietniku nie znalazł. :)"
Kurdej-szatan, przecież ja kiedyś tak mówiłem ;) Ale bez wulgaryzmów ;)
Cholerka...zostało mi do tej pory...

Tylko powiedzcie Panie drogie zatem jak to uświadomić kobiecie tak by jej nie urazić ;)

"no dokładnie Graszka, dla mnie taki koleś latawiec, to żaden mucho - tylko zwykły palant :)"
Może nawet palant na muchy. Czy to łapki były ?;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
no dokładnie Graszka, dla mnie taki koleś latawiec, to żaden mucho - tylko zwykły palant :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
facet,którey postanawia załozyc dom-rodzine w przeszłosci bujajacy sie ile sie da i gdzie sie da-nie budzi kontrowersji
kobieta zawsze!
czyli zawsze kobieta bez skrupułów jest gorsza od mezczyzny bez skrupułów!

a przeciez nie byłoby podazy,gdyby nie było popytu

Isztar miała pewnie na myśli to, że facet który z ch...ja mola robi, nie jest tak źle postrzegany jak łatwa kobieta---niestety na takich mężczyzn mówi się Casanova lub macho, a taką kobietę określa się wulgaryzmami.
Ubolewam nad tym że tak jest, uważam tak jak Ty k.a.
K.a ja zrozumiałam Isztar w inny sposób
ktoś kiedyś mądrze powiedział, że: nie chodzi do burdeli i nie zalicza jak popadnie, łatwe panny go też nie interesują bo ch**a na śmietniku nie znalazł. :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
@isztar, a ja się nie zgadzam z Tobą :) w mojej ocenie facet, o którym piszesz jest tyle samo wart ile, ta, o której mówimy:) nie widzę różnicy.
i nie mam "łaskawości" dla żadnego z nich, bez względu na płeć. Bo nie o płeć tu chodzi tylko o charakter, potrzeby i szacunek do samego siebie - a raczej jego brak.
Isztar zgadzam się z Tobą:)
przeszlosc prostytutki
a przeszlosc korzystajacego z prostytutek?
albo przeszlosc "łatwej"
od przeszłosci "motyla"....

facet,którey postanawia załozyc dom-rodzine w przeszłosci bujajacy sie ile sie da i gdzie sie da-nie budzi kontrowersji
kobieta zawsze!
czyli zawsze kobieta bez skrupułów jest gorsza od mezczyzny bez skrupułów!

a przeciez nie byłoby podazy,gdyby nie było popytu

ech zycie!:(
nadal łaskawsze dla faceta,nawet w opinii kobiet
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
@k.a.:

Święte słowa. Przeszłość nas kształtuje. Niekoniecznie musimy być z niej dumni, ale z jej powodu (albo jak kto woli, to dzięki niej) jesteśmy tacy, jacy jesteśmy.
K*rewska przeszłość to ciężki bagaż. Jeśli dana osoba nagle zapragnęła odmiany, to liczyłbym się z "nadgorliwością" neofity.
Ale ze słów "facia" nie wynika Jej przemiana. Raczej myśli o stabilizacji, bo wiekowo nie nadaje się do zawodu.
Skoro "facio" w ogóle wziął poważnie pod uwagę daną osobę, to albo jest idiotą albo chce wykorzystać jedynie jej zawodowe doświadczenie.
Tak czy owak - nikt z Forumowiczów Mu nie pomoże ;D
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
to kim byliśmy zawsze ma wpływ na to , kim jesteśmy i kim będziemy - nie da się uciec od przeszłości
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
no cóż, jest zasadnicza różnica między nie-dziewicą, a dziwką ( nawet gdyby nazywać ją wel: prostytutka, po profesji)
na początku niby nic nie przeszkadza, z tego co było, ale jak zauroczenie minie, to przyjdzie rzeczywistość... i co wtedy? zaczniesz rozliczać :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry