Widok

Związek z ex prostytutką

Ja nie młody, ona tez . Czy przyzwyczai sie do skromnego faceta i życia z jednym.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 19
Ex-ze względu na ten wyuczony przez lata dystans do głębszych uczuć,czy jeszcze coś byś dodał?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
"...w jej podświadomości pozostawić w głowie pewien dystans..."
I niestety to jest to.
Szczerze ? Odradzam. Acz zależy jaki układ Ci "facio" pasuje, na ile dystansu w tej relacji jesteś w stanie zachować lub ten dystans znieść.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 2
Facio- Twoja narzeczona skończyła pracę w zawodzie,stwierdziła zapewne że przyszedł czas na ustatkowanie się.
Tylko pozostaje pytanie,czy ona jest w stanie szczerze pokochać mężczzyznę? Przez lata wykonywania z nimi wyłącznie czynności seksualnych bez jakiegokolwiek uczucia,mogło w jej podświadomości pozostawić w głowie pewien dystans w stosunku do mężczyzn
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ciężki temat. Wazne jest w jaki sposób się o tym dowiedziałeś. Czy to ona poinformowała Cię w chwili szczerości, czy poznałeś ją w "pracy".Czy mysli o Tobie poważnie,czy nie szuka sobie tylko zaplecza w formie stabilizacji. Piszesz o niej ex prostytutka-czym ona się teraz zajmuje,gdzie pracuje,jakie ma plany na przyszłość-odpowiedz sobie na te pytania pozwolą Ci w jakiś sposób "zobaczyć' wasz związek za lat kilka. Daleka jestem od oceniania innych ale pamiętaj,że ludzie w pewnym wieku mają swoje tzw."naleciałości zawodowe" Mianowicie: Policjant często widzi złodziei,bandytów- Lekarz często brak empatii do pacjenta itd... Jeśli myślisz o powaznym związku to przede wszystkim ona powinna zmienić swoje otoczenie,żadnych kontaktów z koleżankami, zmiana numeru telefonu... Odpowiadając na Twoje pytanie: Czy przyzwyczai się do skromnego faceta i życia z jednym? To zależy co ją skłoniło do podjęcia takiej "pracy" jeśli szybki pieniądz to raczej będzie działała na mniejszą skalę ,natomiast jeśli to był zarobek do spłaty jakiś tam długów bankowych czy innych-to raczej nie wróci do profesji. Spróbować zawsze można,żyjcie sobie jak małżeństwo, jednak ze ślubem się wstrzymaj przynajmniej na kilka lat.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ładnie powiedziane, Mikronezja. Ja też myślę podobnie. Przy dobrej woli obydwu stron warto spróbować.
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 4
O to powinieneś zapytać ją. Ale tak sobie myślę, że po latach życia w takiej profesji, może marzy jej się stabilizacja i spokój u boku takiego faceta jak Ty?
popieram tę opinię 26 nie zgadzam się z tą opinią 5
Wszystko zależy od osoby i tego na ile umie być wierna podjętym wspólnie decyzjom nt. wierności
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 2
do góry