Widok

Zwiększenie energooszczędności budynków

Cześć.
Ostatnio dużo czytałem w temacie zwiększenia energooszczędności budynków przy użyciu eco nanotechnologii typu sio2 care series i sądzę że jest to doskonałe rozwiązanie dla osób które już zrobiły docieplenie budynku a nadal urządzenia monitorujące straty ciepła w budynkach wykazują straty ciepła wynikające z ogrzania ( osuszenia ) wilgoci w ścianach budynku.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Bardzo istotnym elementem termomodernizacji jest wymiana starych okien na nowe, energooszczędne. W naszym przypadku doskonałym wyborem okazały się okna z PVC - Schuco Alu Inside. Po wymianie, w naszym domu jednorodzinnym oszczędzamy nawet około 1400 litrów oleju opałowego rocznie. Takie rozwiązania produkuje m.in. firma MarkBud z podwarszawskich Łomianek, która ma bardzo duże doświadczenie, polecam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Dom i mieszkanie

dom czy mieszkanie??? (423 odpowiedzi)

zaczynam juz myslec o własnych czterech katach ale ceny mieszkań jak i budowy domu mnie...

Gecco Deweloper (7 odpowiedzi)

Jeżeli ktoś jest zainteresowany szczerą opinią polecam przejść się po mieszkańcach inwestycji na...

Ubezpieczenie mieszkania (147 odpowiedzi)

chcemy ubezpieczyć mieszkanie ale nie wiem gdzie najlepiej i w miare cenowo , fajna bylaby opcja...

do góry