Widok

Zwierz

Postawię dziś na tanie i dobre, dobre bo tanie winko. Może towarzystwo wybitnych aktorów się nie obrazi, że podczas konwersacji będę popijał z gwinta
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

...ranek...

Nadzieja jest zamgloną niepewnością
A może jednak stłumionym lękiem przed
utratą SZCZĘŚCIA...

Kiwdul

W takim razie kończę nagonkę na Ciebie.
Mam tylko jedną uwagę na temat twojego tekstu o celu: czy nie sądzisz że twoim celem (nie koniecznie uświadomionym) jest bycie "szczęśliwym"?

Kiwdul

Nadzieja jest latranią co oświetla cel na choryzoncie, jest obietnicą szczęścia. Jakże straszne są złamane obietnice.

Samotna

Człowiek wyewoulował z chaosu związków chemicznych. Nie stworzono go dla żadnego celu, nie dano mu żadnej misji, a wszystkie jego pragnienia krążą wokół przetrwania jego i jego gatunku. Gdyby było inaczej dawno by ludzi już nie było.

Samotna

Gdy nie jesteś w stanie dostrzec czegoś w innych nie możesz osądzać czy to istnieje!

Samotna

Bądż myśliwym a nie ofiarą. Oni są słabi, zadbanie o kilka elementów rozwiązuje problem.

Trybik22

To może będę miał się wreszcie z kim ścigać.

Trybik22

A czy jesteś świadomy motywów które spowodowały że chcesz mieć żółwia?

X, Kaś

Wyskoczycie na gołe teksty! No dawajcie. Czekam. Banda tchórzy!

Hellooooo

Witam, spóźniona "z lekka" ale z tacą pełną kolorowych marzeń.
Dla Pana Trybika mam smycz i kaganiec dla żółwia, czy żółw dostanie u nas swoje terarium na oddziale? Nie jestem pewna Doktorku czy to dobry pomysł. Nasi pacjenci doprowadzą go (żółwia) do depresji i jeszcze popełni żółwiobójstwo!

Ok, kochani - idę, szykujcie się. Dziś mam w planie kilka zastrzyków z jakimś dziwnym płynem - testujemy nowy lek!

Piguła

Ups, nowe leki to ja się chowam, po ostatnim futro mi się przeżedziło.

Trybik22

To jakiś niebezoieczny mięsożerny żółw? Taki wodne nie dość że duże , szybkie to jeszcze grożne i nawet się maskują.

Zwierzaku

Tobie, to tylko już alkohol podaję :)
Chyba, że na własne życzenie masz ochotę odlecieć w krainę marzeń.
No to siuuuup

Żółw

Żółwie mają słabą wolę i są podatne na nałogi. Jeśli Trybik22 go kupi, to w szybkim tempie zostanie pierwszym anonimowym żółwioholikiem na detoxie. One mają wrodzone skłonności do staczania się i turtlania się. PS. Po libacji lubią zagrać w hokeja (jako krążek)

Doktorku

Trochę rozrywki przyda się naszym pacjentom... wstawmy to terarium! :)
Hokej... gorzej jak się pomylą i w tenisa będą nim grali.

Ps. Nie przyszedłeś dziś do mnie na kawę - ona wciąż stoi i stygnie! (pewnie już jest zimna)

Piguła

Sorry, siostro -> rzuciłem picie kawy. Dostaję po niej niekontrolowanych Hertz-klekotów. Od dziś na dzieńdobry pijam wrzącą Pepsi z suchym lodem.

Zwierz

Trybik22 wcale nie chciał żółwia. On miał go tylko kupić na urodziny dla znajomego hokeisty, który chwilowo leży u nas na obserwacji. (czarny krążek wbił mu się w przysadkę)

WYJEŻDZAM

WRACAM W ŚRODĘ.
CAŁUSKI

PS. Będę tęskniła. buuuuu

X

Fajnie jak macie swoje chore klimaty ale pozwólcie że tez spróbuje coś napisać w waszym stylu:
" poranek obudził mnie dzisiaj bo żółw ugryzł mnie w szklanke czystej skarpety bawełnianej i teraz mickiewicz już nie żyje"
niestety tak was tu widzą osoby wchodzące pierwszy raz i szybko stąd uciekają, może w rzeczywistości jesteście normalnymi ludzimi ale ja nie moge was zrozumieć sorry.

Ps. Zwierz....

Ten hokeista juz nie leży, operowaliśmy mu "przypadkiem" szyszynkę - zszedł na stole.
Dlatego zestresowany kolega chce kupić tego żółwia ku pamięci i czci przyjaciela, poza tym sam u nas teraz leży... no mocno powiedziane - cały czas ślizga się po korytarzu, próbuje trafić ... Nie zaczepiaj go, jest na dopingu!

Inne tematy z forum Hydepark

Wiersz o Gdyni (10 odpowiedzi)

Pilnie poszukuję wiersza dotyczącego miasta Gdynia? Jeśli ktoś zna jakiś to bardzo prosze o...

Grajdołki (165 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

do góry