Widok
Dziendobry Plagiat!!!
Znow Ty!! Tak dawno tu nie zagladalam, a dzis jestem i kogo widza moje oczeta - starego znajomego ( samo dobre pisanie - milo sie czyta ) Nawet po Gratkowska nie trzeba jechac do polskiej ksiegarni na obczyznie. Milo ze jestes - powiem - tak dlugo terminowy jak na te "migotliwa " forme kontaktow miedzy-ludzkich! Pozdrawiam
- Dziwnota -
.
Lodowate morze wspomnień
Bezwierny ocean marzeń
Misterna rzeźba pragnień
Materialny sen miłości
Uczuciowy mord bogów
Śmiech nieznajomych
Płacz najdroższych
( - łzy najbliższych )
Zamarła w pół wypowiedzenia radość
Jeden z przejawów naszego życia ( ? )
Pesymizm
Optymizm
Obojętność
Nie ( ? ! )
Tylko życie –
- najprawdziwsza z egzystencji
Przeznaczenie ( ? )
Bagno –
- przezroczysta woda
Burza –
- jaśniejące niebo
J e d n o b a r w n y k a m e l e o n
.
Lodowate morze wspomnień
Bezwierny ocean marzeń
Misterna rzeźba pragnień
Materialny sen miłości
Uczuciowy mord bogów
Śmiech nieznajomych
Płacz najdroższych
( - łzy najbliższych )
Zamarła w pół wypowiedzenia radość
Jeden z przejawów naszego życia ( ? )
Pesymizm
Optymizm
Obojętność
Nie ( ? ! )
Tylko życie –
- najprawdziwsza z egzystencji
Przeznaczenie ( ? )
Bagno –
- przezroczysta woda
Burza –
- jaśniejące niebo
J e d n o b a r w n y k a m e l e o n
.
X i Kaś
X- elokwentny z Ciebie człowieczek(podziwiam te pełną prawd wypowiedz )Zabajany trochę jesteś , ale to nic , to się zmieni...Trochę odwagi i...i już pogrążysz biednych pensjonariuszy tego oddziału! Tak trzymać! Tylko nie ukrywaj się za tak mało znaczącym „nick’iem” Określ się wyraźniej, a będziesz miał pomoc Zwierzaka( z nim się dogadasz-on lubi takie okazy, a jeszcze min. przeciwko mnie będziesz-to woda na młyn dla niego ...Ale ja niestety nie przepadam za takimi jak ty...Ale nie przejmuj się! bo jak słusznie zauważyłeś- jestem chory...Pielęgniarka oddziałowa już mi zaaplikuje odpowiednie proszki...Może kiedyś wyzdrowieje...Choć prawdę powiedziawszy-nie chciałbym! Za co zainteresowanych przepraszam...bo naprawdę nie mam zamiaru WAS dodatkowo stresować!)No to więc –powodzenia IKSIKU!!! I zdrówka Ci życzę! (aaaaaa - i jeszcze podziękowania , że czytasz mnie Ty mój kochany...)
KAŚ- zgadaj się z IKSIKIEM i innymi ...(po co mam się rozpisywać?!)To Ci pomoże(!!!)...i wykończysz , tak jak chciałeś, NAS popaprańców...
Powodzenia dla tych PRAWDZIWYCH NIEUGIĘTYCH!!!
KAŚ- zgadaj się z IKSIKIEM i innymi ...(po co mam się rozpisywać?!)To Ci pomoże(!!!)...i wykończysz , tak jak chciałeś, NAS popaprańców...
Powodzenia dla tych PRAWDZIWYCH NIEUGIĘTYCH!!!
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Fate- skad ta ksywa? od zespołu Fate?
Postregiment.....nic dodac nic ujac.....Nika fajnie spiewa:)
znasz zespoły Brigada flores magon, sham 69, 4 skins, sekta core, tabaska, ragazzi, elementi dementi, buisiness, los pericos, decibelios, reazione, crass, conflict, oxymoron, anti nowhere leaguecocney rejects, dropkick murphy`s, 88 fingers louie, blanks 77, channel 3, beru, bender, the bates, babylon circus, guttermouth, hotknives, hard skin, cannallas, the busters, u.s. bombs, zona a, the boils, mu 330, combat 84, the wretched ones, the distillers, ex-cathedral, beerzone, guitar gangsters?????
Postregiment.....nic dodac nic ujac.....Nika fajnie spiewa:)
znasz zespoły Brigada flores magon, sham 69, 4 skins, sekta core, tabaska, ragazzi, elementi dementi, buisiness, los pericos, decibelios, reazione, crass, conflict, oxymoron, anti nowhere leaguecocney rejects, dropkick murphy`s, 88 fingers louie, blanks 77, channel 3, beru, bender, the bates, babylon circus, guttermouth, hotknives, hard skin, cannallas, the busters, u.s. bombs, zona a, the boils, mu 330, combat 84, the wretched ones, the distillers, ex-cathedral, beerzone, guitar gangsters?????