Widok

Zwierz

Postawię dziś na tanie i dobre, dobre bo tanie winko. Może towarzystwo wybitnych aktorów się nie obrazi, że podczas konwersacji będę popijał z gwinta
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Samotna

Bądż myśliwym a nie ofiarą. Oni są słabi, zadbanie o kilka elementów rozwiązuje problem.

Samotna

Gdy nie jesteś w stanie dostrzec czegoś w innych nie możesz osądzać czy to istnieje!

Samotna

Człowiek wyewoulował z chaosu związków chemicznych. Nie stworzono go dla żadnego celu, nie dano mu żadnej misji, a wszystkie jego pragnienia krążą wokół przetrwania jego i jego gatunku. Gdyby było inaczej dawno by ludzi już nie było.

Kiwdul

Nadzieja jest latranią co oświetla cel na choryzoncie, jest obietnicą szczęścia. Jakże straszne są złamane obietnice.

Kiwdul

W takim razie kończę nagonkę na Ciebie.
Mam tylko jedną uwagę na temat twojego tekstu o celu: czy nie sądzisz że twoim celem (nie koniecznie uświadomionym) jest bycie "szczęśliwym"?

...ranek...

Nadzieja jest zamgloną niepewnością
A może jednak stłumionym lękiem przed
utratą SZCZĘŚCIA...

Dziendobry Plagiat!!!

Znow Ty!! Tak dawno tu nie zagladalam, a dzis jestem i kogo widza moje oczeta - starego znajomego ( samo dobre pisanie - milo sie czyta ) Nawet po Gratkowska nie trzeba jechac do polskiej ksiegarni na obczyznie. Milo ze jestes - powiem - tak dlugo terminowy jak na te "migotliwa " forme kontaktow miedzy-ludzkich! Pozdrawiam

"..."

.........................Człowiek naprawdę posiada tylko to, co jest w nim................

PS Milej nocy zyzce wszytskimm

- Dziwnota -

.

Lodowate morze wspomnień
Bezwierny ocean marzeń
Misterna rzeźba pragnień
Materialny sen miłości
Uczuciowy mord bogów
Śmiech nieznajomych
Płacz najdroższych
( - łzy najbliższych )
Zamarła w pół wypowiedzenia radość

Jeden z przejawów naszego życia ( ? )
Pesymizm
Optymizm
Obojętność

Nie ( ? ! )
Tylko życie –
- najprawdziwsza z egzystencji
Przeznaczenie ( ? )

Bagno –
- przezroczysta woda

Burza –
- jaśniejące niebo

J e d n o b a r w n y k a m e l e o n

.

K.NN

..czyl mam jeszce rzz slac..?

"..."

·............Człowiek nie został stworzony, by zrozumieć życie, ale żeby je przeżyć.......

K.NN

..oki... wyslalam 4...

K.NN

.....wyslalam juz 3....;(

Upadły Aniele...

.

...ja tu nie mam żadnego "celu."..

To tylko "środek" dla mnie...

Tak bezduszny...ale za to - tak dużo czytany...

Więc...nie potępiaj mnie...

Proszę...

.

X i Kaś

X- elokwentny z Ciebie człowieczek(podziwiam te pełną prawd wypowiedz )Zabajany trochę jesteś , ale to nic , to się zmieni...Trochę odwagi i...i już pogrążysz biednych pensjonariuszy tego oddziału! Tak trzymać! Tylko nie ukrywaj się za tak mało znaczącym „nick’iem” Określ się wyraźniej, a będziesz miał pomoc Zwierzaka( z nim się dogadasz-on lubi takie okazy, a jeszcze min. przeciwko mnie będziesz-to woda na młyn dla niego ...Ale ja niestety nie przepadam za takimi jak ty...Ale nie przejmuj się! bo jak słusznie zauważyłeś- jestem chory...Pielęgniarka oddziałowa już mi zaaplikuje odpowiednie proszki...Może kiedyś wyzdrowieje...Choć prawdę powiedziawszy-nie chciałbym! Za co zainteresowanych przepraszam...bo naprawdę nie mam zamiaru WAS dodatkowo stresować!)No to więc –powodzenia IKSIKU!!! I zdrówka Ci życzę! (aaaaaa - i jeszcze podziękowania , że czytasz mnie Ty mój kochany...)
KAŚ- zgadaj się z IKSIKIEM i innymi ...(po co mam się rozpisywać?!)To Ci pomoże(!!!)...i wykończysz , tak jak chciałeś, NAS popaprańców...

Powodzenia dla tych PRAWDZIWYCH NIEUGIĘTYCH!!!

Kiwdul

Po co Ty to wszystko piszesz?
Jaki jest Twój cel?

"..."

..........Dobrze widzi się tylko sercem. Najważniejsze jest niewidoczne dla oczu..........

Zwierz

...do mnie niedociera bo...... bo niema co docierac...

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Fate- skad ta ksywa? od zespołu Fate?
Postregiment.....nic dodac nic ujac.....Nika fajnie spiewa:)
znasz zespoły Brigada flores magon, sham 69, 4 skins, sekta core, tabaska, ragazzi, elementi dementi, buisiness, los pericos, decibelios, reazione, crass, conflict, oxymoron, anti nowhere leaguecocney rejects, dropkick murphy`s, 88 fingers louie, blanks 77, channel 3, beru, bender, the bates, babylon circus, guttermouth, hotknives, hard skin, cannallas, the busters, u.s. bombs, zona a, the boils, mu 330, combat 84, the wretched ones, the distillers, ex-cathedral, beerzone, guitar gangsters?????

Dr. Lecter

.....nie mnie przeraza....to ludzi....to oni niechce sie ze mna wiazac...ja owszem tez sie boje...ale chec pzrestania bycia samotna jest silniejsza...jednak ja niebede sie narzucac... moze juz przegralam wlasne zycie..i moze nie chce aby inni przegrali swoje przeze mnie...