Widok
Wiem
Właśnie wyszłam się przewietrzyć. Stoję, palę papieroska przy skrzyżowaniu przed moją firmą. Nagle widzę, jadą dwa samochody -prosto na siebie .... "WIELKIE BUMMM" . Ludziska dziś śpią za kółkiem. Facet nie dość, że wymusił pierwszeństwo, to jeszcze skasował kila autek na poboczu. To mnie trochę obudziło.
zwierzaq
wiem jak to jest biedaku, cieszę się, że nie muszę tego robić. Mam do czynienia z grafikami - uważam Was za geniuszy! Ja potrafię tylko obrobić zdjęcie do własnego katologu.( nawet nie pamiętam programu-ale jeden z tych dla "debili graficznych") Za to mam tak zwane "oko" dlatego robię recenzje stronek :)
Ifka
No to idzie tak z programu Flowmenager kopiuje obrazek ściągnięty z specjalnej kamery, potem wklejam do Worda, wycinam z worda, wklejam do Corel-draw, obracam, wycinam wklejam do photo painta i usówam niektóre jasne pamki potem eksportuje jako BMP. Potem to samo z drugim, Wycinam co trzeba z obydwu maską kolorów, nakładam na siebie, ładuje do Corela jeszcze jedno zdjęcie w innej skali i sobie coś na nim odrysowóje i dokładam do już złożonych tych dwuch, a wektorki to w Originie ale też nie chcą gładko przejść do Corela i trzeba eksportować jako jpg potem do photo painta, maska kolorów i do rysunku w Corelu. Potem to wszystko jako jpg, a szef na to te odcienie się trochę za bardzo zlewają, i jeszcze raz od początku. (żeby to był tylko jeden rysunek to pół biedy ale ich tu trochę jest.
Ifka
Robi łem piękne kolorowe rysunki aż tu sobie szef przypomniał że jak będziemy publikować wyniki to będziemy to robili najprawdopodobniej na czarno biało, no to przerabiam, składam z trzech różnych zdjęć elementy i próbuję je czytelnie przedstawić. Może dorzucę do tego wektorki, to będzie rozrywka.