Widok

Zwierz

Postawię dziś na tanie i dobre, dobre bo tanie winko. Może towarzystwo wybitnych aktorów się nie obrazi, że podczas konwersacji będę popijał z gwinta
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

no co WYYYYYY

Śpcie?
Przesadziłam dziś z prochami... potrójna dawka - to za dużo

Trybik22

mam kupic dzisiaj zólwia :)

Wiem

Właśnie wyszłam się przewietrzyć. Stoję, palę papieroska przy skrzyżowaniu przed moją firmą. Nagle widzę, jadą dwa samochody -prosto na siebie .... "WIELKIE BUMMM" . Ludziska dziś śpią za kółkiem. Facet nie dość, że wymusił pierwszeństwo, to jeszcze skasował kila autek na poboczu. To mnie trochę obudziło.

Piguła

To przez tą pogodę między innymi.

Ja dziś

z firmy nie wyjdę chyba przed 20
ależ mam lenia!

Piguła

Kawa to dobry pomysł. Dziś zostaję dłużej.

Wakagi

:)))))))))

Idę na kawę

Kto idzie ze mną?

Piguła

Ja nawet grafikiem nie jestem, ja chce tylko dobrze przedstawić wyniki pomiarów

zwierzaq

wiem jak to jest biedaku, cieszę się, że nie muszę tego robić. Mam do czynienia z grafikami - uważam Was za geniuszy! Ja potrafię tylko obrobić zdjęcie do własnego katologu.( nawet nie pamiętam programu-ale jeden z tych dla "debili graficznych") Za to mam tak zwane "oko" dlatego robię recenzje stronek :)

Postregiment

Pułk pocztowy?

Postregiment

Ale ten bóg za ciebie płaci.

Ifka

No to idzie tak z programu Flowmenager kopiuje obrazek ściągnięty z specjalnej kamery, potem wklejam do Worda, wycinam z worda, wklejam do Corel-draw, obracam, wycinam wklejam do photo painta i usówam niektóre jasne pamki potem eksportuje jako BMP. Potem to samo z drugim, Wycinam co trzeba z obydwu maską kolorów, nakładam na siebie, ładuje do Corela jeszcze jedno zdjęcie w innej skali i sobie coś na nim odrysowóje i dokładam do już złożonych tych dwuch, a wektorki to w Originie ale też nie chcą gładko przejść do Corela i trzeba eksportować jako jpg potem do photo painta, maska kolorów i do rysunku w Corelu. Potem to wszystko jako jpg, a szef na to te odcienie się trochę za bardzo zlewają, i jeszcze raz od początku. (żeby to był tylko jeden rysunek to pół biedy ale ich tu trochę jest.

Mixer

Aha.....bóg zapłać za dobre słowo....pozdrówka

upiększacza*

:)

Doktorq

To ja Cię budzę, szpital na głowie a Ty śpisz?!

Zwierzaq
Dodaj wektorki, będzie przyjemniej :) ale uważaj....jesteś dziś po niezłej dawce "upiękrzacza życia"

Wracam do pracy

Zwierz

A dziękuję. Teraz, w obecnym układzie mogę się już odnieść do stanu w jakim jest moje sfatygowane wysokim woltażem ciało. Byle do fajrantu...

Dr. Albert

Podajemy lokalizacje pańskiego ciała:
Galaktyka : Droga mleczna
Gwiazda : Słońce
Planeta: Ziemia
Kontynent: Europa
Kraj: Polska
Województwo: Pomorskie
Gmina: M.Gdańsk (informacja niepewna)

Ifka

Robi łem piękne kolorowe rysunki aż tu sobie szef przypomniał że jak będziemy publikować wyniki to będziemy to robili najprawdopodobniej na czarno biało, no to przerabiam, składam z trzech różnych zdjęć elementy i próbuję je czytelnie przedstawić. Może dorzucę do tego wektorki, to będzie rozrywka.

Eeeejjj

Ale o c co chodzi?? Kto mnie budzii? Gdzie ja jestem??