Widok

Zwierz

Mnie osobiscie zadziwia odwaga jaka wykazal sie na poczatku zeszlego wieku Einstein. To dzieki niej jest tworca rownania masa=energia predkosc swiatla to jedynie wspolczynnik konwersji a nie np. H. Poincare ktorego zawisc siegnela nieba. Wowczas energie mierzono w kilowatogodzinach mase w kilogramach pozornie brak zwiazku. Nastepstwa jakie nioslo rownanie sprawilo ze rodzilo sie ono tak dlugo. ODWAGI
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

uwaga

zaginal mi Plagiat, a potrzebuje bardzo pilnie sie z nim skontaktowac!! prosze szybciutko uruchomic wszystkie komorki (te w glowie lub okolicach) i wskazac droge...bardzo prosze...

KIWDUL

cieszę się niezmiernie, że otrzymałeś maila ^_^ co TY z tym pal cośtam, ja miałam na myśłi klimat w 100% realny...taką prostotę...granie na gitarze w bieszczadach...przyjażń....ognisko...

m...

Sadze ze Plagiat juz przeczytal albo w najblizyszm czasie przeczyta to ze go szukasz. Moge mu powiedziec ze ktos go szuka ale czy to cos da jesli niewiadomo kto...

blond drogi kolego :)

oczywiście, że posiadanie włosów w kolorze...( jak trudno to napisać ;)....BLOND jest niewyobrażalną zbrodnią, która powinna być surowo karalna, np. 24 h lekcji z Rusajem ^_^ Czy wiesz, że jesteś bardzo charakterystyczną osobą ? Od razu Cię skojarzyłam :)
z tym adresem jest malutki problem ale się staram :)
Osobiście nie znam nikogo z Twojego rocznika, ale..hmm..moja wielka, ekscytująca, niesamowita, platoniczna i niestety nie spełniona "miłość" :) jest tegorocznym absolwentem naszej kochanej szkoły ...chlip, chlip.. A tak wogóle to trochę z Wami sobie pogadałam robiąc z Latanem ten wywiadzik
pa pa
miłego dzionka / wieczorka

Mag

dziękuje za mejla :)
pozdrawiam ciepło

^_^

kupię dziś Anonse i napiszę Wam coś :)
a moze wszyscy to zrobimy i odnowimy w " mysle..." atmosferę Hyde Parku...

PROSZĘ

odwiedź

moją stronę!!! koniecznie

A kto szuka?

plagiata?

Fate

atmosfera...
ha ha ha ha ha

Fate

każdy z nas ma w sobie coś charakterystycznego , ale nigdy bym nie przypuszczał , że jestem bardziej charakter. od innych. o rusaju np. też mówi się żę jest charakterystyczny, ale raczej mu tego nie zazdroszczę, dlatego wpędzasz mnie w kompleksy ( ojjj ale się wrażliwy zrobiłem;)) ahaa- gratuluję 5 z po - ale gdybyś skończyła kurs pck miałabyś szansę na 6 :))

p.s. nie wiem o co chodzi z latanem i wywiadzikiem ?/

Fate

oferuje swoja pomoc w ewentualnych próbach naprawy stosunków lub ich polepszenia z "platoniczna lecz niespełnioną miloscia" - moze da sie cos jeszcze zrobic? - naprowac mnie kto to , znam prawie wszystkich z mojego rocznika :) zapewniam dyskrecje

*C*o*r*a*z* NAs mniej... -M-*-A-*-G-*-U-

Anonse juz prawie zlikwidowano , Gratki nie ma juz (czy ktos pamieta odkad???)... hmm... jest zas Hyde Park i nasowa mi sie takie pytanie na mysl: Ile osob pamieta jeszcze ten swoist kult wypisywania kuponow i wrzucania do skrzynki na czas... ech... Wszystkim ktorzy PAMIETAJA sle serdeczne POZDROWIENIA tym ktorzy nie pamietaja rowniez... MAGU to dla nas chociaz namiastka tamtych dawnych miejsc... miejsc ktore tak dobrze sie kojarza - jako poczatek wspanialych przyjazni i milosci...

*L*u*d*i*i* - Przyjacielu!!!

...tak wiele dziwnych miejsc i sytuacji - ale w przyjazni to nie ma znaczenia - w stalosci jaka rodzi to serdeczne uczucie . Jestes - Ty wiesz jakie to wazne i badz... , badz, czesciej... pelen radosci!!! Pelen szczerych usmiechow , szczescia na ktore tak bardzo zaslugujesz... pozdrawiam cieplutko!!!

buuuuuuuuuuuuu

nie mam netuuuuuuuuuuu, za jakiś czas wrócę... awaria

Do tych co jeżdżą w biesczady

Dzień Dobry . czy ktoś z was wie jak najkrócej, najtaniej, najbezpieczniej dojechać do Wetliny. Już po sezonie.

Aga

tak . -- do Wetliny --- jedzie sie najlepiej tak :
1/ około 13 -tej expresem do Warszawy . Okolo 20 - 21
jest bezpośredni (całoroczny ) poc. posp (są też kuszetki) do Sanoka -Zagórza . Tam w w Zagórzu obok dworca jest przystanek PKS skąd odchodzą autobusy bezpośrednio do wetliny . Znam ten teren b. dobrze
pozdrowienia

Ale jaja!!!

pozdrawiam Was przemocno!!!

a całusy dla Agentki Jo i Kiwdula : ))))

TRZYMAM ZA WAS KCIUKI !!

uwaga bo szukam !!!

jeśli tu bywasz - ETNIKO lub jeśli bywa tu ktokolwiek kto to ETNIKI ma mail to please o namiar na swietlik32@interia.pl

Fate!!

a no pozdrawiam Cie cieplutko : ))) chyba pytałaś kiedyś o jakich starych gratkowiczów.
no ja tam kiedyś się przez 2 tylko latka pojawialam więc piszę : ))
trzymaj się : )))
pa!

KATARNA D. !!!!!

czesc slonko : ))
Kasiu, pamiętam pamiętam : ))
ojejka, jestem tak zabiegana, ze nie moge już wytrzymać niekiedy. studiuję, mam sesję i straszne nerwy mnie ogarniają.
a co u Ciebie?? jestes zdrowa?? uczysz się??
jeśli możesz to napisz na mój mail. jak coś to chętnie odpiszę.
BUZIAKI!!!

Inne tematy z forum Hydepark

Grajdołki (108 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

Czy mężczyźni mogą chodzić w spódnicy? (29 odpowiedzi)

Tu i ówdzie kreatorzy mody zachęcają mężczyzn do założenia spódnicy. Chodzi o spódnicę szytą dla...

czy ktoś z Was wygrał w radiu?? (150 odpowiedzi)

Zastanawia mnie czy są tu osoby które wygrały w radiu np RMF FM kasę? Codziennie prawie każde...

do góry