Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Aneta - ocena nowy temat Wiedza i doświadczenie! Moje Podhalany i reszta futrzaków pozdrawia serdecznie
~Aneta
-

ostatnia odp. 4 dni temu

dodano: 25 kwietnia 2026

Fundacja dla zwierzat Nasze Futrzaki - ocena Doktor Zaleski nie tylko ogromna wiedza ,ale tez duza emapatia ,widac ,ze...
~Fundacja dla zwierzat Nasze Futr
-

ostatnia odp. 1 tydzień temu

dodano: 22 kwietnia 2026

Klaudia - ocena Ostrzegam przed tym miejscem. Oddałam tam 13-letnią kotkę na hospitalizację,...
~Klaudia
-

dodano: 20 kwietnia 2026

Anka - ocena Jestem pod wrażeniem opieki jakiej udzielił naszej kotce Tolci kardiolog Lek....
~Anka
-

dodano: 20 kwietnia 2026

Tomasz - ocena Dzień dobry Wspaniały dzień!!! Wróciliśmy do domu z naszym kochanym kotkiem...
~Tomasz
-

dodano: 18 kwietnia 2026

Emilia - ocena Klinika idealna o każdej porze dnia i nocy uzyskać można pomoc lekarze mili i...
~Emilia
-

dodano: 17 kwietnia 2026

Katarzyna - ocena Wspaniałe podejście do zwierząt i właściciela :) Mój piesek po zabiegu...
~Katarzyna
-

dodano: 17 kwietnia 2026

Aneta - ocena Najbardziej empatyczni ludzie na świecie, a w Polsce to na pewno. polecam!...
~Aneta
-

dodano: 16 kwietnia 2026

Joanna - ocena Chciałbym serdecznie polecić lekarza weterynarii Marcina Chwojnowskiego. Moja...
~Joanna
-

dodano: 16 kwietnia 2026

Ania K - ocena Bardzo dziękuję pani Kindze Zając za opiekę i ogromne serce dla Kicka, 9...
~Ania K
-

ostatnia odp. 2 tygodnie temu

dodano: 15 kwietnia 2026

Ada - ocena Dzień dobry. Jak zawsze Pani Iza zrobiła z zaka przystojniaka! Im starsz tym...
~Ada
-

dodano: 15 kwietnia 2026

Paweł - ocena Są miejsca, gdzie noc nie straszy, gdy o życie serce drży, gdzie ktoś...
~Paweł
-

dodano: 14 kwietnia 2026

Magdalena Wosztal - ocena Moja współpraca z kliniką Amvet trwała miesiąc i zakończyła się odwołaniem...
~Magdalena Wosztal
-

dodano: 14 kwietnia 2026

Olha - ocena Nasz ulubiony salon fryzjerski dla psów. Miłość do zwierząt i profesjonalizm...
~Olha
-

dodano: 10 kwietnia 2026

Martyna - ocena Super przychodnia, leczyliśmy dwa szczurki i psa, świetna opieka,...
~Martyna
-

dodano: 10 kwietnia 2026

Bogumił Dzióbek - ocena Super fachowiec, uprzejmny!
~Bogumił Dzióbek
-

ostatnia odp. 3 tygodnie temu

dodano: 8 kwietnia 2026

Ostrzegam! - ocena Omijać z daleka w sytuacjach nagłych. Placówka wykazuje rażący brak...
~Ostrzegam!
-

dodano: 8 kwietnia 2026

Adrianna - ocena Jeśli zwierzak zachoruje nagle i poważnie, to polecam tylko tam. 24h dyżur,...
~Adrianna
-

dodano: 7 kwietnia 2026

Kasia - ocena Sprawa załatwiona szybko i sprawnie, zwierz czuje się lepiej :) bardzo dobra...
~Kasia
-

dodano: 7 kwietnia 2026

Jolanta - ocena Dr Alicja, wspaniała, spokojna, wrażliwa, bardzo kompetentna, pełna empatii...
~Jolanta
-

dodano: 5 kwietnia 2026

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
4791

3943

wątków

do góry