Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Andrzej z bokserką Zara - ocena Super hotel dla psów - duża zielona przestrzeń, super standard pomieszczeń....
~Andrzej z bokserką Zara
1

ostatnia odp. 1 dzień temu

dodano: 26 lipca 2026

Andrzej z bokserką Zara - ocena Super hotel dla psów - duża zielona przestrzeń, super standard pomieszczeń....
~Andrzej z bokserką Zara
-

Monika - ocena Dziękuję Panui dr. Ewie D, oraz całej ekipie za to że moja sunia mogła odejść...
~Monika
-

Monika - ocena Dziękuję Panui dr. Ewie D, oraz całej ekipie za to że moja sunia mogła odejść...
~Monika
-

ostatnia odp. 2 dni temu

dodano: 25 lipca 2026

Joanna - ocena Super weterynarz bardzo dobre podejście do zwierząt ,zawsze służy pomocą...
~Joanna
-

ostatnia odp. 5 dni temu

dodano: 22 lipca 2026

Przemysław - ocena Zdecydowanie polecam ten hotel dla psów. Mój 46-kilogramowy bokser najpierw...
~Przemysław
1

ostatnia odp. 5 dni temu

dodano: 22 lipca 2026

Asia - ocena Mieliśmy przyjemność odwiedzić Niuchatkę w Gdańsku i jesteśmy pod ogromnym...
~Asia
-

ostatnia odp. 1 tydzień temu

dodano: 17 lipca 2026

Patrycja - ocena Obie panie Magdy sa bardzo mile i zawsze maja na wzgledzie dobro zwierzaka....
~Patrycja
-

ostatnia odp. 1 tydzień temu

dodano: 14 lipca 2026

M&M - ocena Bardzo bardzo polecam . Trafiłam do Państwa na dyżur nocny i zaczynając od...
~M&M
-

ostatnia odp. 2 tygodnie temu

dodano: 11 lipca 2026

Katarzyna - ocena Najgorsza klinika, jeśli chcecie by waszemu zwierzakowi pomogli NIGDY tu nie...
~Katarzyna
-

dodano: 10 lipca 2026

iwona - ocena Placówka na najwyższym poziomie. Lekarze z ogromnym ️. W szczególności dr....
~iwona
-

dodano: 9 lipca 2026

Struchol - ocena Super lekarze i ludzie. Oni naprawdę kochają zwierzęta
~Struchol
-

dodano: 7 lipca 2026

Joanna - ocena Pani dr. Sara to anioł, inne panie Lekarki także fajne i kompetentne i super...
~Joanna
-

ostatnia odp. 3 tygodnie temu

dodano: 6 lipca 2026

Mariusz - ocena Znamy się od 2000 r. Zawsze profesjonalnie i z wielką empatią. To już 3-ci...
~Mariusz
-

dodano: 5 lipca 2026

Sylwia Łopatka - ocena Nie ma słów, które oddałyby naszą wdzięczność za opiekę, jaką otoczyliście...
~Sylwia Łopatka
-

dodano: 30 czerwca 2026

Dagmara - ocena Zdecydowanie polecam tę klinikę. Jestem właścicielką trzech kotów i z każdej...
~Dagmara
-

ostatnia odp. 4 tygodnie temu

dodano: 29 czerwca 2026

Agnieszka - ocena Leczę swoje psy już od kilku lat w tej przechodni.Polecam fachowa obsługa...
~Agnieszka
-

ostatnia odp. 4 tygodnie temu

dodano: 27 czerwca 2026

Wanda - ocena Najlepsza pani do strzyżenia yorka jaka znam.Drugi raz strzygła moja Majeczke...
~Wanda
-

ostatnia odp. 1 miesiąc temu

dodano: 27 czerwca 2026

Dorota - ocena Cudowni lekarze. Dojeżdżam do gabinetu aż z Gdyni.
~Dorota
-

dodano: 26 czerwca 2026

Michał - ocena Jestem rozczarowany wizytą. Przyjechałałem z maltańczykiem w celu usunięcia...
~Michał
-

dodano: 21 czerwca 2026

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
4842

3992

wątków

do góry