Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Fatalne podejście do pacjenta wątek zamknięty Jest to moja subiektywna ocena, ale podzielę się nią. Nie wiem jak inni...
~Amelia
1

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 20 listopada 2015

Niezgadzam sie z ocenami. wątek zamknięty Witam chodzę z moją suczką od początku jak tylko ją wzięłam z Ciapkowa byłam...
~anonim
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 20 lutego 2016

Nie polecam dr Marcina Chwojnowskiego wątek zamknięty Jest to moja subiektywna ocena, ale podzielę się nią na forum. Nie wiem jak...
~Amelia
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 20 listopada 2015

Trzeba wiedzieć, do jakiego >>> wątek zamknięty Trzeba wiedziec, do jakiego lekarza najlepiej sie umówić. Ja akurat mam dwa...
~Anna
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 8 stycznia 2015

Właścicielka... wątek zamknięty Zgadzam się z opinią w/w że jeśli chodzi o błache sprawy to ok ,ale jak...
~Właścicielka
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 2 września 2014

Profesjonaliści z miłością do zwierząt wątek zamknięty Tyle co można by powiedzieć; Serdecznie polecam, chodzę do tej weterynarii od...
~Kamila Dziaduch
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 9 września 2013

... wątek zamknięty Weterynarz nie jest zły, jeśli przychodzi się do niego z błahymi rzeczami....
~madzix
-

dodano: 15 lutego 2013

k.c. - opinia wątek zamknięty Super podejście do zwierząt. Do ludzi też :) Panie odpowiedzą na każde...
~k.c.
-

dodano: 29 listopada 2012

polecam!!! wątek zamknięty Miałam przyjemność poznać tylko Panią Izę- wspaniały weterynarz, kochający...
~ewelina
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 19 czerwca 2012

wspaniali specjaliści wątek zamknięty Panie weterynarz mają wspaniałe podejście do zwierząt,
~helena
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 1 czerwca 2012

rewelacja! wątek zamknięty Chodzimy zarówno do Pani jak i do Pana. Oboje godni polecenia. Prawdziwe...
~suszka
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 10 września 2010

Wspaiala doktor wątek zamknięty Pani dr. Tomczak wspanialy czlowiek ,ktory podchodzi do zwierzat z wielkim...
~IWONA
-

dodano: 18 lutego 2010

Godni polecenia wątek zamknięty Pani doktor Tomczak jest doskonałym weterynarzem widać ze to co robi dla...
~Stały klient
-

dodano: 3 lutego 2010

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
14

13

wątków

do góry