Właśnie minął mój pierwszy miesiąc z jogą. Na zajęcia uczęszczałam 2 razy w tygodniu (dużym plusem jest możliwość korzystania z sesji bez przywiązania do miejsca np. wt - Sopot, czw -Gdynia). Mogę powiedzieć, że zaczęłam nowy rozdział w swoim życiu. Dlaczego? Od ok. 25 lat, niemalże każdego dnia, mierzę się z bólem kręgosłupa. Jestem po 3 operacjach (2 w odc. lędźwiowym i 1 w odc. szyjnym). Dzięki wiedzy, którą posiadłam na temat kręgosłupa (z tytułu wykształcenia, jak i wykonywanego zawodu a przede wszystkim własnego doświadczenia z bólem) poszukiwałam rodzaju aktywności, która byłaby przyjazna dla mnie i mi podobnym. Okazuje się, że w końcu znalazłam! Tą forma jest właśnie joga.
Szczególnie POLECAM, osobom z różnymi dolegliwościami, zajęcia prowadzone przez Panią Renatę. To ciepła, pełna pozytywnej energii osoba z ogromną wiedzą i doświadczeniem, mająca pojęcie o tym co robi i wg potrzeb praktykującego - modyfikująca asany.
Indywidualne podejście do każdego z praktykujących stanowi prawdziwą wartość tych sesji. Dodam tylko, że od ponad 25 lat coraz rzadziej sięgam po leki przeciwbólowe i czuje sie naprawdę świetnie. Pani Renata wróciła mi radość życia. DZIĘKUJĘ BARDZO :o]