Widok
Życzonka:))
Wszytkim facetom, i tym duzm i tym malym i tym mlodym i tym starym skladam najserdeczniejsze zyczonka z okazji ich święta:
"Kazdego roku o tej samej porze
kazdy Wam zyczy co tylko moze
ja tez skorzystam z tej sposobnosci
zycze Wam szczescie i pomyslnosci
Wasze marzenia by sie spelnily
a wszystkie dni radosne byly..."
Pozdroofka:))
"Kazdego roku o tej samej porze
kazdy Wam zyczy co tylko moze
ja tez skorzystam z tej sposobnosci
zycze Wam szczescie i pomyslnosci
Wasze marzenia by sie spelnily
a wszystkie dni radosne byly..."
Zyczenia zlozylas beziteresownie, ale kwiatkow i czekoladek nie chcialas zlozyc bezinteresownie, dopiero w rewanzu, zasada: cos za cos;-)))Pamiec, oczywiscie, liczy sie, ale wartosciowsze sa upominki! Zartuje... chociaz... Coz to bylaby za gwiazdka, gdybysmy pod choinka znajdowali kartki typu "to jest prezent ode mnie - dowod, ze pamietam o tobie" zamiast rasowych prezentow???;-)))
Co to jest "relkowe otoczenie"? Nie znam...
Co to jest "relkowe otoczenie"? Nie znam...
Zyczenia nic niekosztuja, chodzi mi tu o strone materialna a kwiaty i czekoladki niestety tak, gdyby to tylko ode mnie zalezalo to kazdy znajomy pan otrzymalby ode mnie cos wyjatkowego, lecz niestety niestac mnie...
A z tym rewanzem to byla mala zadziornosc z mej strony:P
Co do "realkowego otoczenia" to chodzilo mi o ludzi ktorych znam z realnego, rzeczywistego swiata a nie tylko z neta...
A z tym rewanzem to byla mala zadziornosc z mej strony:P
Co do "realkowego otoczenia" to chodzilo mi o ludzi ktorych znam z realnego, rzeczywistego swiata a nie tylko z neta...
Napisalas "relkowego" i dlatego trudno bylo pojsc tym tropem dalej;-)
Twoje "tlumaczenia" sa troche pokretne;-))) Jednak nikt nie bedzie tu robil Tobie wymowek! Juz raz powolalem sie na gwiazdke, powolam sie znowu: powoli, powoli, ale gwiazda sie zbliza. Dzieki temu bedziesz miala okazje do... zrehabilitowania sie;-)))
Twoje "tlumaczenia" sa troche pokretne;-))) Jednak nikt nie bedzie tu robil Tobie wymowek! Juz raz powolalem sie na gwiazdke, powolam sie znowu: powoli, powoli, ale gwiazda sie zbliza. Dzieki temu bedziesz miala okazje do... zrehabilitowania sie;-)))
Nikt nie bedzie robil wymowek?? A to wyzej to co to jest?:P
A tlumaczenia moga brzemiec nieco pokretnie gdyz dzis jakos nie moge zaczac wspolpracowac z klawiaturka, jakas uprata dzis jest i nie chce "przelac" mych mysli, w prostej zrozumialaej postaci, na monitorek:))
Hehe.... lepiej zaczne zbierac juz kase coby sprostac wymaganiom;))
A tlumaczenia moga brzemiec nieco pokretnie gdyz dzis jakos nie moge zaczac wspolpracowac z klawiaturka, jakas uprata dzis jest i nie chce "przelac" mych mysli, w prostej zrozumialaej postaci, na monitorek:))
Hehe.... lepiej zaczne zbierac juz kase coby sprostac wymaganiom;))
Poddaje sie - to byly wymowki... ale uzasadnione!;-)))
Wychodzi na to, ze za Twoje szczere, dobre checi jeszcze Ci sie oberwalo. To skandal! Sprawy zdecydowanie wymagaja uporzadkowania: dziekuje za pamiec, nie chce prezetow, chce zlozyc Tobie jakies zyczenia, np. imienionowe, ale w kalendarzu nie ma imienia "Łezka" ani "Lezka". Co to za imie? Chyba jakies nie nasze? ;-)))
P.S. Ale z tym oszczedzaniem to dobry pomysl;-))
Wychodzi na to, ze za Twoje szczere, dobre checi jeszcze Ci sie oberwalo. To skandal! Sprawy zdecydowanie wymagaja uporzadkowania: dziekuje za pamiec, nie chce prezetow, chce zlozyc Tobie jakies zyczenia, np. imienionowe, ale w kalendarzu nie ma imienia "Łezka" ani "Lezka". Co to za imie? Chyba jakies nie nasze? ;-)))
P.S. Ale z tym oszczedzaniem to dobry pomysl;-))
Tak, tak uzasadnione... a swistak na to niemozliwe:P
No wlasnie znoof oberwalam za to ze chcialam dobrze, na szczescie tym razem nie mam pozostalosci w postaci siniakow, no chyba ze... na duszy;)
Nie ma Łezki w kalandarzu? hm.... no niemozliwe;)) W ten sposob mnie nie podejdziesz Sherlock'u :P
No wlasnie znoof oberwalam za to ze chcialam dobrze, na szczescie tym razem nie mam pozostalosci w postaci siniakow, no chyba ze... na duszy;)
Nie ma Łezki w kalandarzu? hm.... no niemozliwe;)) W ten sposob mnie nie podejdziesz Sherlock'u :P