Widok

Żygam Smoleńskiem i matką Madzi

Już tego za dużo a jutro pisowskie matoły robią bieg uliczny w Warszawie.A my Polacy jemy kaczuszkę popijając zimnym Lechem
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 12
A ja RZygam twoją ortografią
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 4
Nie masz pisowski matole argumentów ???
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 10
A ty przygłupie weż się za naukę i czytanie książek ,zamiast bezmyślne oglądanie telewizji , TVN itd,poczytaj durniu podręczniki ekonomiczne debilu !
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 2
Nie oglądam TVN ani debilnej Trwam dla oszołomów.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 9
też mam dość nekro-celebrtki i smoleńska, kiedy wreszcie zaczną się inne tematy?
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 5
i mam też dość ogłaszania raz na kwartał żałoby narodowej, co jakiś większy wypadek to odrazu żałoba. Spowszedniała tak że nikt się nie przejmuje już tymi żałobami.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4
Może podrzucisz jakiś temat? Co by Ciebie zainteresowało?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
1. W pudełku, które cię drażni, jest taki dzyndzelek. Zazwyczaj czerwony. Użyj go.
2. W takim małym pudełku, którym sterujesz to, które cię drażni, jest też taki dzyndzelek. Oprócz tego są takie strzałeczki, skierowane w górę i dół. pociskaj tymi strzałeczkami aż zobaczysz w dużym pudełku napis MTV albo VIVA.
3. Temat matki Madzi to rzeczywiście rzygowiny.
4. Temat Smoleńska jest ważny. Co absolutnie nie oznacza zapychania nim wszystkich możliwych kanałów.
5. Jakbyś miał ze trzy zwoje mózgowe więcej, to sam wpadłbyś na to, dlaczego media, kontrolowane (oprócz Trwam) przez władzę, męczą do upiardliwości tematy 3 i 4.

PS: Trwam nie oglądam (chyba, że sporadycznie coś ciekawego znajdę w Necie) i cholernie daleko mi do PiS.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
sadyl, bardzo lubię, jak za każdym razem, gdy popierasz politykierstwo Kaczyńskiego, w post scriptum zaznaczasz, że nie popierasz PIS:)
Myślisz, że ktoś da temu wiarę? o^O
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5
Z czego wnioskujesz, że popieram Kaczora?
Nie przepadam ani za eurogejowskim socjalizmem w wykonaniu PO czy Palikociarni - ani za socjalizmem bogoojczyźnianym w wykonaniu PiS i jego pomiotów.
Pozwala mi to w miarę obiektywnie obserwować ich konflikt, bez angażowania się po którejkolwiek ze stron.
A pogląd, że kto nie jest zwolennikiem PO, musi być PiSiorem, uważam za przykład wyjątkowej płycizny myślowej (nota bene - z uporem lansowanej lemingom przez media)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wnioskuję z Twoich poprzednich wypowiedzi podczas wielu dyskusji z Tobą.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
Twój wniosek jest błędny.
Jak pisałem: mam duży dystans zarówno do PO jak i PiS (do wszystkich innych ugrupowań parlamentarnych zresztą też). Zauważam (rzadkie) pozytywy działalności obu tych partii, co nie robi ze mnie ich zwolennika.
Aspektów negatywnych w działalności zarówno PO jak i PiS jest bowiem znacznie więcej.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zatem uważnie będę obserwować Twoje komentarze polityczne^^
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
k****... po to by czerpać przyjemność z dokuczania,

M nie potrzebnie się tłumaczy tobie bo nie potrzebuje twojego poparcia w jego wyborze co myśleć jak spać i co malować i bardzo dokładnie się określił ale ty musisz próbować szczypać jak 12 latek ;p
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
nie M lecz S ;)
Z Sadylem prowadzę dysputy polityczne, czasem ostre. Nie wtrącaj się Kobieto w męskie polemiki ^v^
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Do męskości tobie daleko ... chłopczyku z forum.

:)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Zadzie, już cię prosiłem, abyś mnie nie zaczepiał. W końcu się doigrasz.
Dyskusja to wymiana poglądów.Hal to wg mnie zwykły łopatolog.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja wymieniam poglądy, jeśli jest z kim jest wymieniać. Z trollem dyskusja kończy się banem...dla trolla.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
To dla mnie komplement.Są ludzie którzy nigdy nie będą mnie w stanie obrazić.Uwazam się za narodowca(nie nacjonalistę) o zacięciu socjalnym i jako taki odrzucam większość twoich poglądów,zwyczajnie-widzimy dwa różne światy,chociaż mam jeszcze na tyle rozsądku by nie przesądzać który jest tym prawdziwym.Moze oba,nie wiem. Z tym łopatologiem to może faktycznie przesada.
Niepotrzebnie mnie zaczepiasz i prowokujesz. Mogę nie zgadzać się z Twoimi poglądami, atakować Twoje poglądy, nigdy Ciebie - ode mnie dostaje się w ucho tylko w sytuacji, w której ktoś zaczyna pisać ad personam, wtedy ja nie pozostaję obojętny i odpowiedź bywa adekwatna do komunikatu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
OK,kwituję.Ciekawe,że taki wersal może się odbywać pod tak określonym tematem.No i jednak obrażasz mnie nazywając tak a nie inaczej zwolenników pewnego ugrupowania.Nie sarkaj na zwierciadło,gdy gęba szpetna(nie do Ciebie-gruzińskie przysłowie takie).
jakiego ugrupowania i jak nazywam? o_O
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Zgadnij.
Ruch Palikota? O_O
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
To nowa partia.
Polacy przeciw Smoleńskowi
Nie zgadłeś,próbuj dalej.A poza tym mówię o ludziach,którzy mają POGLĄDY.
Drogi piskillerze,jesteś mentalnym żulem i prezentujesz opinie ścieku w którym prawdopodobnie na co dzień przebywasz.Twoja głupota ściga się w najlepsze z niewiedzą i agresją.Zal mi twoich bliskich-bo to oni muszą się męczyć z takim złomem.
widzę, że piskiller bardzo aktywny i monotematyczny.
A jego sposób pisania, czy administrator nie powinien w to wkroczyć.
Przecież opinie powinny mieć jakiś minimalny poziom empatii.
Chyba, że pod rządami pałających az miłością elit całkiem zhamiejemy.
A może Ci aktywisto coś odpalają za te wpisy, czy też jesteś sam
z siebie tak beznadziejnie nienawistny.
Modlę się za ciebie. I niech Twer Cię oświeci!
Jeszcze raz Cie proszę mów za siebie, bo co najwyżej to jesteś polactwem. I żeby Ci ta kaczka nie stanęła na żołądku.
Bo co wtedy zrobisz? z......sz się ze szczęścia.
Już ja cię będe pilnował!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
dodałabym, że rzygam Halewiczem. Otwieram lodówkę i co ??? Halewicz z niej wylazł.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
Swoją drogą w Usa muszą mieć niezłą polewkę gdy przyjeżdża do nich polski premier DONALD DUCK,sorki,DONALD TUSK:)

Inne tematy z forum Polityka

Fajnopolacy pochowali głowy w piasek (18 odpowiedzi)

Demokracja poszła się czochrać i co wy na to ? Maska spadła z Uśmiechniętj Polski ? I został...

Fajnopolacy chcą popolemizować ? Proszę bardzo, jestem do usług (3 odpowiedzi)

Kiedyś popularne było przewidywanie powtórki Budapesztu w Warszawie, teraz, po zwycięstwie Trumpa...

Nowy rok (3 odpowiedzi)

Znienawidzony Tusku żebyś Ty zniknął z tego świata to byłoby najlepsze życzenie na nowy rok

do góry