Widok
1. W pudełku, które cię drażni, jest taki dzyndzelek. Zazwyczaj czerwony. Użyj go.
2. W takim małym pudełku, którym sterujesz to, które cię drażni, jest też taki dzyndzelek. Oprócz tego są takie strzałeczki, skierowane w górę i dół. pociskaj tymi strzałeczkami aż zobaczysz w dużym pudełku napis MTV albo VIVA.
3. Temat matki Madzi to rzeczywiście rzygowiny.
4. Temat Smoleńska jest ważny. Co absolutnie nie oznacza zapychania nim wszystkich możliwych kanałów.
5. Jakbyś miał ze trzy zwoje mózgowe więcej, to sam wpadłbyś na to, dlaczego media, kontrolowane (oprócz Trwam) przez władzę, męczą do upiardliwości tematy 3 i 4.
PS: Trwam nie oglądam (chyba, że sporadycznie coś ciekawego znajdę w Necie) i cholernie daleko mi do PiS.
2. W takim małym pudełku, którym sterujesz to, które cię drażni, jest też taki dzyndzelek. Oprócz tego są takie strzałeczki, skierowane w górę i dół. pociskaj tymi strzałeczkami aż zobaczysz w dużym pudełku napis MTV albo VIVA.
3. Temat matki Madzi to rzeczywiście rzygowiny.
4. Temat Smoleńska jest ważny. Co absolutnie nie oznacza zapychania nim wszystkich możliwych kanałów.
5. Jakbyś miał ze trzy zwoje mózgowe więcej, to sam wpadłbyś na to, dlaczego media, kontrolowane (oprócz Trwam) przez władzę, męczą do upiardliwości tematy 3 i 4.
PS: Trwam nie oglądam (chyba, że sporadycznie coś ciekawego znajdę w Necie) i cholernie daleko mi do PiS.
Z czego wnioskujesz, że popieram Kaczora?
Nie przepadam ani za eurogejowskim socjalizmem w wykonaniu PO czy Palikociarni - ani za socjalizmem bogoojczyźnianym w wykonaniu PiS i jego pomiotów.
Pozwala mi to w miarę obiektywnie obserwować ich konflikt, bez angażowania się po którejkolwiek ze stron.
A pogląd, że kto nie jest zwolennikiem PO, musi być PiSiorem, uważam za przykład wyjątkowej płycizny myślowej (nota bene - z uporem lansowanej lemingom przez media)
Nie przepadam ani za eurogejowskim socjalizmem w wykonaniu PO czy Palikociarni - ani za socjalizmem bogoojczyźnianym w wykonaniu PiS i jego pomiotów.
Pozwala mi to w miarę obiektywnie obserwować ich konflikt, bez angażowania się po którejkolwiek ze stron.
A pogląd, że kto nie jest zwolennikiem PO, musi być PiSiorem, uważam za przykład wyjątkowej płycizny myślowej (nota bene - z uporem lansowanej lemingom przez media)
Twój wniosek jest błędny.
Jak pisałem: mam duży dystans zarówno do PO jak i PiS (do wszystkich innych ugrupowań parlamentarnych zresztą też). Zauważam (rzadkie) pozytywy działalności obu tych partii, co nie robi ze mnie ich zwolennika.
Aspektów negatywnych w działalności zarówno PO jak i PiS jest bowiem znacznie więcej.
Jak pisałem: mam duży dystans zarówno do PO jak i PiS (do wszystkich innych ugrupowań parlamentarnych zresztą też). Zauważam (rzadkie) pozytywy działalności obu tych partii, co nie robi ze mnie ich zwolennika.
Aspektów negatywnych w działalności zarówno PO jak i PiS jest bowiem znacznie więcej.
To dla mnie komplement.Są ludzie którzy nigdy nie będą mnie w stanie obrazić.Uwazam się za narodowca(nie nacjonalistę) o zacięciu socjalnym i jako taki odrzucam większość twoich poglądów,zwyczajnie-widzimy dwa różne światy,chociaż mam jeszcze na tyle rozsądku by nie przesądzać który jest tym prawdziwym.Moze oba,nie wiem. Z tym łopatologiem to może faktycznie przesada.
widzę, że piskiller bardzo aktywny i monotematyczny.
A jego sposób pisania, czy administrator nie powinien w to wkroczyć.
Przecież opinie powinny mieć jakiś minimalny poziom empatii.
Chyba, że pod rządami pałających az miłością elit całkiem zhamiejemy.
A może Ci aktywisto coś odpalają za te wpisy, czy też jesteś sam
z siebie tak beznadziejnie nienawistny.
Modlę się za ciebie. I niech Twer Cię oświeci!
A jego sposób pisania, czy administrator nie powinien w to wkroczyć.
Przecież opinie powinny mieć jakiś minimalny poziom empatii.
Chyba, że pod rządami pałających az miłością elit całkiem zhamiejemy.
A może Ci aktywisto coś odpalają za te wpisy, czy też jesteś sam
z siebie tak beznadziejnie nienawistny.
Modlę się za ciebie. I niech Twer Cię oświeci!