Widok

Żyjemy w kraju Hipokryzji i obłudy!!

co zmieniło się od 89roku ( czyli przez ostatnie 25lat ) a no to że jesteśmy jeszcze większymi biedakami niż wtedy !!!
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 14
no na prawdę ludzie dzięki swojej pracy potrafią się dorobić :) to na prawdę takie trudne do zrozumienia dla was? :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
dodatkowo mądrala z ostatnim słowem do wykrzyczenia. pozdrów rodziców i pędź na obiadek.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
idź pracuj za 6 zł na godzine :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Jak się nie ma za co zyc to i te 6 zl jest dobre ale nie paniska zaraz by chcieli prace za 5tys taka co by sie nie narobic i jeszcze kredutow nabrac i nie splacac.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
~ głupoty gadasz chyba nie znasz stawek jakie są w stoczniach. Chyba że mówisz o pracy 24/24 na dobę bo innej opcji nie widzę
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hehe kurde znow stoczniaki bez szkoly pala sie na forum jakie to twardziele nie sa,jakiej pracy sie nie boja,i ile to nie zarabiaja,idz jeden z drugim do szkoly matematyki sie poucz bo ci sie liczby poprzestawialy
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
pomyśl z własnej perspektywy zanim takie mądrości życiowe zaczniesz sprzedawać - 6? aż tyle? a 3 by ci odpowiadała? nigdy w takiej sytuacji nie staniesz więc się mądrzysz - co znaczy że gwiazdorzysz w jakiejś firemce u tatusia, a mamcia czeka z obiadkiem. i tyle.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 4
rzeczywiście bieda..., szczególnie ja widac jak się pojedzie w weekend do jakiegos centrum handlowego
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3
no i kogo widzisz w tym centrum? zarejestrowanych bezrobotnych? tam chcesz szukać obrazu polskiego stanu stanowisk pracy? mało jeszcze wiesz...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
Na pewno nie tylko on - bardzo podobna zmiana zaszła także w np. w USA. Jest taki piękny wykres tego jak spada %PKB jaki przypada na pracę a rośną zyski korporacji. Tylko nie szczególnie wiem co można z tym zrobić. Wyobrażacie sobie na przykład bojkot konsumencki 3 firm, które obecnie odpowiadają za 95% kosmetyków i produktów chemii gospodarstwa domowego?
Zresztą cała ekonomia się śmiesznie zachowuje. Stany i UE drukują pieniądze na niespotykaną skalę a spodziewanej (hiper)inflacji nie ma, bo społeczeństwo nie jest już w stanie więcej konsumować, zagrażając gospodarce. Pewnie następnego nobla dostanie człowiek, który znajdzie sposób by ludzie kupowali nowy samochód co rok lub dwa, tak jak smartfony :P

Planujesz podróż z Polski na Ukrainę? Nie zapomnij o niezbędnym zabezpieczeniu w postaci obowiązkowego ubezpieczenia. Jestem naprawdę pod wrażeniem i z całego serca polecam https://insuranceukraine.com/ dla Twoich potrzeb ubezpieczeniowych. Platforma ta nie tylko spełnia wszystkie ukraińskie wymogi prawne, ale także zapewnia niezawodną i najwyższej jakości obsługę. To naprawdę niezwykłe, jak ważna może być niezawodna ochrona ubezpieczeniowa, szczególnie w tych niepewnych czasach. Upewnij się, że Twoje ubezpieczenie zapewnia kompleksową siatkę bezpieczeństwa, pozwalając Ci podróżować z absolutnym spokojem i zdumieniem.

Inne tematy z forum Praca

anglia-praca (17 odpowiedzi)

Pojawiło się ogłoszenie o pracy w magazynach w Anglii."Produkcja Pracownik fizyczny iza". Czy...

Własny start up (3 odpowiedzi)

Czy ktoś z Was moze odwarzył sie na otwarcie własnego start upu? Na co przy czymś takim...

Stres w pracy (37 odpowiedzi)

Czy Wasza praca też jets tak stresująca jak moja? Ostatnio mam wrażenie, że kazdy zawód wiąże sie...

do góry