Widok

Żylaki - dobry lekarz

Witam,
czy ktos może polecić mi dobrego, sensownego i do tego nienadętego lekarza, któremu nie wydaje się że jest Bogiem, tylko zajmuje się leczeniem a nie gadaniem i nie uważa swoich pacjentów za skonczonych idiotów, którym robi łaskie że w ogóle z nimi rozmawia? byłam juz u dr Rigalla, Piankowskiego i jeszcze jakiegos którego nazwiska nawet nie pamiętam. Jeden lepszy od drugiego...
Jeśli ktoś może mi kogos polecic to będę wdzięczna.

Ps. Nie nawidzę NFZ i całej służby zdrowia
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
PODCZERWIEŃ !!!!!!!!!!!!!! Żylaki to nic innego jak stan zapalny. Podczerwień leczy wszystkie stany zapalne. Poczytaj o zastosowaniu podczerwieni w kosmetyce.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja moge polecic dr Zajaca.przyjmuje w swissmedzie i w horyzoncie.Jest naprawde fachocem w swojej dziedzinie i przedewszystkim nie naciga na kase!
a ten znowu swoje - podczerwien hahahahaha ;);):):):)

polecam dr Rumianowskiego - moj maz mial zabieg u niego na zylaki metoda obstrzykiwania - a mial dos spore - zylaki sie obsuszyly czyli obumarly i do tej pory nie odnowily
czyli mial skleroterapie?

Wspaniale są maści z kasztanów i pijawek. I ruch np.rowerek
Jeśli zawiodłaś się już na tylu lekarzach to spróbuj się umówić na wizytę do Dr Szulara mojej mamie pomógł i jest z niego zadowolona a przede wszystkim widać efekty leczenia, tez woziłam ją po różnych szpitalach i na NFZ każdy nas odsyłał z kwitkiem albo od razu straszył operacją.

Inne tematy z forum Zdrowie

Czy ktos brał tabletki Perfect Bust (6 odpowiedzi)

Czy ktoś moze brał tabletki prefect bust na powiekszanie piersi?

Penis opada w trakcie stosunku (5 odpowiedzi)

Witam wszystkich. Mój problem zaczął się niedawno. Razem z moją partnerką mamy 19 lat i od paru...

orgasm control wipes (4 odpowiedzi)

- Czy może któryś z forumowiczów już stosował taki specyfik ? - Czy to naprawdę wydłuża wytrysk...

do góry