Widok

a Gdynia??????

Wielki Kack Temat dostępny też na forum:
szkoda,że dyskusja w zasadzie dotyczy tylko Gdańska...Mieszkam w Wielkim Kacku i nie zamieniłbym tego miejsca na żadne inne w Trójmieście!Do obwodnicy 2 min.-w Gdańsku mogę być w 15 min.,w Gdymi centrum w 10 min.Osiedle jest spokojne,czyste i nowe,zapraszam !!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
No właśnie Sąsiedzie ;) Masz rację! Chociaż do Gdyni mam dalej niż do Sopotu, bo mieszkam na Karwinach.
Pozdrawiam, MAlutka25.
I tutaj opieram kolege, dlaczego wszystko dotyczy Gdanska, tez mieszkam w Gdyni i za zadne skarby nie zamienilabym tego miasta.......
pozdrawiam
Też mieszkałem na Karwinach 3 lata i za nic w świecie nie chciałem sie przeprowadzic do Gdańska, ale musiałem. Teraz inaczej na to wszystko patrzę. Może z perspektywy stolicy województwa, a może...
Nie mogę się nie zgodzić:), Mieszkam w centrum i wszędzie mam blisko, chociaż czasem trochę głośno, ale do wszystkiego można przywyknąć. Nawet mój samochód przestał wyć, widocznie zauważył, że ja i tak nie zwracam na to uwagi:))
A do tego ten widok z okna... na lewo Hel, na prawo Gdańsk...
Żyć nie umierać, Gdynia to super miasto:))
serdeczne pozdrowienia dla wszystkich gdynian:))))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
A co macie ciekawego w tej Gdyni??? Nie eksplorowalam niczego poza Świętojańską, muzycznym, Skwerem Kościuszki, wieżą w lesie i takim pagórkiem z ladnym widokiem, niestety ...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ty sie pytasz co my mamy ciekawego w Gdyni- czy w Gdyni sa tylko sklepy, w gdyni jest rewelacyjna atmosfera, rewelacyjne widoki- jesli ktos zna dobrze gdynie:)) i najwazniejsze w gdyni sa swietni ludzie
pozdrawiam
Ja rowniez jestem z Gdyni tyle ze ze wzgorza.Gdynia i tylko Gdynia zadne inne miasto nie wchodzi w gre.Pozdrawiam.

Inne tematy z forum Towarzyskie

Żona zdradza męża - jak się w tym odnaleźć by nie zwariować? (14 odpowiedzi)

Hej, Przyznam szczerze, że zdrada żony jest dla mnie olbrzymią traumą, ponieważ wierzyłem w...

Czy brak zainteresowania to normalne? (22 odpowiedzi)

Witajcie Mam ponad 20 lat, jestem w sumie młodą ciekawą świata dziewczyną i ...nie interesuję...

stogi (16 odpowiedzi)

Stogi to wspaniała dzielnica!!!!

do góry