Widok

a LECH

remisuje z Legią
jak na razie:/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hmm, ale po co samce tak kopią w tą skórkę?
Chcą wypocić nadmiar testosteronu?
Po to, by takie femipustaki, jak Ty, mogły zadawać głupie pytania
Wiem!! Już wiem. Chcą kopaniem zarobić na koszty bez nadmiernego wysiłku umysłowego.

Zgodnie z cenną radą koleżanki kopnę się lekko przewietrzyć z nadliczbowych oparów etylowych.
Dobranoc.
oglądam. i realizuję trójkowe hasło sprzed lat- co innego widzisz, co innego słyszysz. bo na trójce top wszech czasów. sen o wiktorii teraz. zaraz będzie whisky.
kibice solidarnie wyszli z meczu na kilka minut. bo toczą z góry skazaną na porażkę wojnę z rządem, pzpnem, gazetą wyborczą i koncernem iti. niespełnione rządu obietnice - temat zastępczy kibice
przeważnie nie używam dużych liter. to nie lekceważenie kogokolwiek. to nawet nie bunt. to po prostu lenistwo
a sorki. jednak kibice zaczęli dymić. właśnie poszła salwa z gładkolufowej. oglądam działania służb porządkowych i słucham polskiego topu. turnau teraz. nie przepadam. zmanierowany nudziarz
przeważnie nie używam dużych liter. to nie lekceważenie kogokolwiek. to nawet nie bunt. to po prostu lenistwo
krokpa, co jest? enkę włączyłaś i na lige mistrzów patrzysz. włącz szybko trójkę radiową, to na twoją ulubioną comę się załapiesz
Kapitan Lecha nadaje się na wycior do armaty a nie na stanowisko kapitana. Porażka. Legia dalej nic nie pokaże i znów jesteśmy w czarnej d... na szczęscie dziś gra Barca i poprawi mi humor, Barca, Barcaaaaa............. (flaga oczywiście wywieszona;)
tak, masz rację: nsport:) już włączam, dziękuję! Kochany jesteś;)
Jest Coma, zdązyłam!
Joł Kropeczko.
A skąd masz oryginalną flagę Barcy?
A może jednak niech to pozostanie tajemnicą.
Chociaż tajemnice to wiesz... ja wykrzykuję głośno.
no. nareszcie. lubię jak forum zamienia się w czat live
26 miejsce, ładnie
Taaaaakkkkkkkkk
mam
a co?
Ja wiem-zazdrościsz mi, hihihi
Jedno jest pewne: jest w rękach największego kibica;)
BARCAAAAAAAAAAAAAA;)
Ale materiał/tkanina jest z****iście delikatna.

Nie zaprzeczysz temu stwierdzeniu powyżej. :)

Na dole flagi masz nr telefonu do klubu kibica :)

Dobrej nocy.

Wiesz, bo ja lubię dawać małe prezenciki.
Hobo, pamiętasz czy był teledysk do Aya RL Skóra?
nie pamiętam. to były takie czasy, kiedy sztuka kręcenia teledysków w polsce była w powijakach. zwykle pojęcie teledysk (wtedy mówiono na to wideoklipil) sprowadzał się do tego, że w studio tvp nagrywano na żywo występ jakiegoś artysty. siłą rzeczy uprzywilejowani zatem byli ci, których sekretarze lubili, a urząd na mysiej nie gnoił. dlatego pełno jest w archiwach maryli rodowicz, skaldów, czerwonych gitar. a janerki, kukiza, prawdziwego perfectu, tadeusza nalepy itd. jakoś mniej. oddziału zamkniętego z jaryczewskim nie ma prawie wcale. na szczęście było radio
ja właśnie coś pamietam ale nie wiemn czy to wlasnie dotyczy Skóry czy też pomyliłam zupełnie z czymś innym
Szukałam na youtube ale tam, cóż, niewiele można znaleźć z tego okresu
a ja jak zawsze szukam...
zadzwonię kiedyś
albo lepiej pojadę osobiscie;]

Inne tematy z forum Hydepark

Czy jesteście tu, ateiści-rodzice? Pomóżcie. (6 odpowiedzi)

Jak tłumaczycie dzieciom, czym są Święta? Jak tłumaczycie, czym jest śmierć? A nadzieja, a sens...

Kawa czy Herbata - rano (197 odpowiedzi)

Piszcie co lubicie wypić rano - i dlaczego. Ja pijam wcześnie rano sypaną 2 łyżeczki z mlekiem +...

Pierniki jako forma promocji (3 odpowiedzi)

Przychodzę z tematem pierników. Myślicie, że to dobry pomysł na promocję? Podrzućcie od razu...

do góry