Widok

a moze wspolne rolki w piatek 30.08

Rolki Temat dostępny też na forum:
hejka, jestem wprawdzie nowa na forum, ale moze znajde chetnych wsrod osob juz poznanych z forum i nie tylko na wspolne rolkowanie na torze w Parku Polnocnym? w piatek 30.08 po poludniu, od ok 17.30....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zumba.

Klimakterium to ostatnio faceci na tym forum dostają.
Ilona tobie ono zdecydowanie nie grozi
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Mi tam mimo wszystko ciągle jest ciepło ale to efekt dostosowanego ubioru do panujących warunków atmosferycznych

A może już klimakterium ? ;)

A co będzie o 20.30 ?
Za to tu mi się podoba;-)

Kołobrzeska 61 ,20.30

Dla Rollera http://forum.trojmiasto.pl/O-Forum-t494481,1,2.html
Ilona, chłodem (jeśli nie mrozem), to powiało od Jolki i to parokrotnie, a ja tylko dostosowałem się do panującej temperatury ;-)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Uuuu...nie dość, że jesień za oknem to i tu powiało chłodem ;)

Dlaczego Roller tak ciężko jest Tobie zrozumieć, że Jolce się tam po prostu nie podoba ?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
Damian, pytanie powinno raczej brzmieć "co jest nie tak z jolkąfasolką i dlaczego należy ją omijać" ;-)
Jolka, czytaj uważnie. Napisałem wyraźnie, że TERAZ praktycznie w ogóle nie ma ludzi (góra 10 osób, a przeważnie 4-5). Zimą pewnie będzie więcej, ale zasadniczo tylko w weekendy i gdy są darmowe wejściówki, bo w ciągu tygodnia nie każdy ma czas i możliwość.
Nie wiem jakim cudem przy 7 osobach nie byliście w stanie swobodnie poruszać się w dowolnych kierunkach i musieliście jeździć tylko wg jakiegoś narzuconego systemu. Ostatnio było nas też mniej więcej tyle i spokojnie można było "poszaleć", pouczyć się slalomu, nikt nam niczego nie kazał, nie zabraniał, miejsca było full, atmosfera super, aż się nie chciało wychodzić. Może po prostu zależy to od nastawienia. Twoje (wnioskując z tego, co czytam) jest z gruntu tak negatywne, że nigdy nic Ci się nie będzie podobało i zawsze będziesz wszystko i wszystkich krytykować. Jedyny plus tego wszystkiego to to, że Cię nie spotkamy na wrotkowisku :D
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Jest dokładnie jak Roller opisał lodowisko.
Przy większej grupie nie ma szans nie jeździć "w kółeczko"
i na zmianę gwizdka.

Byliśmy kiedyś grupą 7 osób ,większość to chłopaki 16-19lat
oprócz nas nikt.
Pan nam zaproponował taki" system jazdy" byśmy się wzajemnie
nie poobijali.
Dziwne to było,bo oprócz mnie wszyscy świetnie jeżdżą.

Teraz młodzież jeździ gdzieś we Wrzeszczu. Nikt nikogo nie popchnął,nie uderzył i mogą jeździć jak chcą. Tyle w temacie
Jolkafasolka czy dasz radę odpowiedzieć dlaczego omijasz wrotkowisko? Co z nim jest nie tak?
Jolka, jak widać zryty beret można mieć w każdym wieku.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0
Roller dzięki ,że do 50latki piszesz ,ze mam zryty beret.
Lepszy niż moherowy.

Twoje "luźne propozycje" pominę milczeniem
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
Do Jolki:

Dziewczyno weź już odpuść i nie przesadzaj. Nie wiem, jak trzeba mieć zryty beret, jeśli luźne propozycje czy sugestie odbiera się jako "narzucanie swoich poglądów innym". I nigdzie nikogo nie krytykuję, po prostu zaskakuje mnie czasem tok myślenia innych osób.

I tyle w temacie, a właściwie to poza nim.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Tak właśnie myślałem, że raczej deskarze tam urzędują. Zresztą znalazłem w sieci zdjęcia i ten skatepark zasadniczo nadaje się tylko do jazdy agresywnej na rolkach, a takiej nie uprawiam. Myślałem, że to coś zupełnie innego.
"Czy ten tor skatowy jest kryty i czy ma na tyle dużą powierzchnię, że można swobodnie pojeździć no i najważniejsze czy nie jest oblekany przez deskarzy?"

To ja już ubiegnę Jolkę i powiem , że jeśli chodzi o to coś , w parku Reagana , to nie jest kryty . Po prostu w jednym miejscu jest duża rampa do skakania , w drugim kawałek powierzchni z barierkami itp. ale jest to głównie dla deskarzy , pełno ich tam zazwyczaj ;]
"Bez godzin i bez kalendarzy
Długością dni i zmiennością zdarzeń
Odmierzam czas, nie używając dat . "
A można wiedzieć jakie są powody, dla których omijasz wrotkowisko? Zanim się wybiorę, to wolałbym mieć opinie i negatywne i pozytywne.

Czy ten tor skatowy jest kryty i czy ma na tyle dużą powierzchnię, że można swobodnie pojeździć no i najważniejsze czy nie jest oblekany przez deskarzy?
Omijam wrotkowisko mimo ze mam je pod
blokiem,ale mamy tez fajny tor skejtowy w Parku Reagana .
Wiec serdecznie zapraszam na Przymorze.

Na razie jeszcze pośmigamy po torze w Sopocie.
Roller, dzięki za info. Byłem na ich stronie, wygląda to nawet przyzwoicie, więc pewnie się skuszę i przyjdę ze swoją paczką jak się zrobi całkiem zimno. Na razie jeszcze śmigamy po mieście.
A do dziewczyn - reagujecie tak nerwowo jakby ktoś usiłował Was na siłę do czegoś przymusić. Trochę luzu naprawdę nie zaszkodzi, chyba, że Wy z zasady jesteście takie sztywne jak kije od mioteł.
Reasumując - nie musisz tam jeździć, naprawdę ani mnie to ziębi, ani grzeje. Ale po raz kolejny spotykam się z dziwną dość postawą, że podaję tylko i wyłącznie jakąś sugestię, a od razu pojawiają się krytykujące głosy tych samych osób. Litości! Czy ja Was do czegoś zmuszam?..................

Po raz kolejny narzucasz swoje poglady innym. I zdecydowanie
jest to postawa krytykująca nasze dzialania.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 8
Czesc, wpadnij na Obluze sa 2 spoko trasy - przy ul. Zielonej i przy galerii Szperk. Obie sa proste, dl 2-2,5 km w jedna strone i szybko wysychaja po deszczu. Polecam :)
Ale sie porobilo, nie spodziewalam sie wzbudzic az takich kontrowersji :D
Roller: zalezy mi zeby robic cokolwiek, szczerze to na lyzwach czuje sie znacznie ale to znacznie pewniej, nie przeszkadza mi jazda na gwizdek bo radze sobie w tlumie. Natomiast na rolkach cenie sobie pusta droge przed soba, bo mimo, iz jade do przodu to niewiele wiecej umiem... uff! Dlatego obawialam sie wrotkowiska, bo myslalam, ze tam pelno dzieciakow jezdzacych CHAOTYCZNIE...

Inne tematy z forum Towarzyskie

Zdrada (78 odpowiedzi)

Dowiedziałam się,że mąż mnie zdradza. W środku jestem cała rozstrzęsiona, serce mi pękło, ale za...

do góry