Widok

a niech będzie! poszukuję....

Witam

Oficjalnie, dla zabawy, z ciekawości ? i przede wszystkim z prawem do przemilczenia dziwnych propozycji zamieszczam ogłoszenie, że poszukuję faceta!
Cel: miła znajomość, przed ołtarz nikogo od razu zaciągać nie zamierzam ;) chociaż... nigdy nie mów nigdy ;)

Kogo oczekuję: mężczyzny z klasą, dowcipnego, inteligentnego, z porządną pracą! co w moim rozumieniu oznacza mężczyznę ambitnego i takiego, którego nie trzeba utrzymywać ;)
Wygląd? jak wiadomo najważniejszy nie jest- no ale to coś musi być ;) Wiek? nie mniej niż mój a górna granica- yyyy 36?- no niech będzie do negocjacji ;)

Co mogę zaoferować?: 31 lat, nienudną osobowość, poczucie humoru, nie szukam sponsora, bo w tych kwestiach radzę sobie całkiem nieźle sama ;) Wygląd no cóż- każdy ma inny gust ale ja się oceniam całkiem dobrze ;)

Kogo NIE szukam na pewno?? Jeśli masz dzieci- nie dziękuję! jeśli szukasz kogoś tylko dla seksu- i tak szybko i łatwo mnie nie uwiedziesz- więc nie udowodniaj sobie, że potrafisz pomimo zdecydowanego NIE i oszczędźmy sobie czasu;)

hahaha sama nie wierzę, że to piszę ale co mi tam- może będzie chociaż zabawnie :D
"...Nie wolno Ci się bać, wszystko ma swój czas
Ty jesteś początkiem do każdego celu..."
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3
a sorry- zapomniałam dodać niech ma powyżej 178 cm wzrostu ;) sorry za taka dyskryminację ale każdy ma jakieś tam swoje małe, specyficzne wymagania ;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Wymagania nieco na wyrost... TACY nie istnieją. :(

No - chyba, że Halewicz...
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 4
Swatka- jak to ?? nie burz proszę mojego światopoglądu ;) przecież nie napisałam, że chce romantyka ale nie pantoflarza, bogatego, przystojnego ale bez wybujałego ego, dobrze gotującego, bosko zbudowanego itp, itd ;) poszukuję normalnego faceta a tacy, wolni istnieją jeszcze na pewno ;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
a co do Halewicza- z całym szacunkiem, już bym go tak nie idealizowała ;) pozostawmy go w spokoju dla szanownej małżonki ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
> No - chyba, że Halewicz...

Mimo tego, że Hal jest wcielonym ideałem - to niestety nie załapuje się na ramy wiekowe :)
Już jedna tu była co niedzieciatych szukała, odnośników co do kawalera też było co niemiara...a jednak ostatecznie chyba, kilka podpunktów wywaliła po przemyśleniu sprawy;)

Czy Ty swoim postem chciałaś napisać, że szukasz fajnego mężczyzny na niezobowiązujący seks, zaczynającego się drogą kolacją w restauracji;) zakończywszy filiżanką pysznej kawy przyniesionej do hotelowego pokoju?;););)
Your online absence has me worried you might have actually gotten a life;)
Zastanawiałem się, skąd wzięłą się taka atrakcyjność Halewicza wśród pań na forum.
No i wymyśliłem: jedna pani drugiej pani przekazała, że Halewicz ma wielkiego!
A jak się rozniosło, to głupio było dementować, że to literówka - miało być "wielkie ego"
:]
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 2
TB- cóż życie zweryfikowało poglądy już nie jednego z nas;) a odnosników jest zaledwie kilka, nie przesadzajmy jakieś wymagania trzeba mieć :)
co do drogiej kolacji i wszystkiego co po tym, żeby było jasne- NIE! NIE SZUKAM zadnej znajomośc na niezobowiązujący seks! jakby ktos jeszcze miał wątpliwości :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
dobre ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
@4me

W Twoim wieku trudno o faceta. Sprecyzowałem to w wątku
http://forum.trojmiasto.pl/Za-stara-na-rodzine-t246937,1,45.html
Zacytuję sam siebie: "Mężczyźni w przedziale 30-40 są albo jeszcze świeżymi (a przynajmniej - jeszcze nie rozwiedzionymi) małżonkami - albo to osoby, z którymi i tak nie warto się wiązać. Są oczywiście wyjątki od tej reguły...Rzadkie niestety."
Jeśłi na to nałożysz jeszcze dodatkowe ograniczenia (np. wzrost) to czarno widzę Twoje szanse. Aczkolwiek oczywiscie 3mam kciuki :)
1. Ponieważ jesteśmy w podobnym wieku, to podzielę się refleksją jako żona i młoda mama...:)
Uwazam, ze dla nas trzydziestolatek najbardziej odpowiedni bylby partner w wieku 40 +. Optymalnie 45 :) Argumentacja dlugo by zajela, wiec pozostawiam to jako teze i moja osobista opinie.
2. Halewicz
A dlaczego nie idealizowac? Kazda kobieta potrzebuje miec swoj ideal gdzie z tylu wszystkich mysli, chyba zdrowiej i bezpieczniej, aby to byl wirtualny Halewicz niz przystojny, wolny i dostepny kolega (wersja dla mezatek ;). Osobiscie zamierzam idealizowac Halewicza do granic wytrzymalosci mojej wyobrazni ;)
Poza tym Halewicz jest chyba najciekawszym zjawiskim na tym forum i jakikolwiek watek sie nie pojawi to i tak tylko o nim gadamy :)
3. Na jednym z watkow pojawil sie romantyczny i samotny motocklista (chyba w tym o aseksulanych cechach facetow, paradoksalnie!) Moim skromnym zdaniem moglby pasowac to Twoich oczekiwan, a przynajmniej warto sprobowac :)
Powodzenia!
ha ha ha ha... ~:)
~spokojna ... taka sympatyczna reakcja :)
@4me - sadyl napisał smutną prawdę ale prawdę. Ci, którzy wiekowo wpasowują się w kryteria (co podkreślam), a są kawalerami, raczej nie szukają drugiej połówki, chyba że "na chwilę", a i wtedy gustują w paniach w wieku 20+ lub, co pewniejsze, są żonaci, stanu wolnego (plus dziatwa).
Podsumowując, przyłączam się do życzeń sadyla, abyś znalazła swoją drugą połówkę, choć łatwo nie będzie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
a ja tam i takich znam :) gdzieś po drodze im nie wyszło ale dzieci i ślubu też nie mieli - tylko pytanie, czy są gotowi na trwały związek :)
@fan Halewicza:)

Specjalnie dla Ciebie
image
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
ad3. małe sprostowanie...... nie samotny ;)
haha jeszcze lepsze :D
ej ale demonizujecie:) jeśli po 30 nie ma normalnych facetów to dlaczego są normalne kobiety? np Ja! ;))))
Jestem jak najbardziej normalna- mam na to potwierdzenie od innych normalnych osób;) ale podjęłam w życiu kilka złych decyzji i teraz za to płacę :(
a że ideałów nie ma.. to ja wiem doskonale i ideału nie szukam!
Poza tym, my teraz wchodzimy w wiek rozwodów- i wcale nie wszyscy mają jeszcze dzieci i jest szansa, że to żona była dziwna a nie mąż ;))

Jakieś kryteria muszą być- można je zawsze zweryfikować. Jak bym napisała, że poszukuję faceta, ale nie mam żadnych wymagań to bym dopiero musiała być desperatką. Jak mam być z byle kim to już wolę sama ;)

P.S. Skąd we mnie tyle optymizmu?? :O
do góry