Widok

a niech będzie! poszukuję....

Witam

Oficjalnie, dla zabawy, z ciekawości ? i przede wszystkim z prawem do przemilczenia dziwnych propozycji zamieszczam ogłoszenie, że poszukuję faceta!
Cel: miła znajomość, przed ołtarz nikogo od razu zaciągać nie zamierzam ;) chociaż... nigdy nie mów nigdy ;)

Kogo oczekuję: mężczyzny z klasą, dowcipnego, inteligentnego, z porządną pracą! co w moim rozumieniu oznacza mężczyznę ambitnego i takiego, którego nie trzeba utrzymywać ;)
Wygląd? jak wiadomo najważniejszy nie jest- no ale to coś musi być ;) Wiek? nie mniej niż mój a górna granica- yyyy 36?- no niech będzie do negocjacji ;)

Co mogę zaoferować?: 31 lat, nienudną osobowość, poczucie humoru, nie szukam sponsora, bo w tych kwestiach radzę sobie całkiem nieźle sama ;) Wygląd no cóż- każdy ma inny gust ale ja się oceniam całkiem dobrze ;)

Kogo NIE szukam na pewno?? Jeśli masz dzieci- nie dziękuję! jeśli szukasz kogoś tylko dla seksu- i tak szybko i łatwo mnie nie uwiedziesz- więc nie udowodniaj sobie, że potrafisz pomimo zdecydowanego NIE i oszczędźmy sobie czasu;)

hahaha sama nie wierzę, że to piszę ale co mi tam- może będzie chociaż zabawnie :D
"...Nie wolno Ci się bać, wszystko ma swój czas
Ty jesteś początkiem do każdego celu..."
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3
Dlatego ja je będę pilnować Kocio ;)
Nie jestem całkowicie bezużyteczny.. Mogę zostać użyty jako zły przykład.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
A z pilnowaniem wina jest jak z pilnowaniem cnoty ... hłe...hłe....
Ale wino z ryżu się robi tylko miesiąc......
Nie nie nie... To Ty powinnaś robić, ja mogę jedynie pilnować by coś zostało dla pozostałych :P
Ok, możesz się do mnie zgłosić po gąsiorek, Wiśnie i truskawki, a tak na marginesie z wiśni to się pól roku robi i nie zawsze wychodzi, czasem kwaśnieje albo pleśnieje :p
@ Kocio,
obronę gąsiorka biorę na siebie.. niech drży.. niech się pieni.. niech dojrzewa... ale dojdzie wtedy, kiedy na to pozwolę ;) Uwierz mi, będzie dobrze:)
to zalej i przywieź do mnie! jak 0,75 pije 5 dni to kilkunastolitrowy... nawet jak zacznę zdążycie mnie złapać ;)
to może to co napisała 4me tylko bez truskawek? ...takie wino ;)
4me, jak żyję to zawsze znikało zanim się zrobiło :p
Dołączam się do postulatów 4me!!!!!!!
Natomiast w drugim zestawie widzę białe winogrona:)
Kocio Ty właśnie zgłosiłaś się na ochotnika- i już się nie wymigasz!!!!!!!!!! ja nie wiem jak to zrobisz ale ja chcę z truskawek! więc połącz ze spirytusem ;)
Kocio... zaraz jestem gotów przystąpić do przyspieszonego kursu pędzenia ambrozji:)
Noo w zasadzie to mam taki mały baniaczek w garażu...a obok wiśniowy sad i truskawki....hmmm
możemy zrobić wersję audio/video ;-)

Przyznać się, kto potrafi śpiewać?:D
hahaha wiesz po takim gąsiorku to i ja pewnie bym się poetką stała ;) wszystko przed nami- ktoś na ochotnika może zacząć robić wino a reszta testuje- sezon na owoce w pełni!

...a później wszyscy razem piszemy POEMAT!
4me,

Oj tak... spotyka się jeszcze przyjazną architekturę, cudowne wybryki natury, wschody i zachody słońca... ale widok domowego gąsiorka jest fascynujący :) Gdybym był poetą (a wszystko przede mną) to głęboko wierzę, że natchnie mnie wystarczająco by zapisać się w pamięci wielu przyszłych pokoleń :)

Podobnie lubię oszronione buteleczki.. dźwięk nalewanej cieczy tuż po otworzeniu.. Natomiast najbardziej lubię nie widzieć końca - jako, że gąsiorki są spore;)

Matura z J. polskiego 2050r.: " Zinterpretuj twórczość naszego noblisty ULLa - na podstawie wybranych utworów literackich opartych o motyw gąsiorka"
wyjmij tą szklaną rurkę, przez to się nie pije, to nie jest słomka ;)
hahaha rozgryzłeś mnie bo to jest wino ale.... domowe ;))) a wiadomo jak wygląda gąsiorek ;D
...ano coś mówiłaś,że znalazłaś butelki o pojemności 15 litrów ;)
Cross w rzeczy samej ;)

no i mała poprawka... 5 wieczorów :P
do góry