Widok

a to na rano :)

http://www.youtube.com/watch?v=nJZJqCBH9_E&ob=nb_av2n

uwielbiam od kilku miesięcy. petarda :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
ja tez obstawiam że V to Pani Uczycielka ;) widać po cierpliwości i bardzo pozytywnej energii płynącej ze słów ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
";) msze sobie znaleźć dziewczynę i wreszcie się ustatkować. Te imprezowe znajomości są jakieś dziwaczne ;/" a ile Ty masz lat K&K - bo mężczyźni, to się statkują tak koło 70ki mniej więcej ;):D hehehe
wiem V żeś Ty uczycielko jest ;):) dlatego o tym wspomniałam, ze kiedyś nauczyciele wyrzucali - a dzisiaj sami noszą... :) ot takie zmiany:)
Ale mnie nikt z zajęć nie wyrzucił, bo to ja je prowadziłam ;)
mogę się domyślać Mansonie, że byłeś bardzo Alternativ :) doczytałam , ze na s****olu grałeś (asz)... :) widzę jakiej muzyki słuchasz - pochodzimy z podobnego świata;) :)
śmiejcie sie, śmiejcie - Wam też kiedyś się coś takiego przytrafi ;)

to nie jest ziemia tylko jakiś ciężko zmywalny lakier i przegrany zakład o coś tam a dziewczyna nazywa się Milena i kocha piercing... nawet nie pytajcie o co chodzi bo sam nie rozumiem...uh nigdy więcej gothic party :/ Biedny K&K ;/

;) msze sobie znaleźć dziewczynę i wreszcie się ustatkować. Te imprezowe znajomości są jakieś dziwaczne ;/
Ba, a kiedy ja malowałem paznokcie na czarno ....
... że już nie wspominam, ze sam fakt pomalowanych paznokci (bez wzgl na kolor) to był problem w 1988 roku :)
kiedy ja malowałam paznokcie na czarno to bywałam wyrzucana z klasy, gdyż nauczycielka twierdziła, że jestem satanistką :D
A kto to może wiedzieć, co Ktosiom przychodzi do głowy ;)

A propos paznokci, miałam kiedyś pomalowane na ciemnofioletowy kolor, prowadzę zajęcia i nagle słyszę : Ale pani ma brudne paznokcie! A za chwilę kolejny głos, dziewczęcy : Ty głupku, to jest lakier!

Taka historia.

;)
hm... ciekawe czy: "robiłeś za gwiazdę rocka"? czy udowadniałaeś jaki jesteś dzielny? czy tylko zakochałes się w dziewczynie, która miała pomalowane na czarno paznokcie i chciałeś mieć takie same? ;):D
zaryzykowałabym nawet stwierdzenie: bardzo lubimy ;):)
szczególnie biorąc pod uwagę kolor paznokci :) zakładam, ze to lakier, a nie ziemia...? :D
muisisz być k&K mocno rozrywkowy! :D ;)
Zrób z tego kolejny fragment opowiadania ;)

My też Cię lubimy, Ktosiu ;)
haha ;) V i K.a jesteście świetne ;) Totalnie Was uwielbiam ;)
moja głowa, no cóż... ;) wczorajszy wieczór był zadziwiający i właśnie się nad nim zastanawiam... ;)

Tylko niech mi ktoś wyjaśni czemu mam pomalowane na czarno paznokcie?? Powaga. Jezu, chyba jestem za stary na takie szaleństwa :/

https://www.youtube.com/watch?v=q27BfBkRHbs
Obstawiam to drugie ;)
zatem 2 wnioski się mi nasuwają: albo jego głowa dalej na baletach jest, albo już na kacu...? ;):P
Bo ja się wyspałam a K&K balował ;)
... się naprawił :D już działa :)
V - sama widzisz jak Jego głowa? Ty zrozumiałaś, k&K - nie ;):D
Myślę, że chodzi o link, który wstawiłeś. U mnie działa:)

Jak tam głowa? ;)
k.a. jakiego filmu ? ;)

Inne tematy z forum Hydepark

Jak sprawić, by nauka przedszkolaka była interesująca? (4 odpowiedzi)

Próbuję zorganizować zajęcia dla mojego dziecka, ale wydaje mi się, że szybko traci ono uwagę....

muza na dziś (779 odpowiedzi)

Wrzuć link do YouTube z muzą, która dziś Ci wyjątkowo dobrze się słuchała. A może jakaś nowa...

czy ktoś z Was wygrał w radiu?? (149 odpowiedzi)

Zastanawia mnie czy są tu osoby które wygrały w radiu np RMF FM kasę? Codziennie prawie każde...

do góry