Od ok czterech lat BYŁAM stała klientką pewnej firmy z Kartuz, u nich zakładałam do poprzednich swoich autek min.centralny zamek, alarm, u nich kupiłam GPS, CB radio, anteny plus montaże, strojenia itp, itd. Mimo ceny i niemiłej obsługi wliczając w to szefa!!
Ale dość tej stałości, w końcu nowy rok to najlepszy czas na zmiany. Nowe autko, nowa firma - TopCar - z której usług już teraz korzystam i GORĄCO RÓWNIEŻ I WAS ZACHĘCAM. W dzisiejszych czasach o klienta trzeba dbać, w TopCar naprawde da się to odczuć !!!
Profesjonalizm, doradztwo ( np.dobór zabezpieczenia do marki autka), cena, ale przede wszystkim zaangażowanie i terminowość ( nawet jak zlądowałam spóźniona o 3 godz.,i to jeszcze w sobote!! pan nie przełożył mi terminu i od razu zajął się autem ). Miło, szybko, czysto a przy tym solidnie i profesjonalnie, po prostu w 100 % jak należy.
Tak więc z czystym sumieniem mogę polecić Wam tą firmę, tym panom naprawdę można zaufać i powierzyć samochód. Tak szef jak i pozostałych dwóch panów dbają o swój (firmy) wizerunek co przekłada się na to jak traktują klienta. A poza tym widać że po prostu lubią to co robią.
Więc co by tu jeszcze w związku z tym nowym rokiem zmienić....
hmm, może męża??