Widok

a2s.pl / TechBase

Ktoś może coś powiedzieć o tej firmie? Warunki pracy, atmosfera, wypłacalność, możliwości rozwoju, szefostwo itp?

Pzdrawiam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
poszukiwali asystentki działu handlowego, ale bez odzewu, potem kolejne ogłoszenie, czyli nadal rekrytacja
image
SEMPER IN FLORE - DEKORACJE KWIATOWE SAL, KOŚCIOŁÓW, BUKIETY -http://semperinflore.eu
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
CV zbierane są nawet ponad miesiąc - potem kontaktują się z wybranymi osobami
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dajcie sobie spokój z tą firmą. Ogłoszenia o prace są fikcją , dział telemarketingu nie istnieje a ogłoszenia pojawiają się cyklicznie co dwa, trzy tygodnie. Zwyczajnie nie mają szacunku dla człowieka i jego czasu. Promują swoja firmę w ten żałosny sposób.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
Potwierdzam,
Rekrutację prowadzą non-stop a odzewu żadnego.
Próbowałem się do nich dostać na rozmowę wszelkimi możliwymi sposobami. Pisałem dzwoniłem, próbowałem na praktyki, staż, etat, na różne stanowiska, na które spełniałem kryteria. Nikt się nie odezwał. Nie chodzi o to, że mnie nie zatrudnili, tylko że odzew jest zerowy, a cyklicznie pojawiają się nowe ogłoszenia na to samo stanowisko. Moi znajomi mieli podobnie. Firma ewidentnie próbuje tylko wypromować się w ten sposób.
Szkoda na nich czasu i nerwów.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
Bzdury gadacie...byłem na rozmowie, zadania wykonałem, na technicznego mnie nie chcieli, zaproponowali stanowisko Managerskie, nie skorzystałem gdyż tak właśnie pracuję...

Firma w porządku, kasa dobra
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 13
taaa... Brzmi troche nieprawdopodbnie dla osoby która tam pracowała;) Firma nie ma szacunku dla pracowników, ludzi zwalnia sie na korytarzu z byle powodu, kasa marna, warunki marne. Najgorsza firma na jaką się natknąłem.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0
Podpisujemy się pod powyższym wpisem.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6
kasa jest taka jak sobie wynegocjojuesz. jednak nic kosmicznego jak na warunki polskie. jedyny problem to rąb...ci wlasciciele- małżenstwo.
Potwierdzam zdanie mojego poprzednika .

Kasa jest taka jaką sobie wynegocujesz . Ogólnie na początku jak przychodzisz tam do pracy to 1800 zł to max jaki ci zaproponują .

Rekrutacja ciągle trwa ponieważ Pani która prowadzi rekrutacje to nie ma tym zielonego pojęcią.
Odnośnie rąbniętych właścicieli to widziałem tylko szefową, która nieszanuje nikogo.

PZDR VERSUS
Nie rozumiemy tych minusów, skoro firma ogłasza się CYKLICZNIE
to jak to świadczy o procesie HR... by chyba z poważnym podejściem nie na to nic wspólnego.. A reklama za darmo..
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
"procesie HR"? :D raczej wzmożonej rotacji pracowników wynikającej z niewłaściwego zarządzania. Skończcie nadużywać pojęcia "w związku z dynamicznym rozwojem poszukujemy pracowników". Wystarczy na rozmowie dobrze i skonstruować i zadać pytanie w odpowiednim momencie czemu pracodawca szuka na dane stanowisko pracownika i sami dojdziecie do wniosku co jest powodem rekrutacji. A ta firma jest sprawdzona - "mąż i żona" :D sam mąż nie wie do końca na jakich zasadach odbywa się produkcja kontraktowa. Wiać i omijać p. D.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
ma ktoś może jakieś najnowsze wieści z tej firmy? podobno ostatnio sporo osób się stamtąd zwolniło?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Współpracownicy w porządku, szefostwo - tragedia! Ludzie nie do wytrzymania, bez przerwy wkurzeni, klną na pracowników, wydzierają się (dosłownie) jak coś pójdzie nie po ich myśli. Pracowałem ponad rok, osobiście byłem świadkiem kiedy dwóch pracowników się zwolniło, a szefostwo nie wypłaciło im wynagrodzeń. NIE POLECAM najgorszemu wrogowi. Zarabia się psie pieniądze, a na prawdę szkoda zdrowia. DNO. Firmą powinna się zainteresować inspekcja pracy.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0
Racja najgorsza firma w ktorej zdarzylo mi sie pracowac. OMIJAC SZEROKIM LUKIEM. Problemy z wyplata wynagrodzen to norma.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

A dla mnie najjjjjjjjjgorsza firma z którą przytrafiło mi się mieć jakąś współpracę .Ta firma mieści się chyba 100 metrów pod ziemią absolutne zeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrooooooooo kontaktu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
DNO !!! Problem z wynagrodzeniami ! Jak się zwolnisz to wogole Ci nic nie wypłacą .... Wsółpracownicy wporządku .
Ja też jestem poszkodowany. Może byśmy się zebrali w grupę i pozew zbiorowy zorganizowali. Byliby chętni?
Opinia została zablokowana przez moderatora
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Praca

anglia-praca (17 odpowiedzi)

Pojawiło się ogłoszenie o pracy w magazynach w Anglii."Produkcja Pracownik fizyczny iza". Czy...

Wypożyczalnia samochodów-wasze doświadczenia z takiej pracy? (10 odpowiedzi)

Witam wszystkich. Czy ktoś z was pracował w wypożyczalni samochodów i może podzielić się...

Własna gastronomia - czy się kalkuluje? (60 odpowiedzi)

Mam pytanie, głównie do mieszkańców Gdyni: jakie jest Wasze zdanie nt. poprowadzenia własnej...

do góry