Widok
absolutnie nie polecam
Usługi oferowane przez Novello nie są adekwatne do cen jakie tam obowiązują. Małe ilości kiepskiej jakości jedzenia absolutnie nie spełnią oczekiwań osoby, która ma tam zamiar dobrze zjeść. Kuchnia wydawała jedzenie w dziwnej kolejności, a były momenty, w których na stołach świeciły pustki. Standard usług na bardzo niskim poziomie, o czym świadczą na przykład brudne toalety. Fakt, że drzwi od kabiny w toalecie się nie zamykają jest absolutnie niedopuszczalny. Szatnia przypominająca raczej komórkę na miotły, niż to czym powinna być w rzeczywistości. Strach tam zostawić płaszcz w obawie, że oblezą go pająki. Dworek Novello absolutnie nie jest godny polecenia. Nadaje się na urządzenie tam imprezy pod warunkiem, że gośćmi będą sami anorektycy bez potrzeby korzystania z toalety. Jeżeli nie masz wygórowanych wymagań, nie jesteś zwolennikiem dobrej kuchni i profesjonalnej obsługi, a do tego wszystko ci jedno co stanie się z twoim okryciem wierzchnim, Novello jest dla ciebie.
Moja ocena
Dworek Novello
kategoria: Sale okolicznościowe
obsługa: 2
oferta: 3
kreatywność: 1
klimat: 1
przystępność cen: 1
ocena ogólna: 2
1.7
* maksymalna ocena 6
Czy Pani się nie pomyliły przypadkiem lokale?? Na pewno była Pani w Dworku Novello w Baninie?? Bo ja mam całkiem inne wspomnienia i odczucia co do tego obiektu. W sierpniu tego roku wyprawiałam tam wesele i poprawiny i nie moge na nic narzekac wrecz przeciwnie wszystko muszę pochwalic. Zaczynając od Pani Sabiny , która dopięła wszystko na ostani guzik nie trzeba było się niczym martwić, cudowna ciepła osoba . Kolejni do pochwalenia są kelnerzy, świetni kelnerzy, mili obrotni, przystojni :) pozdrawiam ich serdecznie. A skoncze na pochwale kucharzy którzy wykonali kawał dobrej roboty stoły się uginały pod cięzarem wybornego jedzenia. Indyk pierwsza klasa, lepszego w zyciu nie jadłam i moi wszyscy goście to potwierdza. Ale jeśli ktos skapi na takie sprawy i chce mieć mnustwo za mała cene albo za darmo to się nie da . Ja uwazam ze miałam świetna cene za ta jakość i ilość. Sala cudna najładniejsza jaką widziałam na pomorzu. Toalety czyste jak z reszta wszedzie. Wszystko mi się podobało i dzieki temu wszystkiemu ten dzień był najpiękniejszy w moim życiu. Podobnie jak i moich gości bo do tej pory zachwycaja się jedzeniem , obsługa, i sala. Także proszę wszytkich czytajacych o nie zwracanie większej uwagi na opinie tej osoby, gdyż jest kompletnie nie prawdziwa.