Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Polecam! wątek zamknięty Klimatyczne miejsce, bogata oferta SPA, możliwość korzystania z siłowni...
~Maciek
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 8 czerwca 2015

uroczystość rodzinna wątek zamknięty Piękne miejsce,cicha, spokojna okolica, idealne dla rodzin z dziećmi....
~Anna
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 5 czerwca 2015

Świetne miejsce! wątek zamknięty Elegancko wyposażony dworek z bogatą infrastrukturą a co ważne .... niedrogi...
~Krzysztof
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 26 maja 2015

Masakra! wątek zamknięty Kelner=recepcjonista=barman=kucharz. 4w1. Brakuje im ludzi? Czy stawiają na...
~Gość weselny
1

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 16 października 2013

SUPER MIEJSCE wątek zamknięty 28 września 2013r organizowaliśmy w tym obiekcie swoje wesele i było bez...
~Iza
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 4 listopada 2013

Ładne miejsce, ale bez pojęcia o gastronomii wątek zamknięty Ostatnio byłem w Novello jako gość weselny. Co mogę powiedzieć? Miejsce...
~Karol
1

dodano: 17 sierpnia 2013

warto przyjechac! wątek zamknięty Razem z mezem spredzilismy bardzo udany weekend w tym miejscu....
~alicjas.
-

dodano: 12 sierpnia 2013

AMG - opinia wątek zamknięty Spędzilismy w tym miejscu Sylwester 2012/2013 wraz z noclegiem. Był to...
~AMG
1

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 22 stycznia 2013

wspaniała organizacja wesela wątek zamknięty 20.10 odbyło sie w Dworku Novello nasze wesele.Chcielibyśmy serdecznie...
~Monika i Dominik
-

dodano: 1 listopada 2012

wesele wątek zamknięty Lokal godny polecenia, pyszne domowe jedzenie. Obsługa profesjonalna, a...
~Madzia
-

dodano: 3 października 2012

Świetna obsługa i dobre jedzenie na weselu wątek zamknięty Jeśli ktoś waha się czy robić wesele w Novello to możemy śmiało polecić....
~Bartek i Magda
-

dodano: 9 września 2012

Fantastyczna obsługa Novello wątek zamknięty Wesele w Novello mieliśmy w sierpniu 2012. Zarówno my jak i goście jesteśmy...
~Magda i Bartek
-

dodano: 9 września 2012

SUPER WESELE wątek zamknięty w SIERPNIU ODBYŁO SIĘ NASZE WESELE W DWORKU NOVELLO. OBSŁUGA BYŁA SUPER A PAN...
~Zabcia2406
-

dodano: 28 sierpnia 2012

POLECAM ! wątek zamknięty obsluga świetna! gorąco polecam ! jedzenie wspaniałe, mięsa rozpływały się w...
~Katarzyna
-

dodano: 2 czerwca 2012

NIE POLECAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wątek zamknięty Sala ok. kelnerzy niby ogarnięci ale przepływ informacji pomiędzy Panią...
~Basia
1

dodano: 21 maja 2012

Najpiekniejsze sala na pomorzu albo i w całej polsce . wątek zamknięty Bardzo chciała bym pochwalić i podziekowac całej ekipie Dworku Novello który...
~Anka 87
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 3 listopada 2011

absolutnie nie polecam wątek zamknięty Usługi oferowane przez Novello nie są adekwatne do cen jakie tam obowiązują....
~gość imprezy
3

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 4 października 2010

Beata - opinia wątek zamknięty Przepiękne miejsce,ładny wystrój.Przepyszne jedzenie,super muzyka.Obsługa...
~Beata
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 26 stycznia 2011

udane wesele wątek zamknięty Nie zgadzam się z opiniami negatywnymi. Moje wesele, organizowane w Novello...
~verva
-

dodano: 13 grudnia 2010

moja opinia wątek zamknięty Od niedawna mieszkam w Baninie i skorzystałam z oferty Novello i jestem...
~ola
2

dodano: 25 listopada 2010

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
45

27

wątków

do góry