Widok

facet pożera mnie wzrokiem i dalej nic :(

Problem rodem z podstawówki:( Nieznajomy facet na siłowni ciągle się gapi już tak 4 miesiąc ale nic z tego nie wynika. Nie powiem podoba mi się ale go nie znam. Sama nie jestem tak odważna by zagadać a on chyba też nie. Wydaje się być sympatyczny. Z innymi kobietami gada a jak próbowałam coś zagadać to zaczął się jąkać i nie mógł wydobyć z siebie słowa więc było mi przykro ale stwierdziłam ze nie będę go stresować i pewnie nic z tego nie będzie. Chciałabym go poznać ale on tylko się gapi i narazie nie zrobił nic by mnie poznać. To gapienie jest coraz nachalniejsze a ja jestem coraz bardziej sfrustrowana tym wszystkim bo coraz bardziej mi sie podoba. Albo jest nieśmiały albo zajęty albo chce tylko seksu bez poznawania mnie. Jest mi coraz bardziej przykro bo myślałam że w końcu się przełamie i chociasz zagada bo o zaproszenie na kawe chyba nie mam co liczyć:( Sama nie jestem odważna poza tym kiedyś ktoś mnie odtrącił więc strasznie się tego boje.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 8
Czy przypadkiem tego faceta wczoraj nie aresztowali? Bo w wiadomościach mówili, że złapano jakiegoś Kanadyjczyka w USA co planował kogoś zjeść;)

Chyba rzeczywiście nie będzie nic dalej. Ale nie martw się, takich jest więcej, nie ten, to następny. Kiedyś był taki w Niemczech, co dał ogłoszenie do gazety, zgłosił się facet chętny by zostać zjedzony i obaj zjedli mu nogę. Biedna policja, nie miała pojęcia jak to zaklasyfikować. Był człowiek a paragraf znaleźć się nie chciał - to rzadkość:d
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
"Zazdrośni są, i tyle ;)"

Zadowoleni, o ile ktoś nie ma lepiej od nich samych :)

Niektórych bardzo uderza, mam koleżankę, która wyszła za mąż za wdowca, sporo starszego od niej, pamiętam jak opowiadała mi, jak to kilka tzw. "przyjaciółek" przestało się do niej odzywać.Zapewne nie mieściło im się to w ich łądzie społecznym.
Tego nie wiem. Możliwe że to uderza w ich ład społeczny, to element nietypowy, a społeczeństwo taki element uznaje za nieprzewidywalny a zatem wrogi.
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
Zazdrośni są, i tyle ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Znam kilka takich par, i różnica wieku najbardziej przeszkadza otoczeniu;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Na chirurgię plastyczną to trzeba mieć fundusze, nawet gdybym je miała to dobrowolnie pod nóż bym nie poszła:)

Mam koleżankę, której mąż jest młodszy o lat 10, sama mi kiedyś powiedziała, że miała wątpliwości czy się angażować, ale widać je pokonała.Dobrze im się układa i życzę im jak najlepiej :)
Bardziej chodziło mi o różnicę wieku :)

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Wiem o co Ci chodziło ,ale my pod tym względem
"się jeszcze łapiemy" .
Przy dzisiejszych "ulepszaczach" i chirurgii plastycznej możemy
poprawić sobie nie tylko humor ,ale i ............no właśnie ,a ja nawet
kremu na zmarszczki nie używam :-(

Nie wiem czy się cieszyć ,czy już mojego męża uśmiercić?
Gdy on jest bardzo młody, to pewnie nawet do 15 lat może ujść, a potem to można modyfikować innymi cechami; sławą, pozycją, zawartością konta w banku (patrz: Madonna).
Chyba że ktoś ma jakiś fetysz:P
Bardziej chodziło mi o różnicę wieku :)

Wiek poborowy, takiego określenia jeszcze nie słyszałam, dobrze wiedzieć, gdzie już się nie łapię ;)
Problem w tym, czy ten młodszy chciałby mieć starszą partnerkę ;)

.............................................................................................

V ...... pytanie ile ta partnerka ma mieć lat?
Jak to określił mój syn w tym roku ....
Mamo już nie należysz do wieku "poborowego"
http://forum.trojmiasto.pl/Gdzie-poznac-dojrzale-kobiety-chcace-mlodego-t409011,1,2.html
Problem w tym, czy ten młodszy chciałby mieć starszą partnerkę ;)
Hmmmmmmm,zawsze twierdziłam ,że jesteś zdecydowanie poważniejszą

osobą ode mnie. Ale chyba to się zmienia ;-)
BAJKOWO ,przebrania, zabawa i rozrywka dla dzieci i dorosłych.
Pilotów 3 ,Gdańsk-Zaspa , www.jolka-fasolka.pl
A tak starałam się być poważna :)

Co do tego, że mężczyźni żyją krócej... można mieć młodszego partnera ;)

Sissel ,a tym stwierdzeniem mnie ubawiłaś :-)

Forma "pogłaskania" jest czasem bardzo wskazana
W całej rozciągłości zgadzam się z Kają :) Nie pierwszy raz :)

W dobrym związku partnerzy uzupełniają się. Odkładają na półkę chęć dominacji w każdej dziedzinie. Każdy ma swoje mocne i słabsze strony, a akceptacja tego faktu nie jest niczym urągającym naszemu ego. Ukłonem w stronę partnera jest pozwolić mu zrobić coś, z czym z pewnością byśmy sobie poradzili, ale być może on czuje się w tej dziedzinie ekspertem :) Taki rodzaj pogłaskania :D

Co do tego, że mężczyźni żyją krócej... można mieć młodszego partnera ;)

No ale po tak się łączymy w pary, by w pewnym wieku, kiedy ciało mówi nie, byśmy dalej mogli być razem. Rozmawiać, fascynować się tym samym. Być sobie opoką.
Moi dziadkowie np nadal spacerują trzymając się za rękę:) To jest takie piękne! W tym roku obchodzili 50 lecie ślubu.

Ale coś Wam powiem:)
W kwietniu kiedy przyjechałam do PL. była to dla nich niespodzianka:) Zapukałam do drzwi dziadków, ale zastałam tylko dziadzię bo babcia była na zakupach. No i dziadek dzwoni do babci i mówi choć szybko do domu.
Po kilkunastu minutach wpada moja babcia do domu, nie widziała jeszcze mnie. Ale już krzyczała od progu do dziadka KOCHANIE nic Ci nie jest???

I to był ten moment kiedy wzruszenie mnie pokonało:)
Your online absence has me worried you might have actually gotten a life;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Lecz z drugiej strony, gdy lata nie te, dusza może być ochocza, ale ciału już nie.
> świat się kończy po 60

Chyba: "NIE kończy" ;)

Dla wielu: wręcz się zaczyna. Znam sporo osób, które dopiero na emeryturze "odżyły". Zaczęły realizować swe pasje, na które wcześniej nie miały czasu.
A wbrew przeświadczeniu 2x-letniej młodzieży: 60 lat to wcale nie tak wiele. Znam kilku całkiem sensownych (w sensie: atrakcyjnych dla kobiet - i to znacznie młodszych) facetów w tym wieku - i znacznie więcej: atrakcyjnych Pań :)
Starość jest w głowie, nie w peselu. I nierzadko można spotkać 30-letnich starców, dla których życie już się dokonało.. pozostała praca, piwo i pilot od TV ;D

> Jestem żonaty/mężata,ale samotna/y

No cóż.. Dorośli ludzie ponoszą odpowiedzialność za dokonane w życiu wybory.
Mi pozostaje tylko współczuć ;)
image
Są gorsze rzeczy od śmierci. Czy zdarzyło Ci się spędzić wieczór z agentem ubezpieczeniowym?
(Woody Allen)
Dzięki;) Zdarza mi się;)
Your online absence has me worried you might have actually gotten a life;)

Inne tematy z forum Towarzyskie

Swing party (28 odpowiedzi)

Mam ochotę coś takiego zrobić u siebie tylko gdzie szukać chętnych

Najtańsze sushi w Gdańsku (27 odpowiedzi)

Gdzie?

Czy to się uda... (7 odpowiedzi)

Technologia , a odniesienie realu...

do góry