Widok

facet uderzył

Facet mnie uderzył, czy dać mu jeszcze jedną szansę. Wcześniej też bywał agresywny, ale nigdy wczesniej nie doszło do rękoczynów.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 9
co ma rzeczywistość do twoich bajek? ile masz lat? 15?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
... i szukaj dalej królewicza ,jak ja.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
jeszcze nie odchodź... daj mu szansę... daj mu wieczorem d... i kielicha... tak żeby mocno zasnął
znajdź dobrą dużą i ciężką patelnie... podejdź cichutko i przypier...ol tak żeby już nigdy więcej na nikogo łapy nie podniósł... sugeruje uszkodzenie wszystkich nerwów poza słuchem, wzrokiem i czuciem... a potem odejdź...
takim trzeba "tłumaczyć" dosłownie... łopatą...
:o)
Mężczyzna to Twój skarb, więc... zakop go w ogródku. :o)))
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
autorka tematu dawno sie nie odzywala, czyzby chlopak sie dowiedzial o forum i wibija jej teraz glupie pomysly z glowy ? ;o)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2
Jak się baby nie uderzy raz na tydzień tak konkretniej, mocniej (lżej można bić codziennie) to jej do głowy głupie pomysły przychodzą.

... a tak jest spokój.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
dobrze, że dodałeś - inaczej poczułbyś kubeł pomyj wylewany Ci na głowę:)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
Co to za pytanie??
oczywiście, że musisz z nim zostać! Jeśli odejdziesz od niego, on znajdzie inną kobietę do bicia! I to Ty będziesz winna całej tej sytuacji bo zamiast brać ciosy na siebie, zostanie skrzywdzona niewinna kobieta..

..dla niekumatych, zastosowana tu została ironia i sarkazm.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1
Nie!!!
Niestety ale NIE!!!
Jak uderzył raz to uderzy i drugi.
Wszyscy wokol tak mówią i mają rację. Sama sie o tym przekonałam na własnej skórze.
Był ten raz - pierwszy raz. Odeszłam. Przepraszał i błagał mnie przez kilka miesięcy (aha zaznaczam, że nigdy przedtem nie był agresywny) .
ugiełam się i dałam szansę. Było cudownie...az przeleciałam przez pół pokoju. Odeszłam.Poł roku błagał, prosił, kwitł pod drzwiami, chodził za mną, przynosił kwiaty. Byłam twarda i tym razem się nie ugiełam (choc serce pękało z żalu). Dzis bije kogos innego a ja jestem szczesliwa. Jestem z mężczezna ktory mnie szanuje.
Pozdrawiam.
Zycze mądrej decyzji i wytrwałości w postanowieniach
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1
Nie daj mu drugiej szansy,jak raz uderzył zrobi to kolejny,jak ma za dużo siły to niech chodzi na siłownie lub uprawia sztuki walki,sam jestem mężczyzną i nigdy bym nie podniósł ręki na kobietę,niech podniesie rękę na równego sobie.......
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Pewnie zasłużyłaś ... nie ma co się dziwić.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 5
też mu przyłóż,to przestanie
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
oczywiście, że odejdź; ale przedtem mu oddaj z nawiązką - powiedz, że to za kolejne uderzenia, które zamierzał w ciebie wymierzać (polecam byś nie była wtedy sama)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Jeśli lubisz być masochistką ? Daj 2 szansę ,bedzie bil ciebie potem dzieci . Jestem facetem -uciekaj poki czas. Znajdziesz takiego ,który bedzie cię szanował.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
zasluzylas -to uderzyl.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 7
zrób mu laske to będzie ok !
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Razem z autorką wątku.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ty się lecz Ula
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4
A możę on powinien się leczyć?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Oj ja wiałabym gdzie pieprz rośnie. Tego kwiatu pół światu..czy jak to szło.:)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1
ktoś kiedyś mi powiedział, że serce człowieka jest jak kryształ - gdy raz roztrzaska się na tysiące kawałków, nawet jak posklejasz, rysy pozostaną. Odpowiedz sobie sama, czy Twoje roztrzaskane serce da się posklejać, aby rys nie było widać.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
do góry