Widok

facet uderzył

Facet mnie uderzył, czy dać mu jeszcze jedną szansę. Wcześniej też bywał agresywny, ale nigdy wczesniej nie doszło do rękoczynów.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 9
Daj sobie z nim spokój potem może być za późno
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Na szacunek trzeba sobie zapracować.

A niesforną kobiętę trzaba lać !

;)
A który Cię uderzył?
www.it-service.aq.pl Serwis Komputerowy
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja tobie współczuje dalszego życia z tym facetem skoro on po dwóch miesiącach udeża ze zdenerwowania.Szacunek musi być.
image

A uwzględniłeś fakt, że wielu psychopatów jest niezdiagnozowanych? Wysoki poziom intelektualny nie jest sprzężony z psychopatią. Wielu psychopatów jest głupich jak but. Dodaj jeszcze osoby z organicznymi zaburzeniami osobowości oraz z organicznymi zaburzeniami zachowania i emocji/wg ICD-10/. Przyczyna inna, objawy te same
Niech wszyscy, którzy źle mi życzą, pocałują mnie w d*pę.
Bycie inteligentnym jest chyba wymagane u psychopatów;)
Tylko że psychopaci stanowią znikomy procent ludzi stosujących przemoc. Nawet wśród psychopatów przemoc występuje rzadziej niż u reszty społeczeństwa.
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
Zdziwiłbyś się, ilu psychopatów jest bardzo inteligentnych
Do agresji fizycznej posuwają się wszyscy którzy czują się silniejsi fizycznie a słabsi intelektualnie - to ich jedyny sposób na zwycięstwo. I oczywistym jest że nie będą atakować osoby potencjalnie silniejszej od niej, bo nie miałoby to sensu.
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
Często/choć nie zawsze/ do agresji fizycznej posuwają się psychopaci. Psychoterapia daje tu mizerne efekty albo nie daje ich wcale. Damski bokser podniesie rękę na kobietę, natomiast w stosunku do wyższego o głowę faceta będzie potulny jak baranek. Nie wierzę z leczenie psychoterapią zaburzeń osobowości takich jak psychopatia
tutaj jest kwestia czy facet potrafi i czy chce sie zmienic,jezeli druga szansa to pod okiem psychoterapeuty
bo wiesz @znieczulica... czasem ciężko jest wypi...lić na zbity ryj kogoś kto jest u siebie... pozostaje więc usunąć się samemu chowając do kieszeni dumę i zachowując ręce, nogi i twarz w stanie nienaruszonym...
Mężczyzna to Twój skarb, więc... zakop go w ogródku. :o)))
dlaczego to zawsze osoba poszkodowana ma uciekać,wyprowadzać się a tyran sie jeszcze śmieje?
wyp..ić na zbity ryj frajera i tyle, a tak jest jak jest niestety...
dokładnie :) albo powiedz który to :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Optymalnym rozwiązaniem jest wyrzucić damskiego boksera ze swojego życia. Jeżeli nie chcesz tego zrobić, kup sobie glany. Wybierz takie z metalowym noskiem.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
pewnie by cię zabił bo już po takim tonie można wnioskować że byłoby za co
rąbnij mu tez :) w koncu nie darmo mamy raczki.

tylko wczesniej idz na tipsy do kosmetyczki ;]
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Która Cie tak skrzywdziła? Są rózne kobiety tak jak i faceci.
prymityw z Ciebie
nikt nie zsługuje na przemoc, są inne metody rozwiazywania problemów,
tylko ludzie słabi psychicznie i niepewni siebie uciekaja sie do przemocy
Nikt na to nie zasluguje.Przemoc to przemoc. Porozmawiaj z nim o tym, poszukajcie pomocy u specjalisty.Jeśli tylko się powtórzy takie jego zachowanie zgłoś sprawe na policje i odejdź od niego, nie dawaj szans bo potem będzie tylko gożej.Jeśli masz przyjaciół, rodzine, zaufana osobę popros ją o pomoc, zadzwoń na numer zaufania http://temida.free.ngo.pl/przemadresy.htm
sama sobie z tym nie poradzisz
:))))

Inne tematy z forum Towarzyskie

militarny w gdańsku ?? (34 odpowiedzi)

witam, chciałbym sie zapytać czy jest sklep militarny w Gdańsku i prosic o dokładny adres...

Czy to się uda... (8 odpowiedzi)

Technologia , a odniesienie realu...

Pierścionek zaręczynowy - ile powinien kosztować? (88 odpowiedzi)

Pytanie chyba głównie do Pań... Ile powinien kosztować pierścionek zaręczynowy, żeby nie zrobić z...

do góry