Widok

macie tak?

na pewno nie...

wkładam do kontaktu wtyczkę od odkurzacza, odpalam i...
...i włącza mi się światło w pokoju (odkurzacz oczywiście nie)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie mam tak.
Ale mógłbym se tak spokojnie też zrobić:)
Tylko musiałbym rzucić jeden kabelek z włącznika do gniazdka i w odkurzaczu odpiąć uzwojenie stojana.
no tak, ale ja sobie niczego nie rzucałam, a tym bardziej nie odpinałam w odkurzaczu
wkurza mnie to, ale na szczęście w tym pokoju zostały jeszcze dwa gniazdka
taaa, z których z jednym też jest coś nie tak, jak sobie teraz przypominam
no dobra, zostało jedno, do którego nie mam zastrzeżeń :)
właściwie, to sytuacja jest pod kontrolą no i mogę sobie światło nogą włączać
Zainwestuj w cable tracker i zobacz jak rozchodzą się kabelki od zasilania. Szału wielkiego w domowej instalacji elektr. nie ma, to nie automatyka statkowa czy stoczniowo-dźwigowo-pompowa z wplecionym systemem hydraulicznym i mechaniką.
Albo wziąść w dłoń miernik, sprawdzać każdy punkt i dedukować co skąd i po co czyli co autor kładący instalację wieki temu miał na myśli. Noooo piszę tak swobodnie bo w drodze do Gdyni jestem w celu... degustatorskim.
Albo elektryka poprosić :))
no chyba jedynie elektryka poprosić, bo dla mnie to czary z mleka.
chociaż, jak myślę o jakimś kolejnym fachowcu, który z petem w gębie ma mi się szwędać po kwadracie, to chyba wolę pozostać z takim stanem rzeczy.
mam już dość wszelkiej maści fachowców. na chwilę obecną nie zniosę kolejnego, choćby tylko przez 15 minut.

Inne tematy z forum Hydepark

Grajdołki (98 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

Jaka jest najlepsza strona do pobierania darmowych dzwonków? (11 odpowiedzi)

Cześć wszystkim, Czy kiedykolwiek bolała Cię głowa, szukając strony internetowej, z której można...

do góry