Widok

adas

na b? nie kumam. szturchnij moje szare komorki
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Telewizje internetowe z całego świata

Telewizje internetowe z całego świata w jednym miejscu. Wysoka rozdzielczość i jakość obrazu. Oglądaj zupełnie za darmo www.telewizja.gourl.org

Telewizje internetowe z całego świata

Telewizje internetowe z całego świata w jednym miejscu. Wysoka rozdzielczość i jakość obrazu. Oglądaj zupełnie za darmo www.telewizja.gourl.org

0_o

o rany ale tu inaczej.

w

pierwszy dzien jesieni zachwycila mnie...jesien i poraz kolejny - Kaszuby. To byl piekny dzien gdzies na "koncu swiata" kolo Borska. jakas chatka z drewniana werandka z pelargoniami, dlugim stolem i lawami. w srodku - jakby czas sie zatrzymal na mlodosci mojej prababci - stary stol, komoda, piec i lozka przykryte pasiastymi narzutami. to wszystko patrzy przez zielone, okwiecone okna. za oknami - plot i stodola a w niej...lodka, ktora o dziwo - plywa! :) dalej mostek i rzeczka. nad tym wszystkim blekitne niebo, slonko a pod stopami soczysta trawa. kilka godzin sielanki towarzystwie osoby, z ktora sie rozumiesz wpol slowa, wpol zdania, wino, swiezo wedzone rybki i smiech...czego chciec wiecej ??? potem - szosa - przez lasy,lasy ,lasy zlote od zachodzacego slonca i ...powrot do rzeczywistosci. to bylo..ach!

Lodka !

i kumate towarzystwo. Tak dopomorz Bog i Om !

Yeah, glue it, mate !

:)

Yeah, glue it, mate !

zazdroscisz!hihi!

Szybka Kasa Do Zdobycia!

Szybka Kasa Do Zdobycia! www.szybkakasa.latwy.pl

E tam !

To jest Hyde park ?

Inne tematy z forum Hydepark

Grajdołki (112 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

muza na dziś (784 odpowiedzi)

Wrzuć link do YouTube z muzą, która dziś Ci wyjątkowo dobrze się słuchała. A może jakaś nowa...

do góry