Widok

madonna- wypozyczenie sukni

Wesele Temat dostępny też na forum:
forumki czy to prawda ze mozna wypizyczyc suknie w Madonnie jako pierwsza wlascicielka????

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
tak mozna pod warunkiem ze maja suknie w salonie, ja prawdopodobnie bede u nich kupowac suknie ktorej niestety nie maja w salonie i nie mam mozliwosci wypozyczenia

a nie wiesz jak to cenowow wyglada? skoro nowa suknia kosztuje 4000tysiace a ja ja chce wypozyczyc jako pierwsza wlascicielka??

50% wartosci sukni + jak dobrze pamietam jakas kaucja, ale najlepiej zadzwon i zapytaj, zreszta bede tam jutro to zapytam i napisze Ci, jak masz jakis upatrzony model to napisz zapytam czy maja go do wypozyczenia

Ja wypozyczam suknie z salonu Madonna. Wprawdzie slub mam w lipcu 2008 ale mieszkam zagranica; bedac teraz na wakacjach w Polsce musielismy z narzeczonym wszystko pozalatwiac.
Wybralam suknie z kolekcji pronovias za 3800zl ale wypozyczam ja za 1800zl. Zadnej kaucji sie nie zostawia jednak do ceny wypozyczenia trzeba doliczyc 150zl na czyszczenie sukni.
Co innego z halka: wypozyczam za 50zl i tu jeszcze zostawiam aucje w wysokosci 200zl.
Juz podpisalam umowe i wplacilam zadatek 550zl. Pozdrawam.
mi tez strasznie podobaja sie suknie z kolekcji pronovias i taka chce wypozyczyc...albo India albo Lorna....tylko bardzo mi zalezy aby być pierwsza włascicielka sukni.

Mariolcia zapytaj o Lorna i India....bedę wdzieczna i czy jest sie pierwsza wypozyczającą osobą;)))

MAM DO SPRZEDANIA INDIE :)
a dlaczego tak bardzo zależy ci na tym, żeby byc pierwsza właścicielka sukni ślubnej, co prawda ja też wypozyczam tam suknie i mi również powiedzieli, że będe jej pierwszą właścicielką, dziwne co? może wszystkim tak mówią, acha i nic więcej nie płacisz normalnie 50 % wartości sukienki plus 150 zł za czyszczenie.
bo chce miec pewnośc ze nie bedzie zniszczona:)

ja kupilam suknie w madonnie. z wypozyczeniem wyglada to tak, ze rzeczywisci, prawdopodobnie bedziesz pierwsza, z tym ze wypozyczasz egzemplarz, ktory jest w salonie i jest mierzony. przed wypozyczeniem suknia bedzie czyszczona i jesli to misterna koronka, to jakosc moze sie niec roznic od nowiuskiej sukni...ja chcialam najpierw wypozyczyc, ale po dopytaniu sie i ustaleniu powyzszego zdecydowalam sie na zakup. dodatkowo, za uszkodzenie sukni oczywiscie placisz. wiec przemysl, najlepiej dopytaj w madonnie. jezeli jestes zainteresowana lorna, to wlasnie sprzedaje moja, mozna u mnie ja obejrzec i przymierzyc, rozmiar 36, 165 cm wzrostu plus 10 cm obcas.
rozmiar 36 to raczej za mala mysle ze powinna byc 38 ale jeszcze nie mierzylam zadnej

wizyta w Agnes niczego nie zmienila- zostaje przy Madonnie dzis wplacilam zaliczke za Nicole :) nie wierze ze juz mam to za soba ... teraz totalny zakaz odwiedzania salonow i ogladania sukni :)

bylam juz szukac butow i wszedzie sa biale... nigdzie zadnych ladnych ecrue nie widze (szukam skorzanych z obcasem okolo 4-5cm)- moze polecicie jakis sklep...

Cytrtnka pytalam o suknie dla Ciebie, jezeli chodzi o wypozyczenie to nie koniecznie musisz byc pierwsza wlascicielka, moze sie zdarzyc ze osoba ktora przed Toba wypozycza zniszczy suknie i wtedy zamawiaja nowa no ale nigdy nie wiadomo, generalnie Panie powiedzialy mi ze odstepy miedzy wypozyczeniami danego modelu to okolo 4 miesiace- tak na wszelki wypadek gdyby ktos zniszczy suknie i musialy sprowadzac nowa, powiedzialy zebys najlepiej do nich podeszla i wszystko dokladnie Ci wyjasnia;
jezeli chodzi o ceny to Lorna 3390, India 3390, z bolerkiem Lorna 3790 (krotkie bolerko), India 3990 (dlugie bolerko)
acha i maja teraz wyprzedaz kolekcji i powiedzialy, ze sa znizki do 30% wiec moze warto tam zajsc

bardzo Ci dziekuje;)))) jade tam w piatek...i dam znac jak było;))))

A mam pytanko, czy trzeba się tam koniecznie umówić jakbym chciała poprzymierzać sukienki?

o wlasnie!!!! dołaczam sie do pytania:)))

raczej tak, przynajmniej ja zawsze musialam sie umówić, pewnie wszystko zalezy od godziny, ale lepiej sie umówić, panie są wtedy do Twojej dyspozycji
ja sie nie umawialam bo nie bylam pewna na ktora godzine tam sie zjawie i nie bylo problemu, ale dla pewnosci ze beda miec dla Ciebie czas lepiej sie umowic

to jeszcze jedna prosba....gdzie wysiadam z kolejki gdynia głoiwna czy wzgorze??? i jaki tam jest dokladny adres?? nr telefonu tez poprosze jak macie

z kolejki najlepiej wysiądz w redłowie, potem musisz wziąć autobus, R, 23, 27, generalnie wszystkie jadące w kierunku karwin ( tylko nie Z) i wysiadasz na wielkopolskiej na przystanku, który nazywa się LIDZKA, salon jest po drugiej stronie wielkopolskiej, musisz przejść przez tunel. adres wielkopolska 213, telefon +48586680115. ja mam to szczescie ze mieszkam 3 min od madonny:)
bardzo dziekuje juz sie umowilam na piatek;))

dziewczyny byłam...zajeło mi to tylko 40 minut...pierwszy salon pierwszy model...i sie zakochalam suknie jest anielsko przesliczna dla mnie i na mnie...;))))) bardzo dziekuje za pomoc....

a jaką wybrałaś??
Przeglądałam sukienki z Madonny na stronie, są piękne.... ale z tego co piszecie, to dośc drogie, wolałąbym wypożyczyć.. bo jakoś szkoda mi wydac 4000, za sukienkę na jeden wieczór....

Pytanko do dziewczyn, które wypożyczały:
-czy cenowo rzeczywiście wychodzi 50 % mniej przy wypożyczeniu?
-oprócz czyszczenia (150,-) jaki wydatek trzeba doliczyc?
-czy za bolerko/szal dodatkowo się płaci, czy sa one w zestawie?
-po jakim czasie trzeba oddac sukienke?

do góry