Widok
hej, a słyszałyście moze o nowym klubie:
Raf Lady Fitness
81-585 Gdynia, Olgierda 125a
woj. Pomorskie, pow. Gdynia, gm. Gdynia
z tego co wyczytalam jest powiązany z RAF-BODY CENTER który miesci sie na ul. Olimpijskiej 5
a podany jest tylko tel wiec wysłaląm maila na olimpijska jakie sa ceny ale nie wiec czy odpiszą moze Wy slyszeliscie cos? bo w cenniku olimpijskiej miesieczny karnet dla pan 50 zł ale obawiam sie ze tu moze byc nonajmniej 2x tyle...
Raf Lady Fitness
81-585 Gdynia, Olgierda 125a
woj. Pomorskie, pow. Gdynia, gm. Gdynia
z tego co wyczytalam jest powiązany z RAF-BODY CENTER który miesci sie na ul. Olimpijskiej 5
a podany jest tylko tel wiec wysłaląm maila na olimpijska jakie sa ceny ale nie wiec czy odpiszą moze Wy slyszeliscie cos? bo w cenniku olimpijskiej miesieczny karnet dla pan 50 zł ale obawiam sie ze tu moze byc nonajmniej 2x tyle...
Dzwoniłam do Raf Lady, faktycznie to jest tylko siłownia i jakieś masaże + spotkania z dietetykiem. Karnet 180 zł no i podobno ma się własnego trenera ;-)
Zdecydowałam się jednak na Activ na Karwinach - tam karnet jest dużo tańszy i większy wybór zajęc.
Może ktoś się wybiera? We dwie zawsze rażniej
Pozdrawiam
Zdecydowałam się jednak na Activ na Karwinach - tam karnet jest dużo tańszy i większy wybór zajęc.
Może ktoś się wybiera? We dwie zawsze rażniej
Pozdrawiam
Dopiero tu zajrzalam:)
Te 6 kg bez problemu zgubicie w miesiac, a nawet w 6 tyg. To zdrowe chudniecie i nie bedzie efektu jo-jo. Bardzo wazne jest, abyscie jedli zawsze o tej samej godzinie. Ustalcie czas posilkow biorac pod uwage fakt, ze obiad najlepiej zjesc miedzy 13 a 14. Jezeli jestescie wtedy w pracy to wieczorem przygotuj pudelka z takim obiadem np. salatka z kuczakiem/ryba (jesli w pracy nie ma mikrofalowki). Jest zima, wiec bedziecie chcieli zjesc jakis cieply posilek. Pojawi się na kolacje - przygotuj to samo co na obiad tylko polowa porcji. Prawie wszyscy, ktorzy do mnie przychodza maja ten problem, ze jedza obaidokolacje o 17 lub 18. Wyobraz sobie, ze teraz moi pacjenci jedza wiecej i czesciej, a chudna dzieki przestawieniu godzin :) Dobrze by bylo jakbyscie wyrzucili z jadlospisu niektore produkty - zwlaszcza te, ktore maja wysoki indeks glikemiczny, bo podnosza cukier we krwi. Nie jedzcie gotowanej marchewki, ziemniakow, ryzu, kaszy, makaronu, bialego pieczywa, bananow, tlustych ryb. Do tego powrocicie, ale powoli po zakonczeniu "kuracji", aby zrobic sobie okres stabilizacji. Pamietaj o zasadzie: im pozniej tym mniej weglowodanow. Czyli kanapki z razowym chlebem tylko na sniadanie. Kurcze, duzo tych rad sie zebralo, a to jeszcze nie wszystkie :) Jakby co, pytaj.
Te 6 kg bez problemu zgubicie w miesiac, a nawet w 6 tyg. To zdrowe chudniecie i nie bedzie efektu jo-jo. Bardzo wazne jest, abyscie jedli zawsze o tej samej godzinie. Ustalcie czas posilkow biorac pod uwage fakt, ze obiad najlepiej zjesc miedzy 13 a 14. Jezeli jestescie wtedy w pracy to wieczorem przygotuj pudelka z takim obiadem np. salatka z kuczakiem/ryba (jesli w pracy nie ma mikrofalowki). Jest zima, wiec bedziecie chcieli zjesc jakis cieply posilek. Pojawi się na kolacje - przygotuj to samo co na obiad tylko polowa porcji. Prawie wszyscy, ktorzy do mnie przychodza maja ten problem, ze jedza obaidokolacje o 17 lub 18. Wyobraz sobie, ze teraz moi pacjenci jedza wiecej i czesciej, a chudna dzieki przestawieniu godzin :) Dobrze by bylo jakbyscie wyrzucili z jadlospisu niektore produkty - zwlaszcza te, ktore maja wysoki indeks glikemiczny, bo podnosza cukier we krwi. Nie jedzcie gotowanej marchewki, ziemniakow, ryzu, kaszy, makaronu, bialego pieczywa, bananow, tlustych ryb. Do tego powrocicie, ale powoli po zakonczeniu "kuracji", aby zrobic sobie okres stabilizacji. Pamietaj o zasadzie: im pozniej tym mniej weglowodanow. Czyli kanapki z razowym chlebem tylko na sniadanie. Kurcze, duzo tych rad sie zebralo, a to jeszcze nie wszystkie :) Jakby co, pytaj.
kamila!dziekuje Ci bardzo za cenne wskazówki! lecz powiem ci ze my zupelnie nie wiemy jak sie za to zabrac, nie mamy pomysłow na te obiadki dietetyczne, oraz sałatki( czy i co wskazane a co nie?) czy wszystko trzeba odstawic czy jak?nasz plan dnia wyglada zazwyczaj tak: z domu wychodzimy ok 7-7.30 jedynie po kubku kawki lub herbatki,wpracy wiadomo kanapeczka, lub ciasteczko , czasami wogole nic , wracamy 17-18 obiado-kolacja, i tyle czasamiponziej jakis owoc ok 22 :) wiem ze to brzmi okrutnie ale niestety taka jest prawda.A nno i jeszcze wspomne ze tryb pracy siedzacy:) Po swietach drastycznie zabieramy sie za siebie bo tak dluzej byc nie moze! Bardzo cie proszeowszystkie cenne wskazówki na maila (kamilatokarska@wp.pl), i jakis przykładowy jadlospis, albo co jest bardzo wskazane! planujemy zrzucic po 6-8 kilo! nie jestesmy "grubaskami" lecz no nieco wieksi niz np. 2 lata temu, nawet dla wlasnego samopoczucia warto! a ze slub zbliza sie wielkimi krokami mobilizacja jest :)
Dziekuje i pozdrawiam!
Dziekuje i pozdrawiam!
Koło szkoły podstawowej na dąbrowie było kiedyś studio DANA LADY FITNESS, nie wiem czy jest dobre aczkolwiek jest tam dobre 14 lat, a może i więcej więc można przypuszczać, że tak :)
Witam,
Mam zamiar od dzisiaj zapisać siena siłownię na Dąbrowie? Czy któraś z Was jest zainteresowana czy tylko aerobic? Zamierzam chodzić 3 razy w tygodniu od razu po pracy-czyli pewnie coś koło godz. 17. Wolę po pracy bo potem ciężko z domu wyjść ;-). A jak jest na zajęciach o 19 w pon, śr i piątki? Któraś z Was uczęszcza?
Mam zamiar od dzisiaj zapisać siena siłownię na Dąbrowie? Czy któraś z Was jest zainteresowana czy tylko aerobic? Zamierzam chodzić 3 razy w tygodniu od razu po pracy-czyli pewnie coś koło godz. 17. Wolę po pracy bo potem ciężko z domu wyjść ;-). A jak jest na zajęciach o 19 w pon, śr i piątki? Któraś z Was uczęszcza?
Wracam do wątku po pół roku, aby zaprosić do swojego gabinetu dietetycznego.
CENTRUM DIETETYCZNE EFEKT
UL. GORCZYCOWA 4B
GDYNIA DĄBROWA
Zapraszam również na stronę: http://www.efektcentrum.pl
W gabinecie posiadam również urządzenia rolletic - pierwszy masaż 45min gratis!
CENTRUM DIETETYCZNE EFEKT
UL. GORCZYCOWA 4B
GDYNIA DĄBROWA
Zapraszam również na stronę: http://www.efektcentrum.pl
W gabinecie posiadam również urządzenia rolletic - pierwszy masaż 45min gratis!