Widok
aerobic!!!!
dziewczyny,czy któraś z Was zna jakies przyjemne studio w Gdansku(coś jak lady fitness),gdzie można zapisać się na aerobic? Bo niestety na Wajdeloty(lady fitness) z typowego aerobiku zrezygnowali:(
A wypadałoby troszkę kondycji na wiosnę złapać-nie mówiąc już o figurze w dniu ślubu:)
Pozdrawiam:)
A wypadałoby troszkę kondycji na wiosnę złapać-nie mówiąc już o figurze w dniu ślubu:)
Pozdrawiam:)
Dziewczyny aerobik w wodzie i dodatkowo zajecia na sali prowadzone sa na nowym basenie na Chełmie ul. Chaułbinskiego 13 (Gimnazjum nr 3) Obiekt przepiekny, a patronatem tej akcji jest gazeta super linia...
Chodze tam popływac rekreacyjnie ale niejednokrotnie widziałam jak babki skacza w wodzie w rytm muzyki, baaaardzo fajnie....podobało mi sie.Tylko nie wiem jakie sa koszty...
Chodze tam popływac rekreacyjnie ale niejednokrotnie widziałam jak babki skacza w wodzie w rytm muzyki, baaaardzo fajnie....podobało mi sie.Tylko nie wiem jakie sa koszty...
[url=http://www.TickerFactory.com/]

[/url]

[/url]
aerobik wodny jest na basaenie na karwinach (nie pamiętam ile, ale nidrogo) i w baltic oasis (ceny zabojcze)
fitness polecam albo na fikakowie na lipowej (nowy, drogo) albo w baltic oasis (super drogo), albo eurofit na witawie (drogo ale super), a ja jezdze najczesciej do sopotu do la vity, gdzie jest rewelacyjnie i taniej niz na fikakowie - ale to zalezy gdzie mieszkasz, ja mam z karwin do sopotu tak samo daleko jak do centrum gdyni wiec nie ma roznicy
fitness polecam albo na fikakowie na lipowej (nowy, drogo) albo w baltic oasis (super drogo), albo eurofit na witawie (drogo ale super), a ja jezdze najczesciej do sopotu do la vity, gdzie jest rewelacyjnie i taniej niz na fikakowie - ale to zalezy gdzie mieszkasz, ja mam z karwin do sopotu tak samo daleko jak do centrum gdyni wiec nie ma roznicy
to zalerzy jaki aerobik w wodzie;) najlepszy to taki gdzie wyrzucaja z łodki na srodku jeziora a za toba wpuszczają do wody dwa wsciekłe dobermany;) po wyjsciu na brzeg figura jak u modelki;) Ja od pół roku regularnie siadam wieczorem na rowerek, nawet przed tv albo z ksiązką w ręku, poł godzinki wieczorem i nie ma co się przyczepić do lini:)
Jest bardzo dużo ćwiczeń mi sie bardzo podobały: Tiger box (tutaj cały czas skaczesz i wymachujesz rękami jak byś była na boxie), TBC ( dużo rozciągania wszystkich części ciała), body sculp ( także rozciąganie), dance (taniec), joga, pilates, worki (box na workach) rowerki ( tzw spin, powiem jedno po pierwszym razie na rowerkach myślałam że moja pupa niegdy więcej nie odżyje), sauna dla kobiet, i kobiet+mężczyzn (tu większa temperatura), jaccuzi(odpręża), jest wiele wiecej zajęć ale niestety na wszystko nie starczyło mi czasu, instruktorzy bardzo fajni podchodzą do ciebie i pokazują jesli coś źle robisz ale pozatym jest oki, obsługa całego klubu bardzo fajna. oprócz małej szatni jest oki, oczywiście możesz zapłacić więcej i wtedy możesz także korzystać z siłowni a tam masz diużo sprzetu!!!
Jutro drogie Panie wybieram się do Tigera:) Wprawdzie u Czerkawskiego są "ciekawsze"ceny,ale jednak bliżej mi do Wrzeszcza niż samego centrum.Jeśli jednak jutro ktoś z obsługi będzie niemiły to zdecyduję się jednak na Mariusza;)(właściwie to Czerkawski jest bardziej w moim typie niż Michalczewski hehe:) pozdro
Kobiety, jak tylko zrobi sie cieplej zapraszam do lasu na Brodwinie w Sopocie ;))) Na swiezym powietrzu, bez zbednych kosztow urzadzimy sobie sciezke zdrowia :)) Wspolnymi silami opracujemy jakis program szybkiego wysmuklenia talii i regeneracji sil witalnych :)) Lasu jest duzo wiec bedzie gdzie sprinterowac i sie zmęczyć. Co Wy na to ??

[/url]

[/url]
a ja proponuje rower :) jestem uzalezniona od jazdy na rowerze :) przyjade do Was i na ognisko tez sie pisze ;) ale z chlebkiem pieczonym bez mieska ;) (w horoskopie pisali ze raki nie maja jesc ciezkich potraw ;) hm a moze teraz urzadzimy zdalnie maly aerobik ?;) ja wstaje i cwicze przez 10 minut ;)

[/url]

[/url]
:) no w sumie to ja mam lepszy dojazd do Gymnasionu, ale skoro piszeż, że tam sam Michalczewski trenuje, to ja nie wiem, bym sie chyba wstydziła wyciskać z siebie poty w tym samym pomieszczeniu co on :P
ja odważnikiem 0,5 kg, a on 50 kg :))))!!!
ja odważnikiem 0,5 kg, a on 50 kg :))))!!!
[img][url=http://www.TickerFactory.com/]

[/url]
[/img]

[/url]
[/img]
Wybaczcie,że trochę zwlekałam,ale chciałam być pewna tego co napiszę:
Tigergym-to jest to:) Ja wprawdzie nie chodzę na wszystkie zajęcia bo czas mi na to nie pozwala,ale mogę szczerze polecić je każdej dziewczynie,która ma ochotę poćiwczyć,popracować nad sylwetką,ale też smiało mogę polecić ten klub dla osób,które wyczynowo zajmują się jakimś sportem bądź tak ja ja-zajmowały w przeszłości!Pełen profesjonalizm,kulturka,miła atmosfera... proponuję zajrzeć na i tam sobie poczytacie o wszystkich"przyjemnościach"jakie mogą Was spotkać;) Generalnie spin to masakra a na stepie na razie nie chwytam rytmu,ale wszystko jeszcze przede mną:)
Pozdro
Tigergym-to jest to:) Ja wprawdzie nie chodzę na wszystkie zajęcia bo czas mi na to nie pozwala,ale mogę szczerze polecić je każdej dziewczynie,która ma ochotę poćiwczyć,popracować nad sylwetką,ale też smiało mogę polecić ten klub dla osób,które wyczynowo zajmują się jakimś sportem bądź tak ja ja-zajmowały w przeszłości!Pełen profesjonalizm,kulturka,miła atmosfera... proponuję zajrzeć na i tam sobie poczytacie o wszystkich"przyjemnościach"jakie mogą Was spotkać;) Generalnie spin to masakra a na stepie na razie nie chwytam rytmu,ale wszystko jeszcze przede mną:)
Pozdro