Widok

magnat-jak tam jest

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
witam wszytskich mam pytanie na co zwracac uwage i wszytsko w czym mozecie mi doradzic w wyborze jedzenia czy warto wziasc wiejski.. jak sale stroic itp... czekam na wasze relacje i przezycia z wesel w magnacie gdyz ja mam wesele za rok i milo byloby dowiedziec sie jask tam jest..jak jedzenie szefowa obsluga i wogoel.,.,.. pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam, ja mam wesele 25 lipca na dużej sali w Magnacie. Jeśli chodzi o wiejski stół, to jeśli masz większe wesele tak koło 120 osób to możesz coś utargować z ceny, jeśli chodzi o dekoracje to polecam Panią Aksanę która swoją siedzibę ma na hali targowej w Gdańsku..Nie jest droga natomiast ma fajne pomysły i parę razy dekorowała salę w Magnacie(zresztą sama u mnie będzie robić dekoracje na sali). Dokładniej wszystko opisze po 25 lipca jak sama zobaczę co i jak..Pozdrawiam
Witam mielismy wesele 5 czerwca na duzej sali i nic bym nie zmienila:)Jesli chodzi o wiejscki stol to nie zastanawiaj sie naprawde warto. U nas bylo ok 90 osob i zostalo naprawde sporo.Co do jedzenia to nie przestarsz sie jesli wlascicielka powie Ci ze jedzenia jest po np.30% lub 70%.Na poczatku tez sie zastanawialismy czy wystarczy a w rezultacie kazdy z gosci dstal po trochu i jeszcze do domu fure przywiezlismy:)Sali nie stroilismy bo nie trzeba nic dodawac przystrajalismy tylko stoly na bordowo (cale wesele mieslismy utzrymane w kolorach bialo-bordowych:))Jesli masz jeszcze jakies pytania to postaram sie pomoc:)pozdrawiam. PS. o północy polecam płonaca szynke. REWELACJA
a ile płaciłaś za osobę ?
image
Wyszło nam 152 zł za osobe.
Oooo dobra cena,chyba również wezmę to miejsce pod uwagę;-)
Oj zapomnialam powiedziec. Mielismy slub w piatek w zwiazku z czym dostalismy 10% znizki. Normalnie koszt u nich jest 149zl za osobe
lilkom- a jak jedzenie i jak wpominasz sowje wesele pod wzgledem jedzenia,obslugi i wogole.???bo teraz to roznie bywa...jaka mialas orkiestre bo jeszcze nadal szukam ..
witam. ile osób pomieści największa sala w magnacie? czy ktoś wie?
Najwieksza sala z tego co pamietam miesci 120 osob ale musze dokladnie sprawdzic w umowie.A co do jedzienia to nie bylo osoby ktora mowila ze cos jej nie smakowalo .Wiejski stół pychota(maja wlasna wedzarnie wiec wszystko sprawdzone)a co do ilosci to bylo tego naprawde duuuuzo:)kelnerzy mili usmiechnieci i pomocni. Jesli chodzi o Magnat zlego slowa powiedziec nie moge:)
AA orkiestre mielismy MARI BAND. Równiez polecam to ich strona : http://www.mariband.com/index1.html
ok dzieki... to dobrze wiedziec :)
kinga..prawie wszyscy dostaja stol wiejski gratis...jak sie spytasz co bys mogla utargowac:)ja mialam 172 złote za osobe, dodalismy kilka szczegółów:)kupilismy wino jeszce- bo ejst tylko do obiadu, a wiele osob pilo wino cale wesele,tort własny:)obsługa super, wszystko ekstra-polecam jak chcesz cos wiedziec topis zna gg wszystko ci powiem:2635476 Ja jestem zona tygodniowa:)więc na swiezo wszystko powiem:)
oki dzieki... pozdro...
Lilom - a mogłabyś mi przesłać swoje menu? Mam w Magnacie 22 sieprnia i się zastanawiam jeszcze nad jedzeniem - mój mail to aijin@wp.pl

Będę wdzięczna
Magda
Ja chcę do Magnata uderzyć za tydzień i obcykamy sprawę:-)
A ja byłam w sobotę i nareszcie mamy ustalone menu :).
Wyszło nam nieco drożej niż te 155, ale myślę że dokonane wybory docenią nasi goście :)
Dam Wam znać po weselu jak było ;).

A co do ustalania menu polecam zaciągnąć porad u p. Luizy, podpowie co na co zamieniać, co nie przechodzi na poprawiny itp.

Już się nie mogę doczekać tego wesela...
Martusia 26-04-2010
Szymek 25-06-2013
image
a kiedy masz wesele? asski :P
Madziabe jutro Ci wysle nasze menu przepraszam ze tak dlugo czekalas ale wyjechalismy:)jutro obiecuje ze przesle
Witam ta duża sala mieści od 100 do 180 osób, więc miejsca dla każdego wystarczy...a
a calym atutem Magnata to, że wiejski stół i szynka o północy są jakąś odmianą od innych restauracji..Jest tylko jeden duży minus...za kawę i herbatę na poprawinach płaci się dodatkowo, mimo iż 1000 zł płacimy za salę (mamy w umowie 50 zł za wykorzystany dzbanek).
za herbate nie placisz...tylko kawa...no niestety 50zl.. ale zawsze mozna zamowic poturecku sobie hehhe..."sypana" a na kaca zawsze wola herbate wiec spoko...albo najlepiej zamowic barszcz na poprawiny..schodzi jak swierze buleczki..
Ja mam 29 sierpnia :)
Martusia 26-04-2010
Szymek 25-06-2013
image
Madziabe wysłałam Ci na maila nasze menu. jeszcze raz przeprasam ze tak pozno ale nie było nas na miejscu. Pozdrawiam
Przepraszam,czy też mogłabyś mi wysłać swoje menu?z góry dziękuję:-)
grulinka@wp.pl
jesli to nie problem ja rowniez bym poprosila na:samalia@wp.pl , z gory dzieuje:)
A ja Wam radzę nie sugerować się menu innych osób :)
Menu układa się na bazie tego podstawowego, a p.Luiza udzieli Wam kilka istotnych informacji (np. co nie zostaje wystawione na poprawiny).
Przecież to Wasz ślub więc możecie wybrać to co Wam odpowiada :)
Naprawdę nie ma co się stresować menu - jego ułożenie trwa nie dłużej niż pół godziny.
Ja też się nim strasznie przejmowałam, a teraz wiem że zupełnie niepotrzebnie.
Zaznaczcie sobie tylko potrawy które wydają się Wam interesujące i zapytajcie co na co najlepiej zamienić.
Martusia 26-04-2010
Szymek 25-06-2013
image
Samalia , Betinka menu wysłane:) jesli jeszcze moge w czyms wam pomoc to sie polecam:)pozdrawiam.

Inne tematy z forum Chwarzno - Wiczlino

Dębowa Góra (66 odpowiedzi)

W pobliżu powstającego osiedla od kilku lat rozbudowywane są inwestycje deweloperskie. Na...

Chwarzno Polanki (42 odpowiedzi)

Inwestycja swoją nazwę zawdzięcza położeniu tuż przy ścianie lasu, co zapewnia bardzo dobry...

Wiczlino Lyceum (3 odpowiedzi)

Wilczlino Lyceum powstaje w Chwarznie-Wiczlinie, w otoczeniu od lat rozwijającej się tkanki...

do góry