Widok

magnat-jak tam jest

Wesele Chwarzno - Wiczlino Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
witam wszytskich mam pytanie na co zwracac uwage i wszytsko w czym mozecie mi doradzic w wyborze jedzenia czy warto wziasc wiejski.. jak sale stroic itp... czekam na wasze relacje i przezycia z wesel w magnacie gdyz ja mam wesele za rok i milo byloby dowiedziec sie jask tam jest..jak jedzenie szefowa obsluga i wogoel.,.,.. pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
za herbate nie placisz...tylko kawa...no niestety 50zl.. ale zawsze mozna zamowic poturecku sobie hehhe..."sypana" a na kaca zawsze wola herbate wiec spoko...albo najlepiej zamowic barszcz na poprawiny..schodzi jak swierze buleczki..
Ja mam 29 sierpnia :)
Madziabe jutro Ci wysle nasze menu przepraszam ze tak dlugo czekalas ale wyjechalismy:)jutro obiecuje ze przesle
Madziabe wysłałam Ci na maila nasze menu. jeszcze raz przeprasam ze tak pozno ale nie było nas na miejscu. Pozdrawiam
Przepraszam,czy też mogłabyś mi wysłać swoje menu?z góry dziękuję:-)
grulinka@wp.pl
jesli to nie problem ja rowniez bym poprosila na:samalia@wp.pl , z gory dzieuje:)
A ja Wam radzę nie sugerować się menu innych osób :)
Menu układa się na bazie tego podstawowego, a p.Luiza udzieli Wam kilka istotnych informacji (np. co nie zostaje wystawione na poprawiny).
Przecież to Wasz ślub więc możecie wybrać to co Wam odpowiada :)
Naprawdę nie ma co się stresować menu - jego ułożenie trwa nie dłużej niż pół godziny.
Ja też się nim strasznie przejmowałam, a teraz wiem że zupełnie niepotrzebnie.
Zaznaczcie sobie tylko potrawy które wydają się Wam interesujące i zapytajcie co na co najlepiej zamienić.
Samalia , Betinka menu wysłane:) jesli jeszcze moge w czyms wam pomoc to sie polecam:)pozdrawiam.