Widok
co wolno na forum
ponieważ forum jest dla mnie czymś w miarę nowym zapodaję pytanie jakie tematy powinny znajdować się na takowym?
jaki rodzaj polemiki słusznym jest a jaki wyzwala u starych wyjadaczy uśmieszek politowania?
i wreszcie kto i na jakiej podstawie uzurpuje sobie prawo do oceny postów -cały czas mam na myśli oczywiście posty o tematyce rowerowej.
szacuneczek
jaki rodzaj polemiki słusznym jest a jaki wyzwala u starych wyjadaczy uśmieszek politowania?
i wreszcie kto i na jakiej podstawie uzurpuje sobie prawo do oceny postów -cały czas mam na myśli oczywiście posty o tematyce rowerowej.
szacuneczek
rB napisał(a):
> a jednak wchodzisz, czytasz i piszesz :P
Ty qrde niczego nie kumasz? Słowa pisanego nie rozumiesz?
> to mój ostatni post w
> tym watku i koniec twoich męczarni.
Niestety to nie jest twój ostatni post w tym wątku. Nawet się nie trzymasz tego co deklarujesz.
"Nie dyskutuj nigdy z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. ..."
> a jednak wchodzisz, czytasz i piszesz :P
Ty qrde niczego nie kumasz? Słowa pisanego nie rozumiesz?
> to mój ostatni post w
> tym watku i koniec twoich męczarni.
Niestety to nie jest twój ostatni post w tym wątku. Nawet się nie trzymasz tego co deklarujesz.
"Nie dyskutuj nigdy z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. ..."
rB napisał(a):
>won na forum 'glupoty.pl'... tylko że tam nie ma
> rowerzystów.
A nie możesz sobie znaleźć innego towarzystwa do rozwiewania swoich życiowych wąpliwości?
Proponuję pl.rec.rowery - tam znajdziesz masę rowerzystów z całej Polski, ale obawiam się że nie będą tak wyrozumiali jak my tutaj.
Chyba, że już tam byłeś... trollowałeś, powpadałeś do KFów i może pan A.Buse się nawet tobą zajął.
>won na forum 'glupoty.pl'... tylko że tam nie ma
> rowerzystów.
A nie możesz sobie znaleźć innego towarzystwa do rozwiewania swoich życiowych wąpliwości?
Proponuję pl.rec.rowery - tam znajdziesz masę rowerzystów z całej Polski, ale obawiam się że nie będą tak wyrozumiali jak my tutaj.
Chyba, że już tam byłeś... trollowałeś, powpadałeś do KFów i może pan A.Buse się nawet tobą zajął.
qrt napisał(a):
> to sie poprostu na
> ten temat nie wypowiadaj bo taki post kompletnie nic nie wnosi
> i niczemu nie sluży.
A ten twój post wnosi i służy. Nauczyciel.
To może rozwiniesz myśl przewodnią autora tego debilnego wątku i odpowiesz mu na jego pytanie jak chcesz coś wnieść i służyć czemuś swoim postem?
Dodam że mój post również "kompletnie nic nie wnosi i niczemu nie sluży."
> to sie poprostu na
> ten temat nie wypowiadaj bo taki post kompletnie nic nie wnosi
> i niczemu nie sluży.
A ten twój post wnosi i służy. Nauczyciel.
To może rozwiniesz myśl przewodnią autora tego debilnego wątku i odpowiesz mu na jego pytanie jak chcesz coś wnieść i służyć czemuś swoim postem?
Dodam że mój post również "kompletnie nic nie wnosi i niczemu nie sluży."
> Proponuję forum "light-bike",są o wiele lepsze tematy,albo
> forum "bikemaraton"
> Bodek ma racje
no widzisz tak to już jest.
Jesli nie jestes w stanie sam sie przyczynić i coś zrobić aby „podniesc poziom wypowiedzi” - czyli poprostu zaproponować ciekawy twoim zdaniem wątek, to sie poprostu na ten temat nie wypowiadaj bo taki post kompletnie nic nie wnosi i niczemu nie sluży.
> forum "bikemaraton"
> Bodek ma racje
no widzisz tak to już jest.
Jesli nie jestes w stanie sam sie przyczynić i coś zrobić aby „podniesc poziom wypowiedzi” - czyli poprostu zaproponować ciekawy twoim zdaniem wątek, to sie poprostu na ten temat nie wypowiadaj bo taki post kompletnie nic nie wnosi i niczemu nie sluży.