Widok

fajna kurtka zimowa damska - gdzie ???

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
prosze mi tu szybciutko pisać gdzie nabyłyście kurtki dla siebie - szukam cieplej z kapturem , fajny fason ma byc , moze z paskiem w talii , ściągacze swetrowe przy rękawach.... i cena znośna :-) zima idzie a ja nie mam nic na mrozy ...!!! Na dodatek wlasnie przegralam licytację na alledrogo i klapa ....:-(
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
rybalon napisz do mnie na maila. JA KUPIŁAM TU NA FORUM, ALE DLA MNIE OKAZAŁA SIĘ ZA DUŻA;) (synek wcisnął mi caps). prześlę ci zdjęcia. idealna na spacery z dziećmi zimą;)
image image
a kupiłam w CH Chrobry,( tj. w miejscu gdzie kiedyś bło NOMI na Zaspie/Wrzeszczu)
czarna z paskiem w talii , ściągacze swetrowe przy rękawach i kołnierzyku, cena 160 zł :-)
ooo Aniapa dzięki :-)

podaje e-mail m.zielonka@poczta.onet.pl - ja potrzebuję rozmiar 36/38 taką M-kę raczej lub sporą S
w C&A mają spory wybór kurtek i w przystępnych cenach od 119-199zł
rybalon, to moja bedzie za duża, bo to L.
ja kupiłam fajną w CROPP.
image image
ja kupiłam ostatnio fajny ortalionowy za kolana z misiem płaszcz w Orsay kosztował 169zł dodatkowo miałam kupon rabatowy z maila od nich i zapłaciłam o 39 zł mniej za kurtkę czyli 130 zł:)
hej temat wygasł ale odepnę się. W zeszłym roku kupiłam Lumi http://tnij.org/8131 Kurtka narciarska ale doskonale sprawdziła się w miescie. Z racji iż dużo korzystam z komunikacji miejskiej doceniłam jej "przewiewność". Miałam 2 lata temu kurtkę puchową na mrozy może była dobra ale czułam się w niej jak w saunie http://tnij.org/puszekmor.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Leczenie zębów mlecznych... (18 odpowiedzi)

...dziewczyny, jak wygląda leczenie zębów mlecznych - czy się boruje ząbek tak jak u dorosłego? I...

Któraś z was korzystała z ROLLMASAŻU? (20 odpowiedzi)

Któraś z was korzystała z ROLLMASAŻU? jak się ubrać na taki zabieg? jak to działa i czy działa ?

Przeprowadzka- jaka firma? (43 odpowiedzi)

Jak w temacie, macie sprawdzona i niezbyt droga firme do przeprowadzek?Moze jakis forumkowy maz...

do góry