Długo zastanawiałam się nad zrobieniem makijażu permanentnego, w końcu zdecydowałam się na Sopocką Fabrykę Urody i jestem załamana. Makijaż wykonywała p.Bacławska (bodajże Paulina) - usta krzywo, kolor po krótkim czasie zrobił się bordowo-czerwony, a miał być róż...p.Bacławska próbowała poprawić przy korekcie, ale usta wyglądają koszmarnie dalej, a kolejna korekta płatna! Kreski na oczach - mimo, że chciałam trochę grubsze są takie cienkie, prawie nie widoczne... Najgorsze są brwi - po niecałym miesiącu zrobiły się rudo-brązowe. Płakać się chce jak patrze w lustro! Nie dość, że są za cienkie to jeszcze ten kolor... Poinformowałam o tym p.Bacławską, powiedziała (z pretensją w głosie), ze można je poprawić za dopłatą... Wywaliłam DUŻO pieniędzy w błoto! Odradzam wszystkim korzystania z usług tej Pani... i z tego co się dowiedziałam, spora ilość osób (które robiły makijaż u tej Pani w domu jest również nie zadowolona). A do tego p.Bacławska oszczędza na znieczuleniu - ból przy wykonywaniu kresek na oczach jest ciężki do zniesienia... Teraz czeka mnie poprawianie "dzieł" tej pani... Na prawdę odradzam.