Widok

makijaz permanentny - kreski gorne i dolne

Drogie dziewczyny, chcialabym wykonac u siebie kreski gorne i dolne. Zalezy mi na naturalnym efekcie. Czy ktoras z Was miala wykonywany taki makijaz w salonach spaamed w gdansku lub vivien w gdyni? Czy polecacie? A moze warto wybrac sie gdzie indziej?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
a co to ma do rzeczy ? rozmawiamy o oczach ,. Fakt można zrobić makijaż permanentny oczu,brwi i ust ,ale zależy kto Ci robi i jak chcesz, kwestia gustu, ja widziałam u tej Agnieszki (klientka ,która była przede mną miała robione brwi) i wcale nie miała czarnych kruczo brwi, tylko naturalnie dodany kontur i kreski zrobione tak jak jej brwi się układały.Dlatego mówie ,zależy gdzie się trafi :)Ja uważam ,że trafiłam rewelacyjnie i trzymam się kurczowo tej babeczki:)
ja pitole ...

Jak to strasznie wygląda jak laska ma zamiast brwi czarną krechę :/
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
wiesz ja z tego co pamiętam to płaciłam 200 czy 300zł za kreski a za pogrubienie 100zł, w każdym razie wstawanie co dzień rano z kreskami , jest rewelacyjne :)
ile kosztuje taka przyjemnosc?
Ja mam u góry i na dole , wiesz powiem Ci że byłam w małym zakładzie ,ale wiem że babka ma fach w ręku.Ma bardzo dużo klientek .
Mieści się w Gdańsku na Zaspie , jak będziesz chciałą to podam Ci jej nr kom.Robiłam u niej ponad rok temu i kreski są rewelacyjne ,świetnie mi podkreśliły oko:) w tym miesiącu będe szła pogrubić je , bo znudziły mi się takie delikatne:)Pozdrawiam
do góry