Widok
U pani Anny wspaniale makijaze z dojazdem do domu , nie wiem jak z terminymi ,korzystalam z jej uslug, www.wizaz-stylizacja-trojmiasto.pl.
mozna tez zamowic u niej fryzjerke i wszystko z dojazdem do domu w dzien slubu..:)) naprawde super- bezstresowo.. cana za makijaz ,zalezy jak daleko musi dojechac ale chyba 120-140 zl -jeli nic sie nie zmienilo...
mozna tez zamowic u niej fryzjerke i wszystko z dojazdem do domu w dzien slubu..:)) naprawde super- bezstresowo.. cana za makijaz ,zalezy jak daleko musi dojechac ale chyba 120-140 zl -jeli nic sie nie zmienilo...
zdjec raczej zadna wizazystka nie przesle nawet na maila chyba ze ma je na stronie za zgoda osoby wystepujacej na zdjeciu... prosba o przeslanie zdjec -raczej mija sie z celem... przeciez wizazystki maja na stronach zdjecia mozna je obejrzec ,poza tym kazda klientka jest inna i nie ma sie co sugerowac zdjeciami innych osob ,nalezy zaczac od makijazu probnego na sobie...-pozdrawiam
Każdy profesjonalny wizażysta ma swoje portfolio i zdjęcia makijaży, które wykonał jak również zgodę na używanie tych zdjęć w sposób zgodny z umową. Jak najbardziej wysyłam zdjęcia bo po nich można ocenić czyjś talent i to czy coś jest zgodne z naszym poczuciem estetyki. Nie wiem skąd Pani bierze te informacje i jaki jest cel ich zamieszczania...
Pozdrawiam i zapraszam do współpracy :-)
Pozdrawiam i zapraszam do współpracy :-)
www.wizaz.me
Witam serdecznie,
pragnę zaprosić wszystkie panie na targi ślubne, które odbędą się w hotelu Murat 22/11/2009. Razem z firmą slubdoskonaly.com zaprezentujemy swoją ofertę. W konkursie organizatora Gali Ślubnej do wygrania makijaż ślubny.
Będzie można też zobaczyć wykonanie makijażu na żywo.
Serdecznie zapraszam!
pragnę zaprosić wszystkie panie na targi ślubne, które odbędą się w hotelu Murat 22/11/2009. Razem z firmą slubdoskonaly.com zaprezentujemy swoją ofertę. W konkursie organizatora Gali Ślubnej do wygrania makijaż ślubny.
Będzie można też zobaczyć wykonanie makijażu na żywo.
Serdecznie zapraszam!
www.wizaz.me