Widok
:-) Znam w Kartuzach. Na ulicy Ceynowy (k/szpitala) jest salon kosmetyczny p. Lucyny. Świetnie robi makijaże. Tylko nie wiem, czy nie ma już pozajmowanych sobót...Ja idę do niej na makijaż, oraz Kayla - również z tego weselnika.
A co do fryzjerki - ja mam swoją przy ul. Gdańskiej, salon Oliwia, fryzjerka Emila. Poleciłam Kayli, poszła na próbne czesanie i była zadowolona:)
A co do fryzjerki - ja mam swoją przy ul. Gdańskiej, salon Oliwia, fryzjerka Emila. Poleciłam Kayli, poszła na próbne czesanie i była zadowolona:)
kwiatuszka jedź i się zapisz, aż takich strasznych kolejek tam nie ma:)
Po prostu makijaż ślubny (w naszym mieście i okolicy) nie jest jeszcze aż tak popularny (sama znam bardzo mało osób, które na ślub malowały się u profesjonalistki).
A ja już dawno stwierdziłam, że ślub sie ma (mam nadzieję:)) raz w życiu i nie będę się malowała tego dnia sama, trzęsącą się ręką:)
Tym bardziej, że już wypróbowałam ten salon kosmetyczny - jednocześnie na swój ślub na malowanie tam zapisałam jeszcze siostrę i mamę:)
pozdr:)
Po prostu makijaż ślubny (w naszym mieście i okolicy) nie jest jeszcze aż tak popularny (sama znam bardzo mało osób, które na ślub malowały się u profesjonalistki).
A ja już dawno stwierdziłam, że ślub sie ma (mam nadzieję:)) raz w życiu i nie będę się malowała tego dnia sama, trzęsącą się ręką:)
Tym bardziej, że już wypróbowałam ten salon kosmetyczny - jednocześnie na swój ślub na malowanie tam zapisałam jeszcze siostrę i mamę:)
pozdr:)
Masz rację Kayla, może i makijaże ślubne nie są takie popularne u nas, ale p. Lucyna jest zawsze "obłożona" z terminami, do tego na makijaż nie każda pora jest odpowiednia - nie może być za wcześnie, bo przecież najpierw musi być gotowa fryzura, po południu też nie, bo trzeba lecieć do domu w kieckę się wbić i gości witać:)
ja tez jestem z powiatu kartuskiego i mam ten sam problem...dobrze ze zalozylas ten watek...hmm..skorzystam:0) ale chyba nie pojde do emili..oni tam zawsze pytaja czego sobie zycze i zrobia tak jak chce..tyle ze ja mam taki problem ze nie wiem jak chce?!?! nie pasuja mi "ulizane" koczki, lokow nie chce miec babcinych:) oj sama nie wiem...ciezko cos u mnie wymyslic...zobaczymy...
może to zależy od czasu kiedy się zapisujesz. Kiedy byłam w tym salonie 3 tyg. temu i zapisywałam sie na początek czerwca - byłam w tych dniach pierwsza - widziałam kalendarz:)
Na pewno im później, tym trudniej się dostać.
Ale co do ich profesjonalizmu nie mam wątpliwości - w końcu wypróbowałam go na sobie:)
Na pewno im później, tym trudniej się dostać.
Ale co do ich profesjonalizmu nie mam wątpliwości - w końcu wypróbowałam go na sobie:)
Ja też jestem z powiatu kartuskiego. Kada z nas ma inne potrzeby i inne oczekiwani co do fryzury czy makijazu. Jednym podoba się "to" a drugim co innego dletego cieżko jest kogos polecać. Wszystkie chcemy byc piekne i w tym sie zgadzamy dlatego ja zawsze chodzę i przed ślubem również pojde do osób do których chodze juz od dawna. Nie bedę eksperymentować. Pozdrawiam:)
Kobitki Kaszubianki ;), czy te fryzjerki, o których mówicie dobrze tez farbują? chciałabym rozjaśnić włosy do ślubu, ale b. się boję! chcę jak najnaturalniej, ale żeby to chociaż przypominło blond:) Teraz mam niby ciemny blond, a wyszedł brązowy. Powinnam zrobić to teraz, żeby w razie czego nie było szoku. Jeżeli jesteście w stanie pomóc, to podajcie namiary łącznie z imionami tych pań, oki?
Pozdrawiam
Pozdrawiam