Widok

aktywne 9 miesiecy na Orunii Gornej

Rodzina i dziecko Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dowiedzialam sie dzis, ze beda zajecia aktywne 9 miesiecy w Centrum Sportowym na Okulickiego :) moze ktos jeszcze jest chetny z okolicy :)

image

image

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
a gdzie to jest, ja bym była chętna :) ale dopiero od maja :) i na czym takie zajęcia polegają ??

Palla, to sa takie cwiczenia lekkie dla kobiet w ciazy, takie cos jak aerobik, fotness, jakies cwiczenia na pilce, podobno bardzo fajne :) a Orunia Gorna to jakies 10 minut autobusem od Gd Glownego, jadac w strone obwodnicy trzeba skrecic zaraz za rondem w ulice w lewo i tam otworzyli nowe centrum sportowe :)

image

image

no juz znalazłam stronkę tego klubu, ale nie ma cennika ani w grafiku zajęc AKTYWNA MAMA, jest tylko MAMA I JA... zadzwonie i sie zapytam w jaki dni i w jakie godziny, ps ty jestes na zwolnieniu albo bedziesz ? bo widziałam ze MAMA I JA jest dwa razy w tyg o 11,00 wiec ta aktywna tez pewnie jakos tak bedzie..

te zajęcia się jeszcze nie odbywają, dzwoniłam Pani zapisała moje imie i nr tel i powiedziała, ze bedzie dzwonic jak sie wieksza kupka babek uzbiera, jak cos to ci napisze ale w razie czego masz nr Telefon: (058)322-83-50 i zadzwon:))

ćwiczenia fajne
ja akurat chodzę na Zaspę, odbywają się tam gdzie szkoła rodzenia jest ul.Majewskich (koło szpitala)

image
dobrze, to ja tam jutro zadzwonie :) i mam nadzieje, ze jednak jakies lepsze godziny beda, bo ja pracuje

image

image

a powiedziala Ci jaki to koszt moze byc? bo jak nie, to ja jutro zapytam :)

image

image

zapomniałam zapytać.. ale z tego co widziałam to rewelacji w cenach tam nie ma .. ale zadz i zapytaj :)

zadzwonilam i rzeczywiscie dopiero zbieraja grupe, zostawilam swoje dane :) podobno koszt taki jak aerobik 20 zl pojedyncze wejscie lub karnet ok 130 zl za 10 wejsc :) moze sa jeszcze jakies chetne?

image

image

Witam! Cieszę się widząc taki wątek:) Zadzwoniłam i również się zapisałam. Jestem podobno piąta i Pani powiedziała że jest duża szansa by te zajęcia ruszyły niebawem. Szukałam w innych Fitness klubach, ale najbliższy organizujący takie zajęcia jest we Wrzeszczu w Galerii Bałtyckiej, kolejny na wajdeloty. Ceny podobne jak na Oruni. A mieszkając niedaleko Kowal do Wrzeszcza nie chciało by mi się jeździć:) Co do ceny to karnet ma kosztować 150 zł za 10 wejść i z każdym kolejnym m-c korzystania cena będzie spadała o 10 zł, osobne wejście 20 zł. Godziny nie znane, dla mnie nie ma różnicy, bo jestem na L4.
Miło było by poćwiczyć z innymi ciężarnymi- zauważyłam, że jedna z Pań ma termin na 09/10/2008, ja mam na 10/10/2008 :) Pozdrawiam i do zobaczenia mam nadzieje nie długo na zajęciach:)
Iza
M się śmiał, że od maja ide na zwolnienie żeby "odpocząć' a już szukam sobie jakiegos zajęcia.. hehe

dziewczyny ja tez sie chętnie wybiorę na te zajęcia na Oruni - powiedzcie mi tylko od którego miesiąca można bezpiecznie ćwiczyc? jestem w połowie trzeciego.

"Bądź tą zmianą, którą chcesz zobaczyć w świecie"
"aktywne 9 miesiecy" - przez te 9 miesiecy.

Musisz zadzwonic i sie zapisac, to bedzie nas wiecej i moze szybciej ruszy grupa :)

image

image

A te zajecia Mama i ja to z jak dużymi dzieciaczkami sie przychodzi ???
dzwoniła do mnie pani z klubu, i zajecia maja sie odbywac prawdopodobnie raz w tygodniu np po 17 i raz w weekend np rano w sob, mi to nie pasuje.. w sob zawsze sprzatam, a po 17 jest juz M, wolałabym jakos z rana albo do poppołudnia i dwa razy w tygodniu :(

i co, są jakieś chętne w sob na 11 ? ja chyba pójde, a zajecia pierwsze bezpłatnie:))

ja w tą sobotę nie mogę, ale będę we wtorek i dla mnie to będą bezpłatne zajęcia :) :)

image

image

tych zajęć na wajdeloty już nie ma
są teraz na zaspie tam gdzie jest szkoła rodzenia
2 razy w tyg wtorek o 16 i piątek o 15:30

a to link do stronki babeczki która to prowadzi

http://www.dorotafit.com/plan.htm

image
I co? byla ktoras na zajeciach w sobote? Dajcie znac jak bylo i czy sie wybieracie we wtorek :)

image

image

do gory, ponawiam pytanie

image

image

ja nie poszłam - zapomniałam.
we wt nie ide bo bede w pracy o tej godzinie.

szkoda palla :) a we wtorek jest na 17.15 czy na 17.30?

image

image

Witajcie! Czy któraś z Was chodzi? Ja miałam dziś wybrać się pierwszy raz, ale niestety, dziś zajęcia odwołane. Zaczynam od wtorku za tydzień :)
Finka, a w sobote beda zajecia? Bo ja nie nie chodze, ale teraz nie bylam kilka razy, bo nie moglam

image

image

Będą, ale poprowadzi Magda w zastępstwie (może znasz? Ja ją kojarzę, bo długo chodziłam do niej na zajęcia jeszcze przed ciążą - bardzo fajna dziewczyna). A w kolejny wtorek już Paulina.
A jakie masz wrażenia z zajęć? Ja jestem bardzo ciekawa, jak one wyglądają, czy są bardzo powolne (mam nadzieję, że nie, bo kiedyś na jodze prawie zasnęłam ;), czy troszkę ruchu (w granicach rozsądku) jednak jest?
Moim zdaniem bardzo fajne zajęcia, ja np wczesniej nie chodziłam na żadne aerobiki itp, bo mam kłopoty z kierunkami :) i jestem leniuchem, a na tych zajeciach prawie zawsze nadążąm, ale można się zmęczyć, myślę, ze zasnąć nie dasz rady :) Pauliny nie znam, ale chyba przyjdę w takim razie w sobote, chyba, że mi coś wypadnie :)

image

image

Altea, chyba coś zamieszałam :) W sobotę tylko w zastępstwie będzie Magda, a w następny wtorek ta sama prowadząca, co zawsze, czyli Paulina (chyba, że źle usłyszałam imię przez telefon) :).
Ja w sobotę nie idę, ale już od wtorku zamierzam chodzić :)
Ktoś jeszcze się wybiera?
Ty zamieszalas albo ja :) hehe :)

image

image

Podbijam i od razu pytam: ktoś jutro idzie? Zajęcia są na 11:00, a we wtorek na 17:15, pojedyncze wejście: 20zł.

[url=http://www.TickerFactory.com/]
image
[/url]
Up :)

[url=http://www.TickerFactory.com/]
image
[/url]

Inne tematy z forum Orunia Górna

Proszę o opinie o dzielnicy Orunia Górna (9 odpowiedzi)

Proszę o Wasze opinie: - jak się mieszka na Orunii Górnej ? - jaką opinię ma ta dzielnica ?...

do góry