Widok
Palla, to sa takie cwiczenia lekkie dla kobiet w ciazy, takie cos jak aerobik, fotness, jakies cwiczenia na pilce, podobno bardzo fajne :) a Orunia Gorna to jakies 10 minut autobusem od Gd Glownego, jadac w strone obwodnicy trzeba skrecic zaraz za rondem w ulice w lewo i tam otworzyli nowe centrum sportowe :)
no juz znalazłam stronkę tego klubu, ale nie ma cennika ani w grafiku zajęc AKTYWNA MAMA, jest tylko MAMA I JA... zadzwonie i sie zapytam w jaki dni i w jakie godziny, ps ty jestes na zwolnieniu albo bedziesz ? bo widziałam ze MAMA I JA jest dwa razy w tyg o 11,00 wiec ta aktywna tez pewnie jakos tak bedzie..
Witam! Cieszę się widząc taki wątek:) Zadzwoniłam i również się zapisałam. Jestem podobno piąta i Pani powiedziała że jest duża szansa by te zajęcia ruszyły niebawem. Szukałam w innych Fitness klubach, ale najbliższy organizujący takie zajęcia jest we Wrzeszczu w Galerii Bałtyckiej, kolejny na wajdeloty. Ceny podobne jak na Oruni. A mieszkając niedaleko Kowal do Wrzeszcza nie chciało by mi się jeździć:) Co do ceny to karnet ma kosztować 150 zł za 10 wejść i z każdym kolejnym m-c korzystania cena będzie spadała o 10 zł, osobne wejście 20 zł. Godziny nie znane, dla mnie nie ma różnicy, bo jestem na L4.
Miło było by poćwiczyć z innymi ciężarnymi- zauważyłam, że jedna z Pań ma termin na 09/10/2008, ja mam na 10/10/2008 :) Pozdrawiam i do zobaczenia mam nadzieje nie długo na zajęciach:)
Iza
Miło było by poćwiczyć z innymi ciężarnymi- zauważyłam, że jedna z Pań ma termin na 09/10/2008, ja mam na 10/10/2008 :) Pozdrawiam i do zobaczenia mam nadzieje nie długo na zajęciach:)
Iza
Będą, ale poprowadzi Magda w zastępstwie (może znasz? Ja ją kojarzę, bo długo chodziłam do niej na zajęcia jeszcze przed ciążą - bardzo fajna dziewczyna). A w kolejny wtorek już Paulina.
A jakie masz wrażenia z zajęć? Ja jestem bardzo ciekawa, jak one wyglądają, czy są bardzo powolne (mam nadzieję, że nie, bo kiedyś na jodze prawie zasnęłam ;), czy troszkę ruchu (w granicach rozsądku) jednak jest?
A jakie masz wrażenia z zajęć? Ja jestem bardzo ciekawa, jak one wyglądają, czy są bardzo powolne (mam nadzieję, że nie, bo kiedyś na jodze prawie zasnęłam ;), czy troszkę ruchu (w granicach rozsądku) jednak jest?
Moim zdaniem bardzo fajne zajęcia, ja np wczesniej nie chodziłam na żadne aerobiki itp, bo mam kłopoty z kierunkami :) i jestem leniuchem, a na tych zajeciach prawie zawsze nadążąm, ale można się zmęczyć, myślę, ze zasnąć nie dasz rady :) Pauliny nie znam, ale chyba przyjdę w takim razie w sobote, chyba, że mi coś wypadnie :)