Widok

malutka25:))))

Malutka25 - żyję, tylko byłam z lekka odcięta od netu przez chwilę ( co mi wcale nie wyszło na złe:) Odezwę się poprzez łącza telefoniczne - już chyba czas na kolejną kawkę???
pozdrawiam
Alexia
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Cześć Droga Koleżanko! No jasne, że czas na kawkę - chociaż aktualnie jestem zasmarkana, zakichana, wymemłana i w ogóle zero ze mnie pożytku - dopadło mnie wstrętne choróbsko zwane potocznie: grypa.....
Pozdrawiam, Malutka25
Niezupelnie zero pozytku - ja znalazlbym w Tobie cos dla siebie;-)
A co do grypy... pociesz sie, ze to nie 'ptasia' odmiana grypy, bo ta podobno unicestwia calkowicie i zbija z nog nawet najwiekszego koguta (lub kure;-).
Ciekawe Zigi, co takiego ciekawego można znaleźć w chorowitym, obsypanym oprychą ciałku? Chyba nic ciekawego ;) Natomiast co do "ptasiej" odmiany grypy, to nie udało Ci się mnie pocieszyć.... Chyba dopadł mnie jakiś wyjątkowo złośliwy, zmutowany szczep grypska. Objawy miałam raczej nietypowe. I jakoś tak... w odwrotnej kolejności następują po sobie te przedziwne objawy.
Pozdrawiam, M25.
Odpisuje po czasie, wiec mam nadzieje, ze jest juz po wszystkim i tryskasz zdrowiem! Czy teraz mozemy powrocic do kwestii pozytku z Ciebie? ;-))
Ha! Właśnie, że jeszcze niedomagam;):P Jeszcze kicham i kaszlę :( - Alexia świadkiem (jakby co) ;) A pożytku ze mnie w dalszym ciągu nie ma....w każdym razie nie tyle co zwykle;) - zapytaj mojej mamy:D
Pozdrawiam, M25.
czyżby "początki wiosny" dopadły Zigiego?
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
Tak, za wszystko jest winna zblizajaca sie wiosna. Ostatnio sciska mnie jak nie wiem co:-)
Jasne, wpadne do Was w sobote na obiad to sie mamy wszystko wypytam:-) Paczki przyniesc, bo to chyba w regionalnym zwyczaju?
Pączki (?) Regionalny zwyczaj (?) Hm..., nie wiem - dotąd nie słyszałam o tym zwyczaju ;) A obiad sam sobie przynieś (jeżeli chcesz coś skonsumować;) - my mamy remont kuchni :(;):)
Pozdrawiam, M25.
Potwierdzam - Malutka jeszcze kicha:))
Malutka - chyba pora już z tym skończyć????
:)))))
pozdrowienia
pozdrowionka!!!

Inne tematy z forum Towarzyskie

Szukam ladnej i inteligentnej dziewczyny 17-19lat (10 odpowiedzi)

Jestem chlopakiem ktory jest bardzo otwarty i poszukuje dziewczyny sam mam 18,5lat i jestem z...

PANOWIE po pięćdziesiątce :) (86 odpowiedzi)

Może tutaj bywają NORMALNI panowie po pięćdziesiątce, którzy chcieliby nawiązać znajomość z...

dojrzale kobiety (22 odpowiedzi)

czesc mam 20 lat in starsznie pociagaja mnie dojrzale kobiety... chcialbym takowa poznac jezeli...

do góry