Widok

mam pytanko pomozcie

Wesele Chylonia Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
prosze pomozcie , 25.12.2006r. biore slub jest to slub skromny, na okolo 25 osob ale nie chce go robic w domu poradzcie mi jakas tania knajpke gdzie moglibysmy je urzadzic , slyszalam o Remusie i o Marinie na Chyloni ile kosztuje to za osobe? co wchodzi w sklad osoby itd blagam bo nie mamy duzo czasu a chcialabym cos zdzialac,
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
tylko w Róży Wiatrów są chyba 3 sale o ile dobrze pamiętam, więc bardzo prawdopodobne są 3 wesela naraz

nie chciałam byc nie miła ale radzw lepie dzwonic bo ile ludzi tyle opini i cennikow

bardzo przepraszam za moje zachowanie:(

Może tak być, ale z tego co wiem, każda sala jest dobrze wygłuszona i wesela nie kolidują ze sobą.
Każda sala ma swoją ilość kelnerów i osobne wejście. One nie są połączone.

dzieki wam wszystkim dzis zalatwilam knajpke mam wesele w ogrodach w gdyni szefowa super od 85 do 95 za osobe slub mam 25.12.2006r o godzinie 14:40 we wszystko wchodza napoje ciasta i tort jestem bardzo zadowolona poki co pozdrowionka,
no to świetnie!! mi się tam bardzo podobało i jedzonko też pyszne

ok nie gniewam sie nie ma sprawy Gosiu pozdrowionka
bardzo dziekiza maila:):)
gwarantuje ci dobra zabawe ale jesli masz ochote na jakies tance to wczesnij ustal rozstawienie stolu, my jak sie zdecydowalismy na ruszenie nozka po 2 godzinkach imprezki to stoly przestawialiśmy:) ale jakie pozniej tance byly:) Pozdrawiam
ustallismy juz ze beda tance w tej w glebi beda tance a w tej pierwszej od wejcia bedziemy siedziec takze ok szefowa rzeczywicie ok pozdrowionka