Widok
mama ucznia I klasy - opinia
syn zaczął naukę w tej szkole w I klasie w tym roku, więc jeśli chodzi o poziom nauczania, bezpieczeństwo i wyposażenie to jeszcze nie mam zdania, ale mam duże zastrzeżenia co do szatni, kiedyś były box-y i wchodziło się do szatni wieszało i wychodziło, teraz jest lada za którą stoi pani szatniarka, jak dzieci kończą popołudniową zmianę to żeby odebrać kurtkę z butami trzeba stać czasem po 20 min w kolejce, przecież to jest jakaś paranoja, jedna szatniarka w ogóle sobie nie radzi, tam powinno stać 5 kobitek jak jest dzwonek, czy oni nie mają monitoringu w tej szkole i nie widzą co się dzieje, druga sprawa jaka mnie bulwersuje to nastawienie szkoły do sportu - ja chodziłam do tej szkoły 30 lat temu i sala gimnastyczna jak wyglądała kiedyś tak wygląda dziś, parkiet praktycznie cały do wymiany bo tylko można się potknąć podczas biegania, boiska - asfaltowe - skandal, 30 lat temu też tak wyglądały, żeby przez tyle lat nie dorobić się 1 trawiastego boiska, gdzie dziś tyle szkół posiada orliki, przecież jak dzieci biegają po asfalcie w czasie w-fu i się przewróci to tylko nogi można pozdzierać, wydaje mi się że po prostu ta szkoła stawia na naukę ale rozwój fizyczny jest na poziomie "0"
Moja ocena
Szkoła Podstawowa nr 47
kategoria: Szkoły podstawowe
poziom nauczania: 5
zajęcia dodatkowe: 1
wyposażenie: 5
bezpieczeństwo: 5
ocena ogólna: -
4.0
* maksymalna ocena 6