Widok

amatorska siatkowka

Sport Temat dostępny też na forum:
Witam,
Czy ktos wie, gdzie mozna pograc w trojmiescie w siatkowke. Czy są jakieś amatorskie kluby? Zespły żeńskie albo mieszane? Dopiero co sie tu sprowadziłam a chciałabym pograć choć raz w tygodniu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
jestem zainteresowany grą w siatkę.powiedzcie tylko gdzie i kiedy a zaraz się pojawię(chodzi o Wrocław).pozdrawiam wesley
Chętnie dołączę do grupy grającej rekreacyjnie w siatkówkę w Gdańsku. Proszę o kontakt gg 3112322
też pograłabym sobie w siatkę, bo od czasu, kiedy zaczęłam studia nie miałam takiej możliwości i długo już nie grałam. Jeśli ktoś będzie chciał zorganizować jakieś spotkanie na terenie Gdańska, to się piszę.
mój nr gg: 1350211
też bym sie chetnie przyłączył, jeśli jest jakieś miejsce w gdańsku to prosiłbym o kontakt gg 1320914
Ja tez poproszę o info , gg:7632406
Ja juz starałam się zorganizować sale do gry w siatkówke w gdańsku ale jest tak wszystko pozajmowane ze ciezko jest okolwiek znalezc. Potrzebna mi jedynie mozliwosc wynajecia sali bo osoby do gry to wiekszośc mam, ale pewnie nie wszyscy beda regularnie chodzic, wiec jezeli ktos by mial jakis namiar na szkole gdzie jest mozliwosc wynajecia to prosze o kontakt gg 3282603.
Ja też szukam żeńskiej lub mieszanej grupy dorosłych do grania w siatkę w Pruszczu lub w Gdańsku i nie wiem czy coś się dzieje bo od niedawna tu mieszkam a chętnie pogram: imrybka@interia.pl
jakby co, jestem kolejną osobą chętną do gry, moje namiary

GG: 8294225
Mail: bide@o2.pl
chętnie pograłabym najlepiej w Gda jeśli będzie wiadomo coś proszę o info gg: 12189679
cześć Daria,
i co udało Ci się znaleźć jakąś salę do gry w siatkę?
Jesli tak i znalazłoby się jedno miejsce to poprosze o kontakt.
Pozdrawiam
promersal@gmail.com
Magda
Witam serdecznie,

jeżeli ktoś chciałby wziąć mnie do drużyny swojej to chętnie się na to piszę. Gram na AZS-ie, ale to za mało :( Proszę o kontakt :

gg: 8273177
hej, również pisze sie na jakąs amatorska siatkówke. mój mail:martynastokfisz@buziaczek.pl
mam 21 lat chetnie pogram w amatorska siatkówke, grałam troche w liceum fajnie by było jakby gdzies niedaleko żabianki, czolgistka@o2.pl
Mamy wolne miejsce na siatkówkę :)

Gramy w Szkole Podstawowej nr 79 ul.Kołobrzeska 49 na Zaspie

Kontakt: Laura 507 476 089

Zapraszamy!
ja tez bym chetnie pograłabym w siatke , dajcie znac na emaila

jolastachowiak1979@wp.pl

pozdrawiam Jola
hej..jeśli propozycja jest nadal aktualna i mogłabym pogodzic ja z zajęciami była bym jak najbardziej chętna;)

moje gadu:9394089
Miejsce jest dalej ... mamy jeszcze 2-3 miejsca. Zostały nam 2 wtorki. Proszę tylko o kontakt o ludzkich godzinach (do 22). Pozdrawiam.
Witam, szukam osób które grają w weekend. Mam 2 miesięczne dziecko i na tygodniu nie mogę ale bardzo chętnie bym pograła. Kiedyś grałam w siatkę ale minęło już 10 lat odkąd nie gram więc pewnie mój poziom jest beznadziejny ale mam ogromne chęci więc jesli jakas grupa mnie przyjmie to mój kontakt GG 9342134 tel. 886 784 765
Czy w wakacje idzie wynająć jakąś sale do gry w Gdańsku lub Sopocie?
Graliśmy do tej pory w Sopocie ale niestety w wakacje jest nieczynna.
Z tego co wiem są 2 sale na Żabiance w których ludzie grają w siatkę w wakacje. Jedna jest w szkole sportowej przy AWFie, a druga blisko deptaka na Żabiance. Trzeba się dowiadywać osobiście, bo szczegółów nie znam.
do góry