Widok

amatorska siatkowka

Sport Temat dostępny też na forum:
Witam,
Czy ktos wie, gdzie mozna pograc w trojmiescie w siatkowke. Czy są jakieś amatorskie kluby? Zespły żeńskie albo mieszane? Dopiero co sie tu sprowadziłam a chciałabym pograć choć raz w tygodniu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Też bardzo chciałbym pograć w Gdyni, ewentualnie Sopot, Gdańsk.
Pogonnemec@gmail.com

czesc

Te wypowiedzi są dawno nieaktualne,prosimy usuwać wypowiedzi po roku . Szukamy wiadomości aktualnych nie zawalajcie strony starymi informacjami.
Witam.Mieszkam na Żabiance.Mam 15-cie lat i chętnie pogram w siatkę.Gdyby było wolne miejsce w drużynie to proszę o kontakt tel.661-189-746
Mam pytanie czy coś wiadomo w tym temacie w Gdyni?
polecam wobec tego
https://www.facebook.com/groups/285155411601134/

cos zaczyna byc ogarniane
witam,ja również chętnie pogralbym w siatkówke.od tygodnia mieszkam w Gdańsku także całkowicie jestem zielony w sprawach gdzie by mozna sie poruszac.gdyby cos ktoś wiedział to prosze o kontakt adamwoloch@wp.pl.
a może coś w gdyni by się znalazło?
Witam
Bardzo by mi zależało na grze w siatkę - dawno nie grałam ale uwielbiam ten sport.
Czy na Morenie organizujcie siatkę? Bądź w gdańsku do godzin dopołudniowych ????
Jesli jest ktos chetny to gramy w poniedzialkina zabiance . Wszelkie inf na mail mariuszskierkowski@wp.pl
Chętnie dołączyłabym do jakiejś grupy amatorskiej siaty.. w prawdzie grywałam w podstawówce i mój poziom na chwile obecną nie jest jakiś super, ale brakuje mi gry i bardzo chetnie bym sobie popykała ;)
mieszkam w Brzeźnie, więc jeżeli chodzi o Gdańsk to pasuje mi gdziekolwiek ;) Jeżeli potrzebujecie dodatkowych osób do gdy, piszcie prosze: recallize@wp.pl
Jest taki turniej organizowany w porcie. PortVolley. Jak ktoś jest chętny to niech na facebooku wpisze portvolley i tam jest więcej informacji :)

Witam, mamy 2 wolne miejsca na siatkę w Gdyni. Gramy we wtorki 20 -22. Chociaż spotykamy się od wielu lat, to utrzymujemy poziom średni.
Kontakt: narty2012@wp.pl
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
hej mam 19 i bardzo tesknie za gra jak by co to jest moj nr 513961099
też chciałbym się dołączyć :)
podłączam się :) również szukam grupy w Gdyni.
czy to zaproszenie jest jeszcze aktualne?
Witam. Wie ktoś może gdzie w Gdyni można pograć w siatkówke?? Najchętniej przyłączyłbym sie do jakiegos składu
ja jestem chętna. całą podstawówkę i lic trenowałam siatkówkę, teraz mam dużą przerwę, mam 29 lat ale chętnie przyłączę się do jakiejś grupy:) mój kontakt j.kloskowska@gmail.com
gdańsk złota karczma
http://forum.trojmiasto.pl/AMATORSKA-DRUZYNA-t185595,1,12.html
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
do góry