Widok

amatorska siatkowka

Sport Temat dostępny też na forum:
Witam,
Czy ktos wie, gdzie mozna pograc w trojmiescie w siatkowke. Czy są jakieś amatorskie kluby? Zespły żeńskie albo mieszane? Dopiero co sie tu sprowadziłam a chciałabym pograć choć raz w tygodniu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
CZeść. Szukam jakiegos składu do gry w Siatke. Grywalem troche w Gimnazjum i liceum nawet Trenowalem w Klubie. Szukam kogoś skłądu który w przyszłości moze chcialby nawet do ligio amatorskiej sie DOstać Jesli ktoś szuka Pelnego zapału zawodnika do Gry To mój kontakt ravdet@gmail.com
513403987 Mieszkam w Osowej . wiec CZy gdańsk czy Sopot czy Gdynia nie ma dla mnie znaczenia. mam 21 lat.
Hej

Jestem chętna pograć w siatkę na regularnych spotkaniach w Gdańsku. Mam 23 lata, grałam w podstawówce i gimnazjum. Jeśli potrzebujecie kogoś do drużyny proszę o kontakt : syl89wia@wp.pl.
a we wrześniu może ktoś organizuje grupe do gry??? taką na średnim poziomie ;p, dawno się nie grało
hej,
U nas są wolne miejsca :) 3-4 z racji wakacji. Gramy we wtorki od 18 do 20 w szkole nr 44 na gdańskim Przymorzu:)
podaje kontakt : agi-85@wp.pl
Witam czy jest jeszcze aktualna propozycja dołaczenia do grypy ?
ja mam 26 lat grałam w szkole sredniej oraz gim.
bardzo jestem zainteresowana, jesli jest wciaż aktualne prosze o kontakt na maila twojapracaa@wp.Pl
Hej, czy po wakacjach gracie dalej - sa wolne miejsca ? pawel@dc.com.pl
Ja cos ja b.chętnie dołącze, 691 508 528 jak coś to proszę o kontakt
hej, jestem babką po 40tce, uwielbiam grac w siatke, poziom amatorski, ale chęci duże, można się jeszcze przyłączyć , gracie w czerwcu?
Gram głównie w wakacje, mam tez całkiem profesjonalne boisko do gry w ogródku, można w wakacje czasem pograc u mnie:)
kontakt do mnie 601651474 kasia
hej, jestem babką po 40tce, uwielbiam grac w siatke, poziom amatorski, ale chęci duże, można się jeszcze przyłączyć , gracie w czerwcu?
Gram głównie w wakacje, mam tez całkiem profesjonalne boisko do gry w ogródku, można w wakacje czasem pograc u mnie:)
kontakt do mnie 601651474 kasia
hej ;)
mieszkam na suchaninie i chętnie pogram w siatkówkę ;)
nie grałam 2,5 roku ale chcę do tego wrócić.
sliwkaaa@onet.eu
czy ktoś nie potrzebuje zawodnika do gry w siatkówkę najlepiej Sopot lub Gdańsk kontakt:795 385 712
gramy w poniedziałki :-) SP 42 Suchanino, godzina 18;30
A w jaki dzień gracie?
Witam :-) Gramy na Suchaninie, w szkole podstawowej nr 42, godzina 18;30. (skladamy sie zazwyczaj tygodniowo po 10-15 zloty, w zaleznosci od tego ile jest osob danego dnia). W czerwcu Nam się osoby wykruszyły, także z 5 osób by się przydało :-) Zapraszam wszystkich chętnych, poziom amatorski, a moze ciut lepszy ;-)
Aniołeczku gdzie na Suchaninie dokładnie gracie i kogo szukacie?
jestem zainteresowana,ale gdzieś na Oliwie....
nie mam gg ani innych komuniktorów - czy ktoś mógłby podać jakieś namiary na fajną siatkówkę w okolicach...
A tak ściślej mówiąc gdzie i w jakich godzinach?
To jak, ktoś jutro do nas dołącza, do gry na Suchaninie? ;-)
Oczywiście wiek nie ma znaczenia, jeśli są chęci do gry to zapraszam !
czy można się do was jeszcze zgłaszać? jakaś średnia wieku? 30+ wchodzi w grę?
do góry