Widok

amatorska siatkowka

Sport Temat dostępny też na forum:
Witam,
Czy ktos wie, gdzie mozna pograc w trojmiescie w siatkowke. Czy są jakieś amatorskie kluby? Zespły żeńskie albo mieszane? Dopiero co sie tu sprowadziłam a chciałabym pograć choć raz w tygodniu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
http://forum.trojmiasto.pl/Poszukuje-wzmocnien-t206305,1,204.html
Proszę o kontakt
Proszę o kontakt w/w sprawie gg 3451369
2 osoby chętne, pytanie kiedy i jaki kontakt.pozdrawiam ania
Każda sobota, godziny 14-16, szkoła nr 42 na Karwinach.
Kontakt mail arudzia12@wp.pl lub tel 793-971-955
JA WIEM MÓJ TATA COŚ TAKIEGO PROWADZI W GDAŃSKU W SZKOLE CO TYDZIEŃ W PIĄTEK ZBIERAJĄ SIĘ DOROŚLI I GRAM JEST TO W SZKOLE NA KOŁOBRZESKIEJ JA MAM 14 LAT I CZĘSTO PRZYCHODZE Z TATĄ ALE DAJE SOBIE RADĘ IŻ TRENUJE SIATKÓWKĘ. SERDECZNIE ZAPRASZAM NOWYCH DOROSŁYCH PISZCIE NA GADU GADU JAKOŚ UZGODNIMY :20084218. ZUZA
I TO KOSZTUJE 10 ZŁOTYCH ZA PRAWIE DWIE GODZINY
co prawda widzę wpisy ostatnie z kwietnia, ale może zaczyna się coś dziać w tym temacie od września???? byłabym z koleżanką chętna na amatorskie granie :D dajcie znać gdzie, kiedy i za ile :)
Jestem Za ;-) prosze o kontakt na gg 12760016 Monia
ja mam sale do wynajecia trenuje siatkowke raczej trenowalam teraz przerwa wiec jak cos piszcie mam pare osob od siebie i z mila checia pogramy jestem z gdyni ewelina 500495053 piscie smski jak cos buzka
Również jestem chętna!!! :) jak by ktoś coś organizował prosze o kontakt : gg 629361 Anka :) :) :) z góry dziękuje za wszelkie wieści!
Cześć ;) organizuję z koleżankami drużynę i cały czas potrzebujemy zawodniczek. mamy trenera, a od września być może dostaniemy halę od miasta. póki co wynajmujemy Gedanię raz w tygodniu i mamy normalny trening, nie takie zwykłe granie;) Jeśli jesteście chętne, to piszcie na gg, będę informować o treningach.
Pozdrawiam
Witaj

bardzo chetnie bede grac z wami czuje sie na silach, zawsze ten sport lubilam i ogolnie kocham aktywnie spedzac czas

mój nr gg 12760016
Cześć!

Bardzo chętnie dołączyłabym do jakieś grupy amatorskiej siatkówki od września lub października. Moje gg 37661971;)
ważne żebyście trampków nie zgubili;)))))))
Dodam iż jestem osobą z okolic Wejherowa;)
Witam
ja również z chęcią bym pograła jeśli oczywiście jest to gra amatorska:)
Przeprowadziłam się tutaj miesiąc temu i brakuje mi siatkówki chociaż raz w tygodniu:)
mój nr gg 5799650
powinszowac zapalu, szkoda ze nikt nie robi czegos podobnego dla meskiej czesci populacji :) a moze gdzies robi ale ja nie potrafie znalezc
powodzenia
zapał jest, ważne żeby się ogarnąć i znaleźć ludzi z takowym zapałem i próbować :) P.S. zapomniałam wcześniej podać kontaktu dla zainteresowanych: e-mail paurut5@wp.pl lub gg 11463419.
skąd to zwątpienie? wejdź w wątek, amatorska drużyna :o) tam buduje się męski* zespół

*) prawie ;o)
twiSter/ marcin / 502 500 640 / poltel(at)post(dot)pl / GG 8075048
do góry