Widok

amatorska siatkowka

Sport Temat dostępny też na forum:
Witam,
Czy ktos wie, gdzie mozna pograc w trojmiescie w siatkowke. Czy są jakieś amatorskie kluby? Zespły żeńskie albo mieszane? Dopiero co sie tu sprowadziłam a chciałabym pograć choć raz w tygodniu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
witaj

Bardzo zapraszam na spotkanie. ja mam amatorski zespł i zbieram jeszcze chetnych. sala jest juz wynajęta, gramy 2 razy w tyg od 19 do 21 w pon i środy na Przymorzu
moje gg to 12760016
Hej, mam 23 lata przez całą szkołę podstawową i całe gimnazjum grałam w siatkówkę w szkolnej drużynie.
Teraz ustawiłam sobie jako tako moje życie i pomyślałam że w ramach możliwości chciałabym wrócić do sportu, zechce ktoś przyjąć na ponowne douczenie??? :) Co prawda pracuję ale zawsze mogę ustawić grafik tak że znajdę czas na mecz lub chociaż pogram od czasu do czasu...
Hej,
Może do nas dołączysz?

Gramy w środy 20:30-22:00.
Koszt to 8 zł za spotkanie.

Zapraszamy już dziś :)
Kontakt 608-321-120
A może mały teścik umiejętności w Kaszubskiej Lidze Amatorskiej Siatkówki?
polecam. http://www.kaszubska-siatkowka.pl
a gdzie gracie?
My gramy w Wejherowie.

AWKS Wejherowo

http://www.nightshadows.pl
Witam !

Poszukuję 4-5 osób do gry w siatkówkę , zajęcia będą odbywać się w soboty od 19 na sali gimnastycznej na Niedźwiedniku, składy mieszane poziom amatorski, zainteresowane osoby proszę o kontakt, gg 1733055 lub e-mail pablo731@wp.pl.

pozdrawiam
Paweł :)
hej Monia
podaj jakiś inny kontakt
lub napisz tu która to sala - jeśli są jeszcze miejsca
Szukamy chętnych do rekreacyjnej / amatorskiej gry w siatkówkę. Gramy w szkole na Smoleńskiej w soboty, między 11.00 a 12.30. Brakuje nam kilku osób do mieszanego składu, aktualnie w wieku powyżej 26 lat.

Jesteś chętna/y - napisz - xsysiu@wp.pl
Szukam osób do grania w siatę.

POziom zaawansowany!

Miejsce: szkoła WICZLINO

Czas 19-21 środa (godzina dzień miejsce są już ustalone i się nie zmienią)

Cena :8-10 zł

karinaant@wp.pl/4890119
Hej!
Szukam osób chętnych do gry w siatkówkę. Gramy w każdą środę w okolicach Politechniki Gdańskiej. Szukamy osób, które nie zapomniały czym jest siatkówka i z chęcią aktywnie spędzą wolny czas.
Nr gg 1350211
a kogo szukacie-dziewczyny czy chlopaki:) jaki poziom?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja chętnie pogram w gdańsku moje gg 20099019 piszcie co i jak
hej są tam u Was jeszcze jakies miejsca na siatkówce?:)może sie przydam:P
siema. jakby ktos był z okolic gm. pruszcz gd, lub miał blisko do łęgowa, (ja akurat dojeżdzam ze straszyna) to jest okazja pograć. potrzeba 3-4 osob, koszt 8-10 zł. termin: ndz 18:00 - 19:30, istnieje mozliwosc przedłużenia do 2h. kontakt: tombab@wp.pl

ps. teraz bedziemy grac po przerwie swiatecznej - 8 stycznia
Lubie grać w siatkówkę. Jestem z Gdańska. Chętnie sie przyłącze do rozgrywek rekreacyjnych. Łukasz 725-680-634
hej hej :) ja rowniez jestem zainteresowana,pare lat nie grałam ale po malej rozgrzewce pewnie do mnie wroca moce siatkowki jak cos to prosze na meila excelsior09@wp.pl
Czy ktoś byłby chętny do grania w siatkówkę w Rusocinie na Orliku za darmo? Na razie zbieramy drużynę , żeby ustalić dogodny termin, potrzeba nam jeszcze kilka osób...zapraszam :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja bym też chętnie pograł w siatkówkę w Gdańsku ostatecznie w Sopocie jestem dość młody ponieważ mam 14lat ale bardzo lubię ten sport proszę o kontakt
mój e-mail : matikonert@gmail.com
Zapraszam wszystkich chętnych w soboty na Niedźwiednik gramy w 2h poziom amatorski, skład mieszany. kontak 505-390-352
do góry