Widok

amatorska siatkowka

Sport Temat dostępny też na forum:
Witam,
Czy ktos wie, gdzie mozna pograc w trojmiescie w siatkowke. Czy są jakieś amatorskie kluby? Zespły żeńskie albo mieszane? Dopiero co sie tu sprowadziłam a chciałabym pograć choć raz w tygodniu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
jeśli ma ktoś wolne miejsca na grę w siatkę to proszę o kontakt bo jestem chętna żeby sobie pograć :)
gg 7003771
Cześć,

szukam chętnych na siatkówkę w piątki o 17:00 w sali w szkole przy ulicy Meissnera 9:
http://maps.google.pl/maps?f=q&source=s_q&hl=pl&geocode=&q=gdańsk+meissnera+9&sll=52.025459,19.204102&sspn=10.392362,27.79541&ie=UTF8&hq=&hnear=Janusza+Meissnera+9,+Gdańsk,+Pomorskie&z=16

Siatkówka amatorska, drużyny mieszane (damsko-męskie)
Czas trwania: 2h

jeśli ktoś jest zainteresowany proszę o kontakt na mejla: darod1@wp.pl
Witam,

też chętnie zacznę grać - możliwie w ciągu tygodnia po godz. 18:00.

Tel. 668014910
gdansk:)
Ul.Legionów....ale w jakim mieście?!
hej gramy w każdą niedzielę w godz.20.00-21.30 ul.Legionów 7 jest tam pełnowymiarowe boisko do siatki(drużyna damsko-męska z przewagą męskiej części)..brakuje nam kilku osob jesli ktoś chętny proszę o kontakt alkocim@op.pl lub gg 4949599
WITAM jakby ktoś potrzebowal osoby do gry w siatkowke to sie pisze nr gg 5409531
Od pięciu lat trenuję amatorsko siatkówkę. Niestety mój wzrost nie pozwala mi na zawodowy trening siatkówki. Mieszkam w okolicy Galerii Bałtyckiej i chętnie dołączyłbym się do jakieś grupy grupy grającej w siatkówkę. Mój adres: damianchojnacki10@wp.pl
Również byłbym chętny. Trenowałem siatkę 3 lata. Proszę o kontakt: cinu.dob@wp.pl
witam czy macie jeszcze wolne miejsca i czy jest to męska czy żeńska siatkówka i jakie dni?
Chętnie bym dołączył do jakiejś grupy (Pruszcz i okolice, ew. Gdańsk) - proszę o maila okorek@g.pl
jesteśmy chętne . 2 osoby. proszę o kontakt - natmail@o2.pl
Szkole nr4? LO w Nowym Porcie? Jeżeli tak to duża czy mała sala?
Mamy jeszcze 2 albo 4 miejsca więc można się przyłączyć
Zaczynamy grać od następnej środy w szkole nr 4, od 18.30 do 20. Nas na razie jest 8, a może 10. Koszt-60 zł za te półtorej godz. Można sobie przeliczyć
Jak są jeszcze wolne miejsca proszę o kontakt gg: 3169029
Jakie dni i godziny w grę wchodzą? Jaki jest przewidywany koszt?
Czy ktoś z Pruszcza lub okolic jest chętny dołączyć do nas i grać w siatkówkę? Prawdopodobnie będziemy grać w Łęgowie lub Rusocinie albo w samym Pruszczu. Jeszcze to ustalamy. gg 5669754
od razu podpowiem, że w szkole na żabiance wolne są tylko weekendy (reszta terminów zarezerwowana) a ta na AWF-ie jest w trakcie reorganizacji i też na razie nic nie wiadomo...
Hej!
Wiem, że troszkę późno, ale gdybyście nadal grali i mieli wolne miejsce to bym się chętnie dołączyła.
moje GG 5163892
do góry